Jump to content
Hundesonen.no

Argyr

Medlemmer
 • Content Count

  2707
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Argyr last won the day on January 8 2018

Argyr had the most liked content!

Community Reputation

2565 Excellent

About Argyr

 • Rank
  Moroklump
 • Birthday May 24

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Øyer
 • Hunderase
  Grosser schweizer sennenhund og blanding

Recent Profile Visitors

15424 profile views
 1. Nei, det er vanlig med rødhet og hevelse i og rundt selve bittet, ikke i en bullseye-formasjon rundt. Tviler på at det er vanskelig å få antibiotika til mennesker om man dukker opp med bullseye rundt et flåttbitt! Problemet er vel heller de mer diffuse borreliosesymptomer som dukker opp lange tider etter flåttbitt som var uten symptomer og som er vanskelige både å diagnostisere og behandle.
 2. Jeg vet ikke om det ikke forekommer, eller bare ikke synes pga. pelsen? Om det faktisk er tilfelle på hund også så vil det absolutt være forsvarlig, jo. Det er uansett ikke spesielt rart at folk tenker i de baner. Men det er et stort sprik mellom det, og det å sette hunden på antibiotika pga et flåttbitt uten noen andre symptomer.
 3. Nå er vel rød ring rundt flåttbitt et klassisk tegn på borreliose, så det er ikke så rart.
 4. Argyr

  Akkurat nå APRIL

  Siden jeg ikke er voksen, kan jeg slippe å betale huslån og renter da?
 5. Argyr

  Akkurat nå APRIL

  Rundorm er en tarmparasitt. Ringorm er en hudinfeksjon, men den er som regel ringformet, det ser mer ut som en reaksjon på et eller annet. Stakkars deg ..har jeg parkert rumpa i sofaen etter å ha rydda og støvsugd bil og fått lagt inn ei ny matte i lasterommet. Den var for liten, så må kjøpe en til. Har lagt en foreløpig plan for hvordan burløsningen skal bli også, blir bra med noe som er sveiset akkurat som jeg vil. Nå kunne jeg egentlig tenke meg å ta et bad, men det er partikler og misfarging på vannet mitt, så jeg tror jeg lar det være. Håper det bare er vårløs
 6. Det er ikke en glatt presenning, men en solid, tung sak ment til båter, så nei.
 7. Den har ligget der siden småttene begynte å invadere huset fordi trappa er såpeglatt.
 8. Får vel legge inn Oopsie i tråden her også, nå som hun har blitt enevalp. Hun er altså et hjenmelaget uhell og blanding av hvit gjeterhund, border collie og noko attåt og ble 12 uker på mandag. I dag var vi på besøk hos søster Pepsi
 9. Argyr

  Akkurat nå APRIL

  Han er altså bare så fin og staut og flink, han der. Virker som om du har fått deg en skikkelig schäfer, slik de skal være!
 10. Argyr

  Akkurat nå mars

  ..ligger det fem rene hunder strødd rundt om i sofaene her. Stakkars Sorry var dårlig i magen i bilen i dag (jeg antar at magen kan ha en sammenheng med drakampen vi hadde om ei død mus jeg hadde fisket ut av gapet på broren - vi vant begge to ), så smågutta trengte en dusj. Jeg hadde tenkt å bade Katla i forrige uke siden hun lukta litt bikkje, men skulle vente til det ble varmere i været, og det er det jo nå, så da fikk de seg like godt en vask alle sammen. Tidligere i dag var vi på nyåpning av dyrebutikk med en million hunder og så var vi på besøk hos søster Pepsi igjen, så vi er type utsl
 11. Tror ikke Kvitebjørn bli så kjempestor. Sorry derimot! Han veier ti kilo nå. Kommer til å bli diger! Tror kanskje jeg merker en hannhund, altså. Og i lys av denne tråden her så bør jeg definitivt ikke ha en hannhund og tre tisper! Og jeg er i mot kastrering av bekvemmelighetshensyn, så da er ikke det aktuelt heller.
 12. Noe annet er ikke aktuelt, de må jo sosialiseres uansett hvor de skal bo. Ja, mange, men stort sett bare folk jeg overhodet ikke vil selge til. Er nok noe med at en leveringsklar valp tiltrekker seg en del impulskjøpere og folk som ikke tenker så langt. Han blir her til det rette hjemmet dukker opp.
 13. I dag var vi på besøk hos Pepsi igjen, etter å ha vært en tur nedi byen og sett på gravemaskiner og søledammer
 14. Argyr

  Akkurat nå mars

  Jeg lo. Var ferdig med å være sinna på det punktet, det er jo bare absurd. Ønska dem lykke til i jakten på valp på billigsalg og sa meg ferdig med det. Fikk en mail til om at de håpet virkelig jeg ville klare å finne et bedre hjem enn dem og at beslutningen ikke ville "spøke for meg". Jeg tror det skal gå bra, altså. Har fått mye rare henvendelser nå, det er visst noe annet med ufødte eller små valper, de tiltrekker seg i større grad folk som kan planlegge.
 15. Det lar seg ikke nødvendigvis fikse, men det var det andre du nevner der jeg lurte på, om det ble annerledes om du allerede var inne i det, akkurat det med hva man trenger. Og det svarte du jo på.
×
×
 • Create New...