Gå til innhold
Hundesonen.no

Pearl's Legacy's Be On Or Be Gone (whippet)


ingvildoline
 Share

Recommended Posts

Bra å lese om at halen begynner å bli bra! Sitter akkurat å vurderer å få halen til Mynte amputert pga haleknekken som blør. Men syns det høres så voldsomt ut med en slik operasjon. Men det går vel sikkert bra. Verre etterpå når man har en bandasjespisende hund.. Brukte dere mye krage på henne?

Uff, den blør enda? :no: Vi brukte ikke krage i det hele tatt. Men så tygget han sjelden og aldri på bandasjen. Han var heller aldri alene med bandasjen på, og halen var uten bandasje etter bare tre dager.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 372
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vi har begynt på kurs! Var der mandag og i dag, og skal holde på i noen uker fremover. Vi går kontakt- og hverdagslydighetskurs, hos HundeAkademiet i Bergen (der vi gikk valpekurs). Kurset er veldig

Pearl's Legacy's Be On Or Be Gone er en whippetgutt født 21.07.2013. Han er etter Emprezy Significant Pearl og Skyborne Crossing The Atlantic, og av oppdrettet til Alzenas her inne. Jeg har ikke peili

Vi har kost oss masse i snøen som er kommet til Bergen. Kjører til de "forlatte" stedene, slipper bikkja og som han koser seg Han er riktignok godt kledd i dekken vi har kjøpt hos Rappfoten, det må t

Posted Images

Ok, Mynte brydde seg ikke noe om bandasjen når vi hadde den på første gangen. Men plutselig fant hun ut at noe var der, og nå kan vi ikke ta noe på før det kommer av med en gang vi snur ryggen til.. Tror jeg må ha henne med på jobb da den uken etter operasjon. Men veldig kjekt å høre om andre sine erfaringer!

God bedring til vofsen da! Håper han blir helt frisk igjen snart!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ok, Mynte brydde seg ikke noe om bandasjen når vi hadde den på første gangen. Men plutselig fant hun ut at noe var der, og nå kan vi ikke ta noe på før det kommer av med en gang vi snur ryggen til.. Tror jeg må ha henne med på jobb da den uken etter operasjon. Men veldig kjekt å høre om andre sine erfaringer!

God bedring til vofsen da! Håper han blir helt frisk igjen snart!

Tusen takk!

Håper det ordner seg raskt med Mynte. Det kan jo ikke være noe godt å gå sånn. Nå vet jeg ikke hvordan det blir å evt. amputere langt opp på halen, men ved tuppen skulle ikke bandasjen være noe lenge på. Frisk luft til såret er bare bra når det verste har lukket seg.

Mulig hunden skulle vært mer i ro enn det vi hadde han. Stingene skulle egentlig tas etter 10 dager, men ble først tatt etter 14 pga. at vet ikke syntes såret var nok lukket.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er hjemme hos Meesha miiiiin :rockettes:

Han ble spinnvill da jeg kom hjem og var mer i lufta enn på bakken. Første natten sjekket han meg jevnlig, tunge i nakken og labb i fjeset, måtte passe på at mamma'n sin var der fremdeles. Ååååå hunden miiin :wub:

Halen ser veldig bra ut. Litt mer pels, så blir den så fin atte!

qt5oCrB.jpg

Begynner å bli stooor!

983EG68.jpg

Han er fremdeles samme noldusen som for en måned siden... Haha :lol:

3hGTbH7.jpg

Nyttårsaften tilbragte vi på Radøy, hvor det er litt mindre raketter enn i Bergen sentrum hvor vi bor. Meesha reagerte nada på rakettene og ble god venn med terven der i huset, Faun. En svært hyggelig nyttårsaften :) Her i "fangarrest" hos min samboer – den voksne terven var ikke alltid like flink til å si ifra og bare gikk vekk når Meesha ble for irriterende, så da ordnet vi terven litt ro på den måten.

riGF6pJ.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag prøvde vi oss på litt "skikkelig" lydighetstrening. Skulle egentlig være på fotballbanen ved Nordnæsdalen, men der var det visst agilitytrening (= mongo valp som ville bli bestevenn med alle og som syntes jeg var dritkjip som ikke lot han få lov :P). Så vi fant oss et skogholt og kneppa på langline der.

Jeg stoler ca. 0% på at han kommer på innkalling, så med langlina på fikk han seg noen påminnelser i dag (vi kunne høre AG-hundene bjeffe ganske godt, og det var veldig spennende). Det gikk veldig fint etterhvert :)

Vi trente utgangsstilling for første gang siden valpekurset (som vi var ferdige med i starten av november *kremt*), jeg trodde jeg skulle gå ut av mitt gode skinn da jeg bare smattet litt og pekte rett ned og BÆM satt hunden inntil beinet mitt heeelt perfekt og uten at jeg måtte "lirke" han på plass! Så flink liten! Ikke alle gikk så bra, da, men den lever vi lenge på :D

Til slutt prøvde vi litt fri ved fot, han surrer veldig, men hver gang han var på siden av meg og så på meg fikk han belønning og det er vel en start :)

Kjenner jeg har veldig lyst til at vi skal komme oss på kurs snart.

Dagens belønning var leverpostei i liten boks som han fikk slikke ut av, det var steike populært. Kokt skinke var ikke like digg, det ville han faktisk ikke ha noen ganger :| "Roadkill"-leken med pipelyd var også veldig kul, jeg prøver å få frem mer kamp i han, men det er ikke så lett. Han vil bare hoppe etter filla, han :P

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med valpen etter at han har hatt treningspause så lenge :ahappy:

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...

Meesha har bikket seks mnd. :) Vi trener lite, koser oss mest på turer. 03. februar begynner vi på kontakt- og hverdagslydighetskurs, det ser jeg veldig frem til. 02. mars debuterer vi på utstilling! Spennende og skummelt!

Vi plages litt med at Meesha reagerer veldig på andre hunder på tur. Han SKAL bort til dem og hiver seg mot dem, stirrer og er skikkelig teit. Mengdetrening, mengdetrening, mengdetrening – jeg vet at det fungerer, men det går sakte fremover. Å være løs med valper og hunder som er mindre i størrelse enn han selv, er umulig... da bare bøller han, ypper, er slem og plager de(n) andre. Vi har forsøkt flere ganger, med godt tidsmellomrom, og med hunder som det er NULL problem å gå tur i bånd med og trene sammen med – men løs? Ikke snakk om. På fredag beit han meg drithardt i akillesen da jeg røska han vekk fra stakkars Tidi som peip og hylte. Det føles sykt kjipt å være "den hundeeieren", den som har hunden som skal "ta" andre, men eneste løsning jeg ser nå er å bare ikke la han være løs med andre hunder som ikke er både voksne, større enn han, og som har veldig godt språk. Jeg aner ikke om det kan løse problemet, men å unngå situasjonen er uansett det eneste fornuftige nå. Så får vi se hvordan det går.

1517678_10202691825447415_892408129_n.jp

Meesha er også blitt veterinær-veteran. Fredag spiste han nesten halvannet gram ibux, så i dag ble det urinprøve og blodprøve hos veterinæren. Han er helt frisk heldigvis, og elsker å være hos dyrlegen. Han hopper opp i fanget til de som jobber der, logrer og skal sleike dem i fjeset. Kjekt at jeg har hund som er uproblematisk hos veterinæren i alle fall :D

1560545_10202691826047430_695954628_n.jp

1604507_10202691825727422_1354277926_n.j

Han er fremdeles den søteste og fineste lille fjollen i verden, selv om han er litt dust nå og da :wub:

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skjønner at det kan føles kjipt, men hvis du bruker tid på det, så kan det gå seg fint til. :) Bare vær tålmodig. Jeg har jo selv en kar som bøller ganske mye når han er løs. Jeg må ha munnkurv på han når han er løs med Mynte, for å skåne henne fra å bli bitt. Men det er mest med hunder han kjenner godt (sånn type i flokken) han er sånn med. Ellers går det greit, men jeg slipper han kun med hunder som tåler en voldsom type lek eller som ikke er usikker.

Men det er vanlig at de går igjennom litt teite perioder i oppveksten. :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for beroligende ord, jeg krysser fingrene for at det bare er hormondusteri!

Hvilken vet. er det dere går til? :)

Vi vil gå båndtur en dag! Det kan han vel med valper? :)

Vi har ikke noe fast vet. (det har jo bare vært vaksine + akutte ting), men nå har vi vært hos ei Hanne på Eidsvåg, på PetVett :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...