Gå til innhold
Hundesonen.no

Shama

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Shama

  • Bursdag 11/08/1994

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Bamble
  • Interesser
    Hunden, akvariet, turer, båt, ny mat :)
  • Hunderase
    Mittelspitz
  • Mine dyr
    Mittelspitzen Diggan, hermelin/løvehode-blanding Billy Boy, to fisker- Arne og Frank + en malle :)

Shama's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

12

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det må være noe av det hyggligste jeg har sett på veldig lenge. Hunden ligner jo litt på lille gullklumpen min, og tanken på å forlate han må være noe av det værste! Tårene trillet og det gjorde meg så glad når han vill ta til seg den lille skjønne der. Det er så godt å vite at det finnes slike mennesker!
  2. Shama

    Undulaten Ludo

    Artig fugl! Jeg vet ikke hva det er, for jeg har ikke peiling. Eneste jeg vet er at h*n er glad i hår, sminke og negler, så enten har du en veldig feminin gutt, eller så har du en normal jente.
  3. Shama

    Død flått ?

    Takk for svar! :-) Han klør litt på hele kroppen, så han skjønner ingenting når jeg begynner å tulle med pelsen hans, der hvor han akkuratt har klødd. Blir litt hysterisk, for jeg vet at en flått kan være kjempeskummel! Følge med og følge med. :-)
  4. Heisann! Min kjære lille gullklump har gått å klødd seg endel på siden de siste to dagene, så nå fant jeg ut at det kanskje kunne være lurt å se om det var noe der. Da jeg fikk vekk alt håret, så hang det en flått fast i huden. Den løsnet ikke da jeg rørte på den med fingrene, men den gikk lett av med en flottplukker. Det som var med flåtten var at den var delt i to. Altså, hunden har klødd seg så mye der at hele "posen" til flotten hadde revnet, og flåtten var helt død. (Trodde ikke de døde med mindre du satte fyr på dem, men den bevegede ikke på seg i det hee tatt) Det så ikke noe ille ut der hvor flåtten hadde sitti, annet enn at han var litt rød etter all kløingen.. Er det noe jeg trenger å bekymre meg for eller sjekke ut videre?
  5. Gunnar er jo bare helt fantastisk! De gjemmer seg godt. Er litt sjy for oss mennesker! Syntes byen var underfunderlig sted å lete etter elg, men det er kanskje bare meg som synes det? x) Uansett så fikk jeg en veldig god ny venn (Gunnar) fra en kjempesnill Ia <3
  6. Gjett hvem som hadde fått pakke i posten idag?! JEG! Et kjempeøft kjede (som henger rundt halsen min nå), To knalltøffe neglelakker i rosa og lilla. Den rosa har vært heldig å kommet på neglene mine idag! ^^ Og en ELG! Den skal få plass vedsiden av den andre elgen min, så skal de bli bestevenner <3 Dette var kjempemorro! Jeg er såå fornøyd <3 Og så var det hintet da. Rosa prinsessekort, og det var det. Hmm.. Siden jeg er ganske ny her, så har jeg måttet lese meg opp og ned på alle dere flotte menneskene her inne for å i det hele tatt ha sjangs. Hehe. Prinsesse. Hm. Kaaaan det var Ia? Edit; ops, sidelengsbilder?
  7. Så masse fine gaver! Og folk er jo flinke til å gjette og. Har en følelse av at jeg kommer til å slite, da jeg meldte meg inn her dagen før hemmelig venn startet! Mens jeg venter på gave får jeg vel bare lese meg opp på ALLE her, før jeg tør å gjette på noen som helst!
  8. Kan nok hende det var riktig ja Så bra du likte gaven! På "feil" side av pennen, så er den touch, sånn at du kan bruke den og på telefonen. Bare sånn om du ikke hadde sett det
  9. Følte jeg kanskje hadde noe å bidra med her. Spoiler Alert- Langt- kanskje rotete innlegg. HEHE Jeg er 18 (ogethalvt) år, og jeg har vel strevd med selvtilliten siden jeg begynte på skolen. Husker i adreklasse, da jeg og min daværende bestevenninne sammenlignet oss i speilet på toalettet på skolen. Hun var mye penere enn meg. Nesen var mindre, haken var mer elegant og hun hadde mindre mage. Jeg har aldri vært tykk. Jeg har aldri vært stygg. Jeg var faktsik et ganske så søtt barn, om jeg får si det selv. Synes jeg nå som jeg har blitt litt eldre. Min storesøster har alltid vært utrolig pen. Penere enn alle jeg kjenner. (utenom Alex fra Totaly Spice. Skulle ønske jeg var hun) Jeg har alltid misunt håret, klærne, ansiktet og kroppen til storesøster. Hun var rett og slett mitt forbilde, og jeg skulle ønske jeg kunne være litt likere på henne. Jeg har aldri vært tykk, men jeg var- og er fremdeles hakket større enn henne. Det har vært en stor plage for meg. Frem til det siste året. Jeg synes hun er en fantastisk flott person fremdeles, men har lært litt bedre å akseptere at jeg er meg, og jeg kommer aldri til å være like pen som storesøster. Det er bare sånn det er. Nå har jeg fått meg en kjæreste som jeg setter så sor pris på. Han er der for meg uansett hva. Og det må det vel være en grunn til? Jeg ser meg ofte i speilet. Er ikke alltid like fornøyd med hva som kikker tilbake på meg, men da velger jeg å tenke at det er greit. Jeg har hatt perioder jeg ikke har vilt dusje, i frykt for å måtte se kroppen min. Enda værre å bade sammen andre, og måtte utsette andre mennesker for å se den. Så har jeg spist mindre for å gå ned i vekt. Men så tenker jeg. Hvorfor er kjæresten min sammen med akkurat MEG? Har vi vært sammen i snart 9 månder nå fordi jeg har en stygg kropp? Liker han meg fordi jeg er fæl å se på? Liker han meg fordi jeg ikke er bra? Nei. Han liker meg fordi jeg er en bra person, fordi jeg er snill. Han synes jeg er en pen jente, og han synes jeg har en fin kropp. Jeg sliter med lavt stoffskifte og en hel del andre ting, så jeg har tenkt at ingen kommer til å orke å slite med meg, i og med at jeg er person som tar stor plass med mine mange problemer. Likevell, så ser han forbi alt dette og holder meg i hånden når jeg ikke har det som best. Hvis en person klarer å være så glad i meg. Da må det vel være fler som ser det som han ser? Da er jeg kanskje pen, snill og vakker. Kanskje kroppen min ikke er så ille som jeg har trodd, og ja, kanskje, bare kanskje så er jeg faktisk verdt å ta en ekstra titt på. Jeg har valgt å stole på kjæresten min. Hver lønningsdag så kjøper jeg meg noe som jeg synes jeg fortjener. En god krem, en litt dyr genser/bukse eller noe fint undertøy. Bare fordi jeg har vært flink å holde ut en måned ekstra her i verden. Nå har jeg det veldig bra!
  10. Jeg er med! Baller som piper er det beste Diggan vet, sammen med deilig noe deilig kjøtt. (hehe. ikke misforstå, han er bare en stakkars hund. Han vet ikke bedre) Selv, så liker jeg knæsje leppestifter, neglelakker, og stilige smykker som kanskje ser litt rocka ut. Bor hjemme hos mor og far, så er ikke så mye pynteting jeg har plass til. Godis er jo alltid en slager, så lenge det ikke inneholder noen form for hvete. I tillegg, så er jeg en STOR fan av ullsokker, og bruker det hver dag. Også nå på sommeren! Elger er en storslager hos meg. ALT som har noe med elg å gjøre får jeg gledestårer av. <3 Er ikke kresen, så blir happy uansett hva som blir sendt! Pakker i posten er Sååå gøy!
×
×
  • Opprett ny...