Gå til innhold
Hundesonen.no

Å røyke med hund i bil


C.J
 Share

Recommended Posts

Så godt det må være å vite at man er helt perfekt, at man aldri gjør feil eller utsetter andre for noe som er potensielt farlig. Så godt det må føles å være så høyt hevet over alle andre.

Ha en strålende dag!

Mhm.. Det er akkurat sånn ikkerøykere føler seg.. Ærlig talt...

:yes:

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 187
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hvem i denne tråden har skrevet at DU (eller 2ne, eller Karpe, eller hvemnåennandre som røyker) lukter motbydelig og er frastøtende? At dere ikke har IQ og at DERE er til sjenanse for hele samfunnet?

I disse dager da vi er så veldig opptatt av at man ikke skal være slem med hunden, man skal trene med positive metoder, man skal nærmest ikke si nei til bikkjeskinnet engang - men å plage hunden med r

Jepp, dette gjelder alle røykere. Alle som en. Og det nytter ikke å spørre dem høflig heller, for de driter i absolutt alle rundt seg. I alle sammenhenger. Til alle tider. Røyk, røyk, røyk, det er det

Guest Belgerpia
Mhm.. Det er akkurat sånn ikkerøykere føler seg.. Ærlig talt...

:yes:

Det er vel liten eller ingen tvil om at dere føler dere som 100 ganger bedre hundeeiere enn oss som røyker - det er jo bare å lese denne tråden det da.

Er så glad jeg stortrives her i lavlandet jeg.......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helt ærlig? Ja jeg føler meg litt bedre som ikke utsetter hunden min for passiv røyking. Men det er LANGT ifra å føle seg perfekt eller feilfri, så den må du litt lengre ut på landet med.. Jeg hever meg ikke over andre i det hele tatt bare fordi jeg ikke røyker. Hvor er logikken bak det...?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så godt det må være å vite at man er helt perfekt, at man aldri gjør feil eller utsetter andre for noe som er potensielt farlig. Så godt det må føles å være så høyt hevet over alle andre. Ha en strålende dag!
Du veit du ikke har mange argumenter igjen når du fyrer opp stortromma på denne måten! :D
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Belgerpia
Du veit du ikke har mange argumenter igjen når du fyrer opp stortromma på denne måten! :D

Jeg fyrer ikke på stortromma? Jeg bare konstaterer at det må føles godt å føle seg så mye bedre enn andre i alle sammenhenger som enkelte gjør her. For det er jo ingen tvil om at dere gjør det :)

Jeg har ikke tenkt å argumentere for at røyking er sundt, så kørka er jeg ikke (de færreste røykere er ikke så kørka selv om ikkerøykere vil argumentere for noe annet).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fyrer ikke på stortromma? Jeg bare konstaterer at det må føles godt å føle seg så mye bedre enn andre i alle sammenhenger som enkelte gjør her. For det er jo ingen tvil om at dere gjør det :)

Jeg har ikke tenkt å argumentere for at røyking er sundt, så kørka er jeg ikke (de færreste røykere er ikke så kørka selv om ikkerøykere vil argumentere for noe annet).

Føle seg så mye bedre? Hvem sier det? I tråden har da folk bare gitt uttrykk for hva de synes om passiv røyking og hund. Ingen her sier de er en bedre hundeeier enn f.eks. deg. At jeg ikke utsetter hunden min for passiv røyk betyr ikke at jeg anser meg selv som en mer kompetent hundeeier enn røykere som har hund. Herregud.

Man gjør ting man føler er greit/lurt/bra i forhold til sitt eget hundehold, og klart man føler seg bra når man gjør noe i hundeholdet man synes er rett? Eller er det ikke lov det kanskje... Ingen vet om hundene som lever med passiv røyking er dårligere enn eller mer utsatt for sykdommer som følge av røyken fordi det ikke er gjort forskning på det. Men i forhold til oss mennesker, og spesielt hvor mye man blir minnet på å skjerme barna sine når man er en røyker, så er det for MEG logiskt å ikke utsette hunden for sånt. Nettopp fordi man ikke vet helt sikkert. Men jeg tror nok mest sannsynlig at en hund kan få bivirkninger av røyk, så hvorfor utsette de for det i utgangspunktet - er mine tanker. Men folk gjør som de vil. Man er ikke automatisk en dårlig hundeeier om man røyker! :icon_confused:

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lurer fortsatt på hva det er som gjør at det er helt greit å diskutere ulike treningsmetoder, bedre eller verre måter å oppdra på, straff, korrigering, belønning, klikkertrening, hundeutstyr,fôr, tyggebein, leker, burbruk, raser og rasehelse, konkurranser - ja, alle mulige aspekter av det å eie og trene en hund diskuteres, og man har ulike meninger om hva som kan være bedre teknikker/utstyr/metoder enn andre. Og det er helt greit.

Men hvis vi kritiserer røyking med hund, da er tanken om at dette er et diskusjonsforum hvor man nettopp diskuterer ulike meninger omkring hundehold ikke lenger aktuelt. Da er man bedre enn alle andre, hever seg over alle andre, tror man er perfekt - og man skal vitterlig ikke kritisere noe som helst angående røyking så lenge man ellers gir hunden det den trenger.

Da lurer jeg på - hva er det som gjør at det er greit å diskutere og kritisere alle andre aspekter med hundehold, men ikke røyking? Hva er det som gjør at jeg ikke nødvendigvis er hevet over alle andre og tror jeg har et perfekt hundehold hvis jeg kritiserer Rema-fôr eller burbruk, men tror jeg er himmelhevet over alle andre med en gang jeg kritiserer røyking? Betyr det at hvis noen her inne synes en av mine treningsmetoder eller fôret jeg bruker ikke er av det beste, så kan jeg svare med at de ikke må tro at de er så mye bedre, ,og at hunden min ellers har god helse og får mye mosjon, så de må bare la være og blande seg?

  • Like 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror det bare er litt missforståelser på hva man legger i ordene her. Å si noe slik at det høres kvast ut trenger ikke være noe ille.

Jeg røyker av og til 'sammen' med hunden - at den sitter ved meg ute. Selvfølgelig er ikke det bra for hunden heller når trekken går rett på den. Den kan selv flytte seg hvis den syns det er ille for den. Selvfølgelig tar jeg det ikke ille opp hvis noen syns det er fyfy - det er lov og bra at folk diskuterer meninger på et forum. Røyk er like godt tema å diskutere som alt annet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da lurer jeg på - hva er det som gjør at det er greit å diskutere og kritisere alle andre aspekter med hundehold, men ikke røyking?

Problemet er ikke at det diskuteres om røyking. Problemet er at det blir en ganske personlig hetsing av noe som faktisk er en del av ett menneske. Sunt eller ikke sunt.

Har funnet frem noen kommentarer fra diskusjonen:

Men å stå å røyke offentlig og til sjenanse for andre? Fysjamei!

Men hva om det var røyken som utløste kløen? :aww:

Siden når ble røyking en menneskerett? Synes overhodet ikke synd på røykere som endelig ikke får lov å ødelegge min kafeopplevelse, kinoopplevelse, butikkhandling, flyreise, båtreise og så videre ;)

For det kan ikke hende at det står andre på andre siden av gata som plages av den røyken? Det er nok flere enn meg i dette landet som ikke liker lukta! Og vær så snill å spar deg for de spydighetene dine.

Ergo har ikke røykere selvinnsikt nok til å tenke at "nå sitter jeg ved siden av noen og vinden blåser røyken min rett i trynet på dem"? Kule, empatiske folk røykere, altså.... :)

Moren til Terkel (ref: filmen (Terkel i knipe"), hele gjengen. Kan ikke skrive mer, må tenne en sigg til, den første slukker snart!

Det er faktisk "lov" å være det mot to folkegrupper: røykere og feitinger ...

Nå synes jeg det begynner å bli litt FOR personlig her. Jeg for min del kommer aldri til å forstå meg på røykere og hva de utsetter seg selv (og i noen tilfeller andre) for. Så derfor kommer jeg nok heller ikke komme til enighet med dere. Så jeg avslutter der før jeg skriver noe jeg angrer på.

Hahaha.. Det er nå jeg må fortelle at når det røykes på en annen veranda i bygget her, og vinden ikke tar det med vekk - da siver det plutselig røyklukt inn i min leilighet. Jeg kan love deg at jeg er rask med å lukke vinduet/verandadøra da. Det lukter jo dødens, og jeg vil IKKE ha det inn i min leilighet ;)

Ja apropo veranda... Jeg fikk nylig et par lester og et skjerf strikket av bestemor. Hun røyker ikke, men han fyren i første etasje under henne røyker ute på verandaen. Dette siver opp og inn på soverommet til bestemor som har vinduet oppe om natta. Lestene og skjerfet som hadde ligget på soverommet hennes før hun sendte det STINKA røyk fordi det siver så sinnsykt med røyk inn pga han dusten nedenfor. Så joda, det har liksom effekter både opp og ned og på kryss og tvers av røykerens lille sentrale univers.... Greit å tenke litt dimensjoner.

Jeg korresponderte mye med en røyker en gang i tida - den tida man brukte å sende ting med posten og ikke på mail *ler*. ALLE brev jeg fikk fra henne stinket røyk, faktisk. Det samme med kameraet jeg kjøpte brukt for noen år siden - det osa røyk da jeg åpnet pakken. Ingen tvil om at iallefall luktmolekylene henger i lenge

Kjenner til det. Oppdretteren vi kjøpte valpen av røykte inne - kontrakten og helseboka til pelsen stinker fortsatt røyk. Det er skikkelig ubehagelig.

Haha! Det stemmer faktisk, 5 år etter jeg fikk luna lukter stamtavla hennes enda distinkt røyk. Petterøes for å være nøyaktig :P

Her går flere til angrep på lukt, IQ og de krever til og med sitt eget territorie hvor uønskede lukter ikke skal tre inn.

Og vi skal liksom ikke ta det personlig!!! Det er en diskusjon på lik linje med andre diskusjoner :icon_confused:

Hvor mange som røyker tror dere egentlig velger å røyke fremdeles?

Det er gjort undersøkelser som viser at avhengigheten til nikotin kan være like sterk som til heroin.

http://helsenorge.no/Helseogsunnhet/Sider/Nikotinavhengighet/Hva-er-nikotinavhengighet.aspx

Det er helt greit at man forsvarer å røyke med hund i bil. Det forstår jeg godt.

Men når det kommer frem at røykere har lav IQ, stinker og egentlig er lovløse fordi enkelte har sart nese, da blir ihvertfall jeg provosert!

Heldigvis er det noen mennesker i denne tråden som er er litt forståelsesfulle :)

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

de krever til og med sitt eget territorie hvor uønskede lukter ikke skal tre inn.

Vel, siden du har sitert mitt innlegg hvor skrev at jeg velger å lukke verandadør/vindu for å slippe å få røyk inn i min leilighet, så får jeg da gjøre det tydelig at JA jeg mener at jeg skal få velge vekk det uten at røykere skal ta det som et personlig angrep. Andre kan røyke (jeg håper flere klarer å slutte), men jeg vil gjerne slippe lukten i mitt eget hjem. Jeg synes ikke det lukter blomster, akkurat.

Redigert: Jeg synes det er litt snedig å se hvor grovt generaliserende enkelte klarer å være, sammen med at mange av de samme prøver å påtvinger andre meninger en ikke har. Er det en diskusjonsteknikk? En dårlig en i så fall...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du LeneG: Du trekker inn min kommentar om at det er "lov" å være ufine mot to gruppe mennesker, røykere og tjukkaser. Ser du liksom ikke hermetegnene du eller?

Og har du ikke sett det andre innlegget mitt heller, svaret på AnetteH sitt ? ?

Det er faktisk bare å ta en titt rundt deg, så vil du se at det er greit å disse feite folk og røykere. De får nemlig bare skylde seg selv de! Folk driter i hvorfor du er feit se, bare du er feit så kan de si du trøkker trynet fullt på McD. Og røyker du, wow, da har du nada inteligens osv. Eller, kanskje du er blandt de som er helt perfekt og ikke har opplevd diskriminering pga at du røyker eller er feit? Kanskje du fikk jobben fremfor en som er mer kvalifisert enn deg bare fordi du ikke er feit eller røyka? Noen ganger har jeg liksom bare litt lyst til å si f*** ***!

Det er ikke så ofte jeg blir grinete i diskusjoner, men nå ble jeg faktisk rimelig grinete da du trekker meg ned sammen med de som åpenbart disser og anklager røykerene her, fordi jeg har nevnt at det er "lov" å disse to grupper: røykere og feite folk! Tror du virkelig at hermetegnene bare er til pynt?

Jeg har vært ikkerøyker siden 2002, men jeg føler meg ikke bedre enn røykere av den grunn. Jeg tok et valg da jeg ble gravid og sluttet røyke. Jeg har ikke villet starte igjen, derfor er jeg fortsatt røykfri.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her går flere til angrep på lukt, IQ og de krever til og med sitt eget territorie hvor uønskede lukter ikke skal tre inn.

Og vi skal liksom ikke ta det personlig!!! Det er en diskusjon på lik linje med andre diskusjoner :icon_confused:

Hvor mange som røyker tror dere egentlig velger å røyke fremdeles?

Det er gjort undersøkelser som viser at avhengigheten til nikotin kan være like sterk som til heroin.

http://helsenorge.no/Helseogsunnhet/Sider/Nikotinavhengighet/Hva-er-nikotinavhengighet.aspx

Det er helt greit at man forsvarer å røyke med hund i bil. Det forstår jeg godt.

Men når det kommer frem at røykere har lav IQ, stinker og egentlig er lovløse fordi enkelte har sart nese, da blir ihvertfall jeg provosert!

Heldigvis er det noen mennesker i denne tråden som er er litt forståelsesfulle :)

Røyker selv og ser ingenting galt i hva folk sier på dette.

Selvfølgelig kan man stille spørsmål på IQ når man velger å røyke, for det er mye bortkastet penger på en ting som kun skader kroppen. Røyk stinker, det er fakta. Enkelte røykere er til så sjenanse for andre at det bare er helt greit at folk tar opp temaet. Når de f.eks stiller seg i busskur tett med folk og tenner seg opp en røyk, ja da må man spørre seg om det er IQ eller rett og slett at de ikke har lært seg å være forståelsesfull og lært seg vanlig folkeskikk hjemmefra. Det er ille nok at det stinker røyk av folk som røyker, etter at de har røkt - det er ikke nødvendig å røyke oppi folk i tillegg.

Jeg har sluttet flere ganger og holdt opp i år, men begynt på igjen. Jeg har gjort det for at jeg selv velger å gjøre det, pga jeg syns det er godt - ikke pga andre årsaker. På meg er det kun i hodet det sitter (likt de som spiser noe godt når de vet de ikke burde), og de gangene jeg har sluttet, så har det vært uten problemer (uten noe hjelpemiddel) - dette pga jeg har bestemt meg. Har ikke merket noe på kroppen foruten bedre luktesans, puls og form. Begynte på igjen for at jeg valgte det - ikke for at jeg ikke klarte det pga abstinenser eller annet.

Der er enkelt og greit en uvane jeg velger å ha - ikke ulikt de som liksom går til behandling for å bli kvitt brus-avhengighet som tydeligvis er på moten - dette er også bare en uvane og ingen avhengighet.

(pr deff er vel røyk innunder avhengighet, men ikke i min bok - jeg kaller det uvane)

Skjønner ikke helt at folk skal ta ting andre sier, så personlig. Folk må da få ha sine meninger og få lov til å lufte disse uten at man trenger å føle det som et personlig angrep.

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vel, siden du har sitert mitt innlegg hvor skrev at jeg velger å lukke verandadør/vindu for å slippe å få røyk inn i min leilighet, så får jeg da gjøre det tydelig at JA jeg mener at jeg skal få velge vekk det uten at røykere skal ta det som et personlig angrep. Andre kan røyke (jeg håper flere klarer å slutte), men jeg vil gjerne slippe lukten i mitt eget hjem. Jeg synes ikke det lukter blomster, akkurat.

Redigert: Jeg synes det er litt snedig å se hvor grovt generaliserende enkelte klarer å være, sammen med at mange av de samme prøver å påtvinger andre meninger en ikke har. Er det en diskusjonsteknikk? En dårlig en i så fall...

Jeg siterte ditt innlegg bare fordi du påpekte hvor vondt det lukter av røyk og at du nevnte den dødskjipe naboen som røykte på sin egen veranda. Du må selvfølgelig få lov å lukke verandadøren din Det jeg tar personlig er den avskyen for tobakkslukt som går igjen i alle innleggene her.

Jeg VET jo at jeg lukter røyk også, jeg visst bare ikke at så mange synes det var frastøtende.

Det er ikke så kult å få høre det...

Du LeneG: Du trekker inn min kommentar om at det er "lov" å være ufine mot to gruppe mennesker, røykere og tjukkaser. Ser du liksom ikke hermetegnene du eller?

Og har du ikke sett det andre innlegget mitt heller, svaret på AnetteH sitt ? ?

Det er faktisk bare å ta en titt rundt deg, så vil du se at det er greit å disse feite folk og røykere. De får nemlig bare skylde seg selv de! Folk driter i hvorfor du er feit se, bare du er feit så kan de si du trøkker trynet fullt på McD. Og røyker du, wow, da har du nada inteligens osv. Eller, kanskje du er blandt de som er helt perfekt og ikke har opplevd diskriminering pga at du røyker eller er feit? Kanskje du fikk jobben fremfor en som er mer kvalifisert enn deg bare fordi du ikke er feit eller røyka? Noen ganger har jeg liksom bare litt lyst til å si f*** ***!

Det er ikke så ofte jeg blir grinete i diskusjoner, men nå ble jeg faktisk rimelig grinete da du trekker meg ned sammen med de som åpenbart disser og anklager røykerene her, fordi jeg har nevnt at det er "lov" å disse to grupper: røykere og feite folk! Tror du virkelig at hermetegnene bare er til pynt?

Jeg har vært ikkerøyker siden 2002, men jeg føler meg ikke bedre enn røykere av den grunn. Jeg tok et valg da jeg ble gravid og sluttet røyke. Jeg har ikke villet starte igjen, derfor er jeg fortsatt røykfri.

Da må jeg bare unnskylde at jeg leste innlegget ditt feil. Går litt fort i svingene her noen ganger :icon_redface:

Røyker selv og ser ingenting galt i hva folk sier på dette.

Selvfølgelig kan man stille spørsmål på IQ når man velger å røyke, for det er mye bortkastet penger på en ting som kun skader kroppen. Røyk stinker, det er fakta. Enkelte røykere er til så sjenanse for andre at det bare er helt greit at folk tar opp temaet. Når de f.eks stiller seg i busskur tett med folk og tenner seg opp en røyk, ja da må man spørre seg om det er IQ eller rett og slett at de ikke har lært seg å være forståelsesfull og lært seg vanlig folkeskikk hjemmefra. Det er ille nok at det stinker røyk av folk som røyker, etter at de har røkt - det er ikke nødvendig å røyke oppi folk i tillegg.

Jeg har sluttet flere ganger og holdt opp i år, men begynt på igjen. Jeg har gjort det for at jeg selv velger å gjøre det, pga jeg syns det er godt - ikke pga andre årsaker. På meg er det kun i hodet det sitter (likt de som spiser noe godt når de vet de ikke burde), og de gangene jeg har sluttet, så har det vært uten problemer (uten noe hjelpemiddel) - dette pga jeg har bestemt meg. Har ikke merket noe på kroppen foruten bedre luktesans, puls og form. Begynte på igjen for at jeg valgte det - ikke for at jeg ikke klarte det pga abstinenser eller annet.

Der er enkelt og greit en uvane jeg velger å ha - ikke ulikt de som liksom går til behandling for å bli kvitt brus-avhengighet som tydeligvis er på moten - dette er også bare en uvane og ingen avhengighet.

(pr deff er vel røyk innunder avhengighet, men ikke i min bok - jeg kaller det uvane)

Skjønner ikke helt at folk skal ta ting andre sier, så personlig. Folk må da få ha sine meninger og få lov til å lufte disse uten at man trenger å føle det som et personlig angrep.

De fleste begynner å røyke i en alder hvor hormonene langt overstiger IQ så den er ikke avgjørende i om folk begynner eller ikke tror jeg.

Kjempebra for deg at du ikke føler det som en avhengighet og har klart å slutte og røyke.

Jeg er dønn avhengig og har ikke sjans til å gå en dag uten sigaretter uten å klikke.

Da er det ifølge deg noe feil med min IQ fordi jeg ikke slutter. Dessuten stinker jeg.

Fremdeles så skal jeg ikke ta det personlig :icon_confused:

LeneG da, du må ikke trampe slik på tær og minne de på at de faktisk ser ned på røykere ;) Fysjamei!

Ja fysj :innocent:

Betyr det at neste gang noen kritiserer deler av mitt hundehold så kan jeg si at dere ser ned på meg og at dere tror dere er så perfekte? Igjen: Hvorfor er det bare røyk som stiller i en slik særkategori?

Fordi det går på personlige ting som kroppslukt, IQ og at vi i det store og hele er til sjenanse for hele samfunnet. Kan ikke forstå at dere ikke ser at det er personlig!!!

Hvilke andre tråder kan du trekke frem som går slik på personer?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så nå får man ikke si at en lukt er ubehagelig heller? Man kan jo si det samme om parfyme og hvor mye det stinker, men ingen som bruker parfyme blir vel fra seg av den grunn?

De fleste synes jo parfyme lukter godt i normale mengder. Så nei, det er ikke sammenlignbart.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fordi det går på personlige ting som kroppslukt, IQ og at vi i det store og hele er til sjenanse for hele samfunnet. Kan ikke forstå at dere ikke ser at det er personlig!!!

Hvilke andre tråder kan du trekke frem som går slik på personer?

Hvem i denne tråden har skrevet at DU (eller 2ne, eller Karpe, eller hvemnåennandre som røyker) lukter motbydelig og er frastøtende? At dere ikke har IQ og at DERE er til sjenanse for hele samfunnet?

- Mennesker som ikke tar hensyn til andre, er til sjenanse. Menneskker som fyrer opp røyken sin omtrent INNI nesebora til andre, er til sjenanse. Gjør DU det? Nei, så fint, da er det jo opp til deg om du fortsatt vil ta deg nær av det.

- De fleste som ikke røyker, syns at røyk lukter vondt. Røyklukt fester seg på "alt". Klær og hår går også innunder "alt". Det er ikke noe verken du eller jeg kan noe for. Røyklukten som sitter på deg, lukter vondt for meg. DIN lukt vet ikke jeg noe om.

IQ veit jeg ikke om jeg gidder å skrive noe om, de fleste har vel nok IQ til å skjønne hvorfor. Røykere har gjort et dumt valg, og fortsetter, i mine øyne, å gjøre dumme valg, når de prioriterer å bruke penger på røyk, og røyke, når de vet hvor helsefarlig det er for en selv. Jeg vet ingen ting om din IQ allikevel.

  • Like 12
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjenner jeg gir jamt f i hva folk mener om meg og mine røykevaner jeg. Gir også jamt f i hva folk mener om mine alkoholvaner, matvaner, luktevaner, godisvaner, klesvaner, turvaner, ja vaner (eller uvaner om man vil) generelt faktisk. Og ikke gidder jeg påtvinge andre folk mine (u)vaner heller. Mitt liv, mitt valg. Og jeg tror nok hundene mine har det bra for det.

*skikkelig konstruktivt bidrag til tråden igrunn*

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjenner jeg gir jamt f i hva folk mener om meg og mine røykevaner jeg. Gir også jamt f i hva folk mener om mine alkoholvaner, matvaner, luktevaner, godisvaner, klesvaner, turvaner, ja vaner (eller uvaner om man vil) generelt faktisk. Og ikke gidder jeg påtvinge andre folk mine (u)vaner heller. Mitt liv, mitt valg. Og jeg tror nok hundene mine har det bra for det.

*skikkelig konstruktivt bidrag til tråden igrunn*

Det er jo jamnt særdeles bedårende å høre en så egoistisk holdning til omverdenen...

For jeg gir en jamn f*** hva du gjør, om du har lyst å ødelegge livet ditt med røyk, alkohol, dop, sex, whatever. I don't give a shitting shit. Men om du ødelegger livet mitt, barna dine sitt, dine hunders, din familie, dine venners liv uten å vise særlig selvinnsikt - så begynner jeg å legge meg litt mer opp i det. For når andre ikke kan stå opp for seg selv, så stiller jeg opp for dem. Og hvis du begynner å gjøre livet mitt kjipt med dine - sorry for å si det - unødvendige og dårlige vaner, så legger jeg meg særdeles mye opp i det.

Og det er jo - som bevist i denne tråden - delvis skremmende dårlig selvinnsikt (særlig når det kommer til konsekvensene av passiv røyk for andre), eventuelt en ekstrem samling mennesker med mindreverdighetskompleks som egentlig tar kjempeansvar for sin egen røyking i den virkelige verden - men bare MÅÅÅÅ kommentere sin rett for røyk på et debattforum. Hvis man tilhører den første gruppa så håper jeg man etterhvert får selvinnsikt nok til å forstå hva det er en prøver å formidle - hvis man tilhører den andre gruppa så beklager jeg at du føler deg støtt, men det er nå en gang ikke "deg jeg snakker til" når jeg skriver det jeg skriver :) Ingen grunn til å legge seg oppi det om en er ansvarlig, sant? :)

And then we're all friends!

(I tilfelle det er manglende evne til å lese et innlegg som det skal, så er bruken av "du" rent imaginær og jeg mener ikke Tøfflus som person når jeg skriver "du".)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjempebra for deg at du ikke føler det som en avhengighet og har klart å slutte og røyke.

Jeg er dønn avhengig og har ikke sjans til å gå en dag uten sigaretter uten å klikke.

Da er det ifølge deg noe feil med min IQ fordi jeg ikke slutter. Dessuten stinker jeg.

Fremdeles så skal jeg ikke ta det personlig :icon_confused:

Røyk stinker - det er vel ikke noe personlig det vel - det er en faktating. Det stinker av meg også - det er helt naturlig når man røyker. Det er et resultat av at man røyker, da stinker det røyk. Du vil fryse hvis du går ut naken i 20 minus også - mener du at man ikke kan si at du vil fryse hvis du gjør det? For da tar du det personlig og da er det liksom ille?

Jeg har ikke sagt det er noe feil med din IQ(les innlegget en gang til og prøv å les innlegget uten å ha på offer brillene) - jeg røyker selv, så da må det være noe feil med min IQ også da, spesielt meg som selv velger og ikke er 'dønn avhengig' - da bør i så fall min IQ være mer feil med enn din. Skal jeg nå ta det personlig - 'angrep' jeg meg selv her nå?

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvem i denne tråden har skrevet at DU (eller 2ne, eller Karpe, eller hvemnåennandre som røyker) lukter motbydelig og er frastøtende? At dere ikke har IQ og at DERE er til sjenanse for hele samfunnet?

Jeg kan fint leve med at folk syns at jeg stinker røyk. Jeg sliter litt mer med at det antydes at det er min feil at Nora har gjærsopp fordi jeg røyker i bilen. Og ja, jeg tar det personlig at folk mener jeg har gjort bikkja mi sjuk, det hadde fader meg resten av dere gjort også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...