Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvilke raser ville du ikke hatt, og hvorfor?


Huldra
 Share

Recommended Posts

  • Svar 258
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hvis jeg forstod det rett så var det raser du før kunne tenke deg, men så var realiteten en annen på grunn av individene? Da blir jo listen mye enklere! Masebikkjer: Kelpie - Skulle hatt me

Jeg håper du overdriver. Hvis ikke er dette en av tingene som gjør at man misliker folk til tider.

Jeg veit egentlig ikke, jeg blir sjarmert av det meste

Ingen raser som veier like mye som meg. Jeg har vært på tur med en hund på min egen størrelse og jeg har aldri vært så redd før i mitt liv.

Ingen som kan sitte i veska. Jeg vil helst ha en hund jeg ikke kan finne på å tråkke på i et uoppmerksomt øyeblikk. Jeg tråkker i ny og ne på billy, men da uten fare for å mose han totalt.

Ingen uten pels. Uaktuelt å måtte kle på en hund, da passer den ikke nordpå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De fleste raser jeg ikke kunne tenke meg å ha er ene og alene pga. utseende.

Siden jeg er langhårs menneske vil jeg ikke ha så mye annet enn en langhåret hund. Det finnes nok noen unntak, men de fleste andre pelstyper utgår for min del, men absolutt nei er kjempekort, da snakker jeg dalmis, whippet lengde på pelsen. Det er da hunder jeg ikke vil eie selv, men som kan være pene når de er eid av andre :)

Annet enn det vil jeg ikke ha noen små gneldrebikkjer, alle små hunder jeg har møtt gneldrer og bjeffer mot alt. Spesielt lagt merke til dette etter at jeg fikk hund, alle utenom en valp på valpekurset har reagert mot oss med vill snerring og bjeffing så spyttet flakser : /

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Bølla

Hehehe, skjønner ikke hva du snakker om jeg :P MAKS 2 minutter responstid vil jeg påstå, og Arthur han jogger på tur han. Såfremt det er sol og han føler for det... :D

Hehe, misforstå meg rett.. jeg elsker store hunder, men når/om jeg går til anskaffelse av slike bruker jeg mye tid på å finne sprelloppmakeren og turboen i valpeflokken, jeg synes det er litt moro med entusiastiske hunder. Men jeg har beist selv altså ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

"Urhundvalpen" min (thai ridgeback) er på ingen måte hvordan personer skriver om den på nett osv. Det var først samboer som ville ha henne og han har hatt hund før. jeg var svært skeptisk først men ble nok forelsket i både gemyttet hennes, oppførsel og utseende. Hun er veldig reservert som dere sier mot mennesker mest pga hun ikke har vært i en by før og liker oss egentlig mest. Hun er ikke så veldig interessert i hannhunder men mer valpe tisper som vil leke og støvsugeren! Og noen andre ting jeg har funne ut hun elsker.

Men jeg er jo en sånn person som liker å gå turer og slikt, så det er ikke slitsomt i det hele tatt å være aktiv. Hun bjeffer aldri, men hun er så knyttet til oss at hun ikke kan være alene ennå (noe vi trener på hver dag) denne rasen er jo så knyttet til eier! Heldigvis er samboer hjemmeværende.

Denne rasen ville jeg ikke anbefale som førstegangshund. Jeg selv er førstegangseier, men er jo samboer som har "hovedansvaret."

Hun hilser ikke på fremmede og blir mer redd enn den attituden "jeg bryr meg ikke" men hun er bare valp ennå så får se hvordan hun blir! Etter bare en uke ble hun selvsikker på å gå ute i byen så hun er sterk mentalt og lærer fort.

edit: ville bare si min erfaring så langt! Vet det er om hunder du ikke vil ha, men måtte bare på peke at en hund er litt generelt den rasen men kan bli så annerledes ved trening og kjærlighet :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg liker alle raser, men noen appellerer mer til meg utseendemessing. Alt fra kraftigge kamphunder til Små schnauzere.

Men er det noen raser jeg ikke kunne ha tenkt meg, er det veldig små "toy dogs"

Selv liker jeg mellomstore-store hunder. Hunder med ekstremt aktivitets behov/lang pels-/utrolig masse stell styrer jeg bort ifra, fordi jeg vet jeg ikke kan gi dem nok oppmerksomhet på de kriteriene.

Jeg vet jeg kan lære meg å like alle hunder om jeg ble kjent med dem, men det er ikke alle jeg ville ha hatt i hus selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Terrier generelt. De fleste terriere jeg har møtt er nokså bråkete. Terriere er rett og slett ikke min type hund. (Finnes noen terriere selvfølgelig som jeg liker).

Jeg liker heller ikke så godt "snorhunder" som puli, komondor osv. Grunnen er vell egentlig bare på grunn av at det ser ut som hunden er full i floker, og ser rett og slett skikkelig ustelt ut. I tillegg så trenger de så mye stell under og etter vasking.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En godt stelt puli/komodor ser vel strengt talt ikke ut som dyrevernssaker når de har fått skikkelig voksenpels syns jeg? Har jo kun sett bilder da. Kommer an på hvilken type dreads de får også, jeg syns syns snorene ser finere ut enn bånd, igjen kun sett på bilder :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

En godt stelt puli/komodor ser vel strengt talt ikke ut som dyrevernssaker når de har fått skikkelig voksenpels syns jeg? Har jo kun sett bilder da. Kommer an på hvilken type dreads de får også, jeg syns syns snorene ser finere ut enn bånd, igjen kun sett på bilder :P

Veldig enig i dette. Synes velstelt "dreads"-pels er flott, men har ingen tro på at jeg hadde klart å holde den fin selv. :lol: Beundrer alle med pels-stell-hunder.

Sent fra min GT-I9295 via Tapatalk

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...