Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå mai!


Anette
 Share

Recommended Posts

Og nå har jeg sendt atter en purremail på Ringvoll-klinikken. Helt greit hvis legen ikke har tid til å se på bildene mine, men da kan de vel drite i å si at han skal se på den til uken eller i morgen eller whatever?

Blir gal.

:gaah:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 6.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nå må jeg bare SKRYTE litt altså! Døde nesten i går av stress og frustrasjon over eksamen i salgsfaget i dag. Men det gikk helt sinnsykt bra. Jeg var ufattelig nervøs og usikker. Jeg vet jo jeg kan j

Vi har blitt mor og far:D

Ååååhh På sykehjemmet i dag ble jeg vitne til et fantastisk øyeblikk! En av våre faste pasienten sliter voldsomt med smerter, men vil alltid hilse på Thorvald, samme hvor syk han er, så karrer han se

Posted Images

Har vært og trent hundene i regnet mens Johanne sov som en drøm i vogna :)

Ellie var kjempeflink så jeg fikk håpet opp om å klare opprykk med henne snart, håper hun takler miljøet denne gangen bare..

Og Balrog som pleier å ta jobben så seriøst bare fjolla idag, det var kjempegøy :lol:

Nå har jeg og Ø bestilt oss pizza, det har vi ikke unnet oss på lenge så da blir det en big deal og vi gleder oss! Særlig siden vi bestilte feil via nettet så vi får to store istedet for bare en.:lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har jeg fått tilbakemelding fra veileder, og jeg må skrive om HELE FORBANNA BACHELOROPPGAVEN MIN.

Nå er jeg så demotivert at jeg har lyst til å gå og sette meg i et hjørne og gråte, og jobbe i kassa på Coop resten av livet.

I feel you :( Min siste tilbakemelding er også sånn, røde markeringer over 15 sider. Jeg bare orker ikke :( Det verste var at jeg må skrive om fullstendig deler vi tidligere har sagt oss ferdige med.

Veilederen min er kanskje top notch i Norge på sitt felt og jeg lærer dødsmye av ham, jeg bare ble så umotivert av det, jeg har ikke åpnet dokumentet på alt for lenge fordi jeg bare fikk tårer i øynene av det sist :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har jeg fått tilbakemelding fra veileder, og jeg må skrive om HELE FORBANNA BACHELOROPPGAVEN MIN.

Nå er jeg så demotivert at jeg har lyst til å gå og sette meg i et hjørne og gråte, og jobbe i kassa på Coop resten av livet.

Åhh :(

Når du har kommet over sjokket og frustrasjonen så kan du tenke på at du har et godt utgangspunkt, du må bare spesifisere mer. Og du kan garantert bruke en hel del av det du har skrevet alt. :hug:

:wave: trykket øker stadig så blir nok ny operasjon. Vet imorgen :-)

Nå kommer brutter

Huff :(:hug:

Ååh jeg elsker når ting løser seg på billig måte. Selv om det bare er midlertidig. Huset her er litt sånn "halv tolv" bønder har ikke akkurat økonomi til å pusse opp hvert tiår, og ting som ikke MÅ gjøres akutt blir ikke gjort, og det synes veldig godt på kjøkkengulvet her. Må bytte ut flere gulvplater og legge nytt gulv etter en vannlekasje for ørten år siden. Men vi har virkelig ikke råd nå. Så i går kveld kom jeg på at jeg kan jo kjøpe en gulvbeleggrest og legge over, sånn at gulvet SER litt bedre ut i det minste, selv om det fremdeles blir ugjevnt så er det ikke hull i belegget liksom, og i dag gikk bonden ned i kjellern og fant en diger rest med belegg :D Så da kan vi legge på det, kjøpe litt lim og en list, og vips så SER gulvet hundre ganger bedre ut, og vi kan "legge det vekk" til vi faktisk har råd. :D:ahappy: (yep - det gulvet har irritert og bekymret meg en stund)

Og så snakket han om litt andre ting også - men det snakker vi ikke høyt om før det er avklart ene eller andre veien i frykt for å jinxe. :aww:

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når jeg blir stor skal jeg høner på tunet! Har såå lyst på høner!

Snekre egen hønsegård også. Må bare få mitt eget sted først :D

Si fra om du plutselig trenger sted å bo i Oslo da. Da går drømmen din i oppfyllelse før du trur. :lol:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Herregud så effektive dere er på fridager, a! :shocked: Våknet 11, og kl 12 kom det kaffegjester som ikke reiste før nå. Har ikke gjort en pøkk annet enn å drikke kaffe og skravle..Tja, se etter bolig da kanskje...gaaah.. :pinch:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Været har ikke bestemt seg, så da foreslår jeg bukse. Da slipper du å tenke på strømpebukser og skitne prikker (og du har vel bestemt deg og reist for lenge siden)

Da er det dags for tatovering, og datteren skal være med. Jeg tror det er en hver tennårings drøm å se sin mor pines i flere timer :P

Det løste seg enkelt, ved at alt som heter husarbeid har blitt fullstendig nedprioritert i eksamenstiden, så jeg hadde bare en grå joggebukse med hull i skrittet og en lyseblå piratbukse av rene benklær. Så dermed ble det olaskjørt, gitt.

Jeg behøvde ikke å bekymre meg for litt sølesprut på leggene heller. Foenix planta labbene godt overalt på bryst og mage på den offwhitefargede toppen min så snart vi var ved ringen, hun...

Hvordan får vi delt opp quoter nå da? Før var det jo bare et par linjeskift.

Anyway, du er tøff som tar tatovering! Det ser så innmari vondt ut.

*tenke at ei sort strømpebukse aldri kan greie å skjule en Berner*

:lol:

Har vi hatt en lang og sløv morgen - ahhhhh, så deilig. Kanskje jeg skal bevilge meg en liten stund i kosestolen med litt kaffe og ei god bok også før jeg skal ut og fylle sandkassen med hagejord. Tror det blir eneste prosjekt i dag :). Evt burde jeg fått ned de tre clematisene i jorda også, men noe sier meg at jeg har så mye stein i jorda at jeg må ha spett for å få gravd stort nok hull til å plante dem. Jeg har ikke spett... :aww:

Jeg burde vel hatt limegrønt for virkelig å synes og skape kontrast...

Og jeg tror det blir kult med blomster i sandkassa, siden du neppe skal bruke den til det den opprinnelig ble laget for.

Jupp da har faktisk rottisfaen flydd løs den, og kom farende fra hagen sin og ut på veien hvor jeg gikk med mine i bånd. Den kom med hele tanngarden klar men vi "rottet" oss sammen og jaggu snudde den når mine to sto rett forann meg og jeg over de og skrek til bikkjen. Og hva sa damen "**** kom" ble stående og når den kom tilbake "skam deg" også fikk bikkjen fortsette være løs.

Men nå vet jeg hvor de bor og det der er t.o.m farlig i trafikken, jeg kjører også der normalt!

Orker ikke bruke energi på damen for det er jo helt klart at hun mener det er helt ok det der. Men skjer det flere ganger nå så melder jeg, det der er ikke bra. Det er ett stort beist av en sinna feit rottis tispe. Hvordan gi en rase dårlig rykte ved å ha en dårlig eier liksom..

Jeg liker ikke at den angrep, men at det gikk bra, og at det kanskje blir en slutt på det om det skjer igjen. Jeg er usikker på hva mine ville gjort, og jeg har egentlig ikke lyst til å finne ut.

Når man ligger på sofaen og har dårlig samvittighet for manglende ork til å gå langtur med hundene så hjelper det å se bort på dette

God bedring!

Nå har jeg fått tilbakemelding fra veileder, og jeg må skrive om HELE FORBANNA BACHELOROPPGAVEN MIN.

Nå er jeg så demotivert at jeg har lyst til å gå og sette meg i et hjørne og gråte, og jobbe i kassa på Coop resten av livet.

:console:

Lilehammer er lenger nord enn Løten og jeg er vokst opp i et gammelt hus med deilig duftende kaprifol på hele vestveggen :) Jeg kan aldri tenke meg at det ble gjort noe som helst med dem, men hver eneste sommer vokste de både høyt og bredt :)

Ikke mitt bilde, men det kunne vært det, bortsett fra at vårt hus var brun-svart :)

akaprifol_zps66e91eb4.jpg

Åh, er det sånn Siri har plantet? Jeg kan LETT se for meg en slik en klatrende oppover sklia du har i hagen. Du må jo bruke den til noe også.

Jeg har skrevet for vidt. Og det er jo egentlig veldig vanlig. Veilederen min er egentlig flink han, og han kom jo med forslag til mer spissede problemstillinger jeg kan velge ut fra hva jeg allerede hadde skrevet i oppgaven. Men jeg har brukt så mange timer og lagt så mye energi i den oppgaven at jeg virkelig ikke har lyst til å begynne på nytt nå. :(

Ikke slett noe - det kan fort komme til nytte i en annen oppgave, om du forsker videre, i en artikkel, osv. Jeg forstår det er frustrerende, men nå har du i hvert fall fått bearbeidet mye pensum og mange tanker, og kanskje blir det enklere å skrive neste versjon av oppgaven.

:wave: trykket øker stadig så blir nok ny operasjon. Vet imorgen :-)

Nå kommer brutter

Æsj da, god bedring og lykke til!

Vi er tilbake fra spesial, og jeg har så vondt i beinet nå at jeg tror det er bedre å hogge det av. Legetime til mandag, og uansett hva legen sier av røntgen versus fysioterapeut, vil jeg be om kraftigere smertestillende. Jeg kan ikke gå slik lenger. Jeg skal kunne trå på foten selv om jeg løp noen runder på utstilling i stad.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi var heldige og de oppgraderte rommet vi hadde bestilt. Det er digg! Suite med panoramautsikt, walk in closet, bad med stoooort badekar, samt do og dusj :D man trenger ikke engang gå ut av senga for å lukke for gardinene!

Været kunne jo vært bedre, men skal ikke klage :) blir sløvings idag, så får man heller se Athen de neste dagene :)

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tattovering ferdig! Resultat er postet i Vi som liker blekk tråden. Jaaaa jeg er stolt og superfornøyd! Jeg har lyst til å pirke litt, men jeg skal styre meg...

Ikke pirk! En kamerat prika "bare litt" og det lille ble faktisk ganske stygt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er en stor fordel å ha en hund som liker å dusje, når den først må dusje ofte.... Men dusjing er bare en kosestund der man får masse kos og skryt, så det går helt greit sier hun. :P Noomi er helt nedrøytet nå, så da venter vi på å få pels igjen, for det har hittil hjulpet på kløinga hennes. Hun klør mindre i full pels enn nedrøyta...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sitter og venter på broåpning. Det er ikke bestandig fordel med stor båt :aww:

Raffinert måte å skryte av størrelsen på :lol:.

Lilehammer er lenger nord enn Løten og jeg er vokst opp i et gammelt hus med deilig duftende kaprifol på hele vestveggen :) Jeg kan aldri tenke meg at det ble gjort noe som helst med dem, men hver eneste sommer vokste de både høyt og bredt :)

Ikke mitt bilde, men det kunne vært det, bortsett fra at vårt hus var brun-svart :)

akaprifol_zps66e91eb4.jpg

Ååååå, tenk om min blir sånn etter hvert da :). Og nå husket jeg brått at vi hadde en slik på Steinkjer også - den levde i beste velgående (bortsett fra at den alltid fikk sånne åmer på seg) :).

Ikke sant det er mye viktigere å lære Tinka å knurre når jeg sier "Enebakk" enn å pakke bøker? :lol:

Definitivt :D

:wave: trykket øker stadig så blir nok ny operasjon. Vet imorgen :-)

Nå kommer brutter

Nææææeiiii! Du skal være bra, du nå!!!

Si fra om du plutselig trenger sted å bo i Oslo da. Da går drømmen din i oppfyllelse før du trur. :lol:

:lol:

Jeg burde vel hatt limegrønt for virkelig å synes og skape kontrast...

*Ler*

Og jeg tror det blir kult med blomster i sandkassa, siden du neppe skal bruke den til det den opprinnelig ble laget for.

:D. Jeg hadde brått litt lyst til å bygge sandslott mens jeg holdt på, men jeg holdt meg i skinnet :).

Åh, er det sånn Siri har plantet? Jeg kan LETT se for meg en slik en klatrende oppover sklia du har i hagen. Du må jo bruke den til noe også.

:lol: Sklia ja, kanskje jeg skal bruke den som klatrestativ for planter? DET hadde jeg ikke tenkt på :D.

Har jeg spadd opp enda et bed sånn at mine tre clematis også kommer ned i jorda :). Her måtte jeg fjerne litt plen, men det var jo kjekt, for da kunne jeg transplantere litt gress fra det stedet og til et hull et annet sted på plena mi :). Gjenbruk og sånt :aww:.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har jeg fått tilbakemelding fra veileder, og jeg må skrive om HELE FORBANNA BACHELOROPPGAVEN MIN.

Nå er jeg så demotivert at jeg har lyst til å gå og sette meg i et hjørne og gråte, og jobbe i kassa på Coop resten av livet.

Å nei så kjipt! :hug:

.......har vi spist pizza etter agilitytrening og playdate i skogen. :ahappy:

Lykke har lekt med en bc gutt som er 2 u. yngre enn henne, makan til utklassing i skogen. Lykke tok seg frem veldig mye bedre enn playdaten sin. Håper han går mer i skogen enn det så ut til i dag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For en slapp dag.. Jeg har sovet omtrent hele dagen. Men nå har vi ihvertfall fått ordnet middag og spist litt.

Nå går det i gamle episoder av Friends og en indre diskusjon om dagens joggetur. Jeg heier på den delen som tenker ut på tur aldri sur :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er kjempeenig med stratos med sånne runde greier inni! Nam! Også var den nye melkesjokoladen med M inni og kjempegod :D Elsker nye sjokolader :P Skummelt med det tilbudet rimi har da, der man får gratis ny stratos hvis man kjøper orginalen (eller den M-sjokoladen...)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er kjempeenig med stratos med sånne runde greier inni! Nam! Også var den nye melkesjokoladen med M inni og kjempegod :D Elsker nye sjokolader :P Skummelt med det tilbudet rimi har da, der man får gratis ny stratos hvis man kjøper orginalen (eller den M-sjokoladen...)

Har du funnet det i dag?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Hei! ☺️ Er det noen her som forer med Dyrisk? Er dere fornøyde?
    • Nei, hu har i grunn spist det samme i en stund nå, og er vant til å spise variert. Jeg får ta meg en tur til veterinæren og snakke med de. Takk for svar 😊
    • Kan hende ja? Rocky rant liksom alltid litt på den siden som var tett såvidt jeg husker, på tross av nedsatt tåreproduksjon også. 🤔 Saltvannsdrypping og eventuelt falske tårer ble løsningen for oss. Var også snakk om en operasjon for å åpne inn mot munnen eller noe? For at spytt? Kunne fungere som tåreveske eller noe? Eller om det var for drenering pga den tette kanalen? Er så lenge siden at jeg husker ikke for å være helt ærlig. Ble ikke gjort i hans tilfelle uansett så kan ikke si noe om hvordan det hadde hjulpet heller. (Han hadde øyebetennelse ofte, så ble mye drypping)    Har du endra på fôr i det siste? Kan være en reaksjon på noe der eventuelt. 
    • Han er så fin @maysofie! 😍 Blir spennende å se hvordan han utvikler seg! 😍 
    • Gode hundemøter med hunder jeg kjenner først og fremst, ellers så kan de lære seg at ikke alle skal hilses på/være nøytrale. Jeg bor jo midt i et turområde for bydelen min, så smittepresset bare i «Hagen» er sånn sett høyt her, jeg liker jo ikke det akkurat, men så lenge det ikke går noe i området så begrenser jeg ikke der heller. Jeg føler meg absolutt tryggere når 12 ukers vaksinen er satt, men foreløpig så har valpene jeg har/har hatt fått 8 ukersen også før jeg hentet dem. (Tror de nye anbefalingene sier at den ikke er nødvendig lenger?)    Jeg avventer valpekurs til etter 12 uker, ikke pga vaksine, men fordi jeg vil at de skal ha mental stamina til å faktisk få noe særlig utav det. (Trening med distraksjoner etc) Kontaktlyd/innkalling/miljø har jeg liksom kunnskapen til å gjøre på egenhånd nå før den tid. Begrenset hvor mange valpekurs man kan gå som trener og få noe nytt utav dem, så valpene sosialisering og samarbeidet vårt er hovedfokuset mitt med ett valpekurs + eventuelt få en feeling for nye kursholdere i området etc jeg ikke har vært hos før. Førstegangs hundeeiere anbefaler jeg at går tidligere, fordi de som eiere/hundetrenere får noe utav det uten at valpen nødvendigvis trenger å klare hele øktene uten å få overtenning/bli overtrøtt. De trenger gjerne hjelp til å gjenkjenne sånt også, så sånn sett like greit at det skjer på kurset eventuelt. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...