Jump to content
Hundesonen.no

anna120

Medlemmer
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

anna120 last won the day on October 7 2018

anna120 had the most liked content!

Community Reputation

38 Excellent

2 Followers

About anna120

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday May 18

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Forsand
 • Interesser
  Generelt dyr
 • Hunderase
  Japansk spisshund, collie og Azawakh
 • Mine dyr
  Vi har en Japansk spisshund som familiehund, selv har jeg en Langhåret collie, kjæresten min har en fisnk lapphund og vi har ilag en Azawakh.

Recent Profile Visitors

1314 profile views
 1. Jeg kan ha snappen 1/12, kan noen skrive meg inn? Har heller aldri hatt snappen før, hvordan virker det med innlogging?
 2. Hvor sover deres valp om natten og hvorfor?
 3. anna120

  Azawakh

  Hun kommer fra Ungarn. Azawakher flest er usikre og redde, og kan svare med sterk aggresjon (utagering), men noen er også direkte tøffe og utagerende. Mange oppdrettere avler videre på dette og beholder rasen sjelden, og sier at det kun er en hund for de med masse erfaring og har høystatus. Folk flest vil ikke ha en sånn hund. Og sånn beholder de den sjeldne rasen for seg selv. Uten mye konkurranse. Men det er også azawakher med godt gemytt der ute som kommer fra oppdrettere som tenker mer på temperamentet og avler frem miljøsterke og trivelige hunder. Men det er få av dem. E
 4. Det skal jeg prøve på, hun er allerede 5 måneder når vi henter henne
 5. anna120

  Azawakh

  Neste hund skulle være en mynde som kunne brukes til utstilling og være en god venn, og Azawakhen er jo en sjelden rase som virkelig interesserer meg. Vi fikk et tilbud om denne flotte frøkna, fra flotte foreldre med bra gemytt. med et så bra gemytt som fra dette kullet, skal man lete lenge etter, da mange andre oppdrettere som jeg har fått med meg avler på halvville hunder med det sterke vokter gemyttet, der hunden helst er uopnåelig for fremmede. Jeg kunne tenkt meg å hjelpe til i avlen med Azawakher med godt gemytt. Men det er jo noen år til enda, så vi får se.
 6. Neste uke henter vi hjem en azawakh valp, gleder oss så mye!
 7. anna120

  Azawakh

  Vi henter hjem en azawakh tispe valp neste uke Blir utrolig spennende fremover med valpeshow og få bli kjent med denne vakre valpen!
 8. Er det noen som har erfaring med denne øyesykdommen?
 9. Hei jeg leter etter en bra blåser/føner til mine Japanske spisshunder og langhåret collie. Noen som har noen bra anbefalinger?
 10. Jeg tror Boston terrier kunne vært en fin hund for deg, de bjeffer som regel ikke mer en nødvendig, og er en av de mildeste terrierne i gemytt. De er også veldig morsomme, modige og lojale hunder, som liker seg i et menneskes selskap. På grunn av den korte snuten pruster, grynter og snorker dem, spesielt når de spiser drar de inn masse luft som resulterer i at de fjerter mye. De tåler også dårlig anstrengelse i veldig kaldt og varmt vær. Alt i alt så gjør jo alt dette Boston terrieren til en herlig rase som skaper masse glede i hverdagen. Også som Simira sier så synes jeg også du burde ta
 11. Jeg synes ikke det høres ut som en Beagle vil passet til de to søstrene. De Beaglene jeg har kjent har vært ganske masete og hatt masse lyd i seg. De er heller ikke så enkle å ha løs, da de hele tiden vil løpe rundt å snuse og jakte på hver minste ting. Har de fått øye på noe som er interessant er det umulig å få tak i hunden. Om hunden skal være mye alene hjemme bør de skaffe seg en hund til som selskap, da beagler er svært sosiale og mistrives alene, og en ulende beagle blir sjelden populær hos naboene. Kanskje en manchester terrier, Breton, cocker spaniel, kooikerhund, welsh springer s
 12. Akita 2 Alaska husky 3 Alaskan malamute 6 Amerikansk cocker spaniel 1 Australsk kelpie 6 Australian shepherd 20 Azawakh 2 Basenji 10 Basset fauve de bretagne 1 Beagle 1 Berner sennenhund 10 Bichon frisé 2 Bichon havanais 5 Bearded collie 7 Belgisk fårehund, groenendael 9 Belgisk fårehund, malinois 4 Belgisk fårehund, tervueren 15 Beauceron 1 Blanding 24 Boerboel 4 Border collie 18 Border terrier 1 Borzoi 1 Boston terrier 4 Boxer 8 Briard 2 Breton 3 Bullmastiff 1 Bull terrier 1 Cairn terrier 2 Ca de bou 1 Cane corso 1 Cavalier king charles spaniel 11 Chihuahua korthåret 1 Chinese crested 1 Chin
 13. hei! Er det noen som har noen erfaring med denne rasen? Vil gjerne lære litt om den. Hvordan er gemyttet til hunden? Positive og negative sider? Er rasen førerorientert? tøff eller engstelig?
 14. Hei! Jeg lurte på om noen kan komme med noen hunderaser som er kjent for å ikke bjeffe så mye? Mine 2 Japanske Spisshunder bjeffer en del, hvilke erfaringer med bjeffing har dere?
×
×
 • Create New...