Gå til innhold
Hundesonen.no

Hemmelig venn påmelding og ønskeliste tråd


Krilo
 Share

Recommended Posts

Jeg vil være med igjen! :D

Jentene:

- godiser som oksemuskler, ører etc. Ingenting med korn i pga allergi

- leker av litt hard gummi som man kan ha i hagen, men som ikke piper (det holder med ei pipehøne til Noomi!)

Meg:

- overtar gjerne brukte lydbøker som står og støver ned i hyller

- fine kubbelys, gjerne i grått, blått og oransje

- slike små flasker med dusjsåpe til å ha i toalettmappen fra Body Shop

- filmene Istid nummer 2 og 4, og Haisommer filmer.

- slike små nøtter og tørket frukt poser

- en sånn her en: Link

- targetsticks

Liker ikke kaffe, har ikke mye nips rundt om pga støvtørking og er glutenallergiker og veggis (så tørket kjøtt eller kjeks er liksom ikke høydare. :P ). Ellers blir jeg glad for ting jeg får. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 129
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ut i fra antall pakker som er mottatt ser det ut som soniser liker siste liten løsninger, akkurat som med lp og utstillingsfrister

Weee, moro moro moro!! Eneste som er synd er at det er sååå lenge til fristen for pakkesending går ut, for jeg er kjempeutålmodig etter å se hva alle får :P

Da er vi klare for en ny runde med hemmelig venn, og denne gangen er det jeg og Susselussa som arrangerer Så dere som vil være med denne runden må sende en PM til meg eller Susselussa med navn og

Jeg eeelsker å få pakke i posten, så denne gangen er jeg med også :D

Ønskeliste:

- neglelakk! Hvilke som helst farger utenom lysende neonfarger :P

- penner med fine farger så notatbøkene mine kan se fine ut til skolestart

- te

Men jeg blir egentlig glad for alt, bare det er en pakke :D

Hunden er egentlig bortskjemt nok fra før siden jeg jobber i dyrebutikk, men skulle han ønska seg noe måtte det vært halvstrup-halsbånd i stoff/nylon (50cm). Men det kommer vel fort over penge-grensa uansett ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I'm in!

Vet ikke helt hva jeg ønsker meg! Hadde vært totally awesome med noe med Ca De Bou/Perro Dogo Mallorquin på, men tror det er umulig å oppdrive på så kort tid! :D

Elsker alt som er lilla, med mindre det lukter lavendel! Hater lavendel. Elsker også andre farger, knæsje farger. Mangefarga!

Elsker fancy kaffe!

Pippa liker alle slags leker, og begge hundene liker alt av godis!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vil være med!

Ønsker meg leppestifter, i blodrød eller en nude-rosa-aktig farge. Fargen "Shy Girl" fra Mac er drømmen :ahappy:

Ønsker meg også andre skjønnhetsprodukter. Sminke i nøytrale farger, øyenskygger i gull/sølv/nude-rosa, Body Shop-produkter, neglelakker i duse toner (gjerne lyserosa). Liker enkle smykker, spesielt øredobber, i liksomsølv med liksomdiamanter. Nå følte jeg meg superduperjålete... :P

Ønsker meg hjemmelagde, koselige ting. Store, myke skjerf og andre lune ting til en kald høst på Lillehammer, kanskje? Eller gode bøker! Bøker du en gang har lest, men som nå står ensomme i en bokhylle, og som fortjener et nytt liv.

Eller gode blyanter og penner! Ting jeg kan lage noe av generelt. Et skrin med vannmaling og noen ark hadde vært toppen av lykken. Ja, dere ser greia. Liker kreativitet.

Jeg er også veldig glad i alt som lukter vanilje.

Ok, nå skal jeg gi meg. Blir lett litt revet med :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er skikkelig sjokoholiker og mine favoritter er: kindersjokolade, sjokolade med mint, Smågodt som risbrød, banansjokolade, bringebærsjokolade, bamsemums, festkaramell og fudge. :)

Alt som er med greyhound på er jo interessant! :)

Nitro spiser lite godt, men han liker myke godis-typer ala dentastix, og slike myke greier de har på butikken. (husker ikke navnet på noe i farta, men fra pedregree i remser eller sånn spiraler.)

Av pynt kan neglelakk i en fin, men ikke knæsj farge være bra. Og noe fint til håret. Har langt hår. Kanskje en klipe, pent strikk eller noe sånt.

Det var noen tips :D

Unnskyld, jeg har ikke råd til å være med denne runden heller. Og det er egentlig helt uvesentlig. Men liker du knæsj farge eller ikke?

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vil være med! Moro!

Ønskeliste:

Jeg samler på frosker, så absolutt alt med frosk er gøy!

Neglelakk, gjerne i en eller annen plommefarge

Bienes hemmelige liv/The Help (filmer, hvis man finner de i en 79 krs bunke eller noe)

Nemibøker, de små (ikke den om fristelser, den har jeg :P)

Termokopp

Statementsmykke

Og småting/stæsj

(Alt fra butikker som Ting slår ann hos meg. Seriøst alt. Jeg kunne kjøpt butikken. Ting med elger på liker jeg også!)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er med!

Baller som piper er det beste Diggan vet, sammen med deilig noe deilig kjøtt. (hehe. ikke misforstå, han er bare en stakkars hund. Han vet ikke bedre)

Selv, så liker jeg knæsje leppestifter, neglelakker, og stilige smykker som kanskje ser litt rocka ut. Bor hjemme hos mor og far, så er ikke så mye pynteting jeg har plass til. Godis er jo alltid en slager, så lenge det ikke inneholder noen form for hvete. I tillegg, så er jeg en STOR fan av ullsokker, og bruker det hver dag. Også nå på sommeren! :)

Elger er en storslager hos meg. ALT som har noe med elg å gjøre får jeg gledestårer av. <3

Er ikke kresen, så blir happy uansett hva som blir sendt! Pakker i posten er Sååå gøy! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er med! Jeg blir glad for det meste. Er veldig glad i lakris,gjerne litt spesiell/uvanlig lakris så det er et tips. En av yndlingsbutikkene mine når jeg er på "bytur" er Søstrene Grene så der finner man alltids noe til meg. Hundene er stort sett alt-etende,og ønsker seg godis og holdbare leker. Har en cairn,en ETT og en beardis.

Gleder meg til pakke i posten :-)

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Herregud for et søtt påfunn, må si jeg blir helt fascinert av hvor søt denne Hundesonen-gjengen er, føler jeg må bli mer aktiv her inne :wub: Jeg vil gjerne bli med men tror jeg må vente til neste runde, for det blir en neste runde sant? Har ingen penger akkurat nå, på leting etter jobb så jeg vet ikke om jeg får kjøpt noe og sendt.

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Minner om at det er siste frist ut dagen i dag, så har du ikke meldt deg på så må du skynde deg! dette blir både gøy og veldig koselig :D

Har veldig lyst men med de få pengene jeg har om dagen tror jeg ikke dette kan bli førsteprioritet :no: Men er med neste gang, så nå MÅ det bare bli en neste gang :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har veldig lyst men med de få pengene jeg har om dagen tror jeg ikke dette kan bli førsteprioritet :no: Men er med neste gang, så nå MÅ det bare bli en neste gang :lol:

Maks prisen er 100,- og det trenger ikke koste mye, kan også være hjemmelaget altså :) men om du ikke får det til nå så er jeg ganske sikker på at det blir nye runder altså :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Maks prisen er 100,- og det trenger ikke koste mye, kan også være hjemmelaget altså :) men om du ikke får det til nå så er jeg ganske sikker på at det blir nye runder altså :)

Hmmm :P Men nå har jeg liksom røpet at jeg har dårlig råd og da er det lett å finne ut om man får noe hjemmelaget :P Jeg har 20 min til å tenke på...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg blir med!!

Min ønskeliste, hmm.

Er veldig glad i ting og tang jeg. Alt fra pyntegjenstander til smykker og småting. Glad i duse farger og kremfarger og vintageaktige ting. Veldig glad i sånn Kremmerhusetstil liksom... Ellers generelt SØTE ting.

Dixie er fryktelig glad i bråkete pipeleker, men ikke interessert i baller :ahappy: Ellers de fleste godbiter :innocent:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er påmeldingen stengt, og jeg har 25 på min liste, og Susselussa har noen på sin, så denne runden blir vi mange! :D

Venner vil bli delt ut i kveld eller i morgen, det er noen navn som skal fordeles :)

Bare sånn fordi jeg er nysgjerrig: Hva gjør dere dersom det ikke går opp i opp? :P Mtp antall påmeldte.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...