Gå til innhold
Hundesonen.no

LeneG

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1,578
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Fetsund
  • Hunderase
    Phalene

LeneG's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

50

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det gjør de Ihvertfall så lenge kattungen ikke biter henne i beina. Da får han passet påskrevet
  2. Takk for omtanken Nei. Første gangen absorberte hun alt. Noe kom ut som utflod. Nå var både jeg og gubben så babysyke etter å ha gått å ventet på 2 kull som ikke kom så vi hentet hjem en liten kattunge
  3. Det er nok ikke det . Har litt dårlig samvittighet for alt jeg påfører henne. Hun skal få slippe å prøve flere ganger nå ihvertfall.
  4. Ja det var veldig trist . Takk for omtanken! Candy har det etter omstendighetene bra. Litt groggy men det er vel normalt. Lurer litt på hva det er som gjør at dette skjer to ganger på rad.
  5. Da ble det dyrlegen og keisersnitt. Valpen var død og delvis oppråtnet . Fryktelig trist men sånn er det bare. Nå blir det ingen flere forsøk på Candy ihvertfall.
  6. Her har det ikke skjedd noenting! Hun vasker seg mye og forrige natten drev hun på hele natten og vasket, gravde og skiftet stilling men i går og i dag har det vært helt stille. Hun er ekstremt klengete og jeg får ikke gå ett skritt uten henne. Er på dag 62 / 67 i dag så nå må det vel sette i gang snart. Hvis ikke det har skjedd noe innen i morgen så ringer jeg dyrlegen og hører hva han mener.
  7. Noen her som har erfaring med bare 1 valp i kullet? Jeg var i utgangspunktet ikke spesielt nervøs for fødselen til Candy. Føler jeg har satt meg godt inn i hva som skal skje og har en fantastisk oppdretter som følger opp. Etter røngten ble jeg derimot litt mer usikker. Både oppdretter og dyrlege mener det kan bli ett problem under fødsel. De får ikke så stort temperaturfall og det kan hende en valp ikke er tilstrekkelig til å sette i gang en fødsel ordentlig. Dessuten tenker jeg på tiden etter fødsel. Sosialisering til mennesker blir jo det samme men hva med sosialiseringen den får fra sine kullsøsken? Hun er på dag 63 fra første parring i dag men ifølge røngtenbildene har hun nok tatt seg på en av de siste parringene dvs dag 58/59.
  8. Gratulerer med stort flott kull .
  9. Nå har vi vært på røngten og det var ikke så mye å legge ut bilde av. Røngtenbildet viste valpen dårlig så dyrlegen mente hun var nærmere 55 enn 60 dager. Men det var EN VALP ihvertfall. Vi tok ultralyd også, for å dobbeltsjekke men han fant bare en. Den lå og presset på urinblæra til Candy og da skjønte jeg plutselig hvorfor hun har vært 16 ganger ute i dag . Var sikker på at fødselen var i gang jeg... Da er det bare å forberede seg på fødsel og ett mulig keisersnitt. Både dyrlege og oppdretter mener det ofte resulterer i keisersnitt med bare 1 valp. Får håpe vi slipper.
  10. Demi og Candy får leke med store hunder som jeg vet er forsiktige. Jeg slipper de ikke uten videre løs med store hunder. Spesielt store valper er jeg forsiktig med for de leker veldig mye med forlabbene og da er det fort gjort å treffe litt galt.
  11. Takk jenter Er ikke så flink at jeg har bilder før og etter og innimellom. Var litt usikker på om det ble noe i det hele tatt og ville ikke få opp forhåpningene. Skal legge ut bilder etter røngten som blir tirsdag eller onsdag. Skal ringe og bestille time nå
×
×
  • Opprett ny...