Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat Nå Januar


Mirai
 Share

Recommended Posts

  • Svar 7.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Æsj! Mannen ringte og sa at de andre bydde 250 tusen over det han gav, og han dermed ikke kunne by mer på det. Han var litt lei seg, og spurte om jeg var skuffet. Jeg sa neida, for å ikke gjøre han me

Hunden min er HD-friiiiii! Resultatet B tikket inn på dogweb i dag

Nixepixen er pen hun!! BIR-valp i dag :D

Posted Images

Guest Ulla-Britt
Hoh! Reddet av huseier! Jeg, smartingen, hadde klart å ta med meg FEIL nøkkel.. slik at jeg ikke kom meg inn! Og etter å ha stått å fryst en del på Tøyen idag, hadde jeg veeeeldig lyst til å komme meg inn.. 3 timer i denne kulda er greit nok det.. Etter det vil man inn i varmen, med pledd, mac og film <3

Vi har truffet Ulla-Brit idag da, og det var koselig! Ulla var såååå søt og liten! :wub: Skulle tatt noen bilder meg jeg var mer opptatt av å passe på at wrestlern min ikke knuste stakkars lille Ulla :P

Nå skal jeg bare slappe av resten av dagen og jobbe litt. Mana er enig med meg at det er godt å komme inn etter å ha vært ute i kulda.

Ulla ble helt skutt av to timer med sprettballen Mana. Nå orker hun bare å logre med det ytterste leddet i halen.

0152_zps41416e34.jpg

Og takk for turen, forresten. Det var veldig koselig :)

Edit: Og det er dumt, for jeg trenger seriøst å få støvsugd sofaen ser jeg. :shocked:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå har jeg vondt i nervene mine, for Ida står som bare det og hva om atte dersom hvis jeg blir for seeeen til NVH (skal i morgen 9.30). Iiiiiiiik. :frantics:

Du skal inseminere? For da pleier de å foretrekke å inseminere noe senere enn hva som er optimalt tidspunkt ved naturlig parring - i hvert fall om det insemineres rett i livmoren, og det gjør de vel ved NVH. Det er fordi sæden har fåt redusert reisevei, og en derfor kompenserer det ved å inseminere noe senere enn en parrer - eggløsning inntreffer noe senere enn når tispa faktisk står, om jeg ikke husker helt feil, slik at sæden skal rekke fram. Derfor kan befruktning skje opptil to døgn etter siste parring, og derfor kan det av og til virke som om tispa går langt over termintidspunktet.

Men da sees vi kanskje i morgen? Jeg har time 1030, og vi skal vel på samme sted, selv om jeg bare skal ha ei progprøve.

....har bi ryddet ut julen (jada, vi er litt treg :P ), og fått unna masse husarbeid. Litt lunsj nå også skal det opp lister på soverommet. Effektivt, i like! :D

Dere er overhode ikke trege. Så lenge det er ute før januarer over, er en i rute...

Foenix er mosjonert og badet, jeg har spist kake og skravlet, og fikk fylt litt bensin til under 14 kroner literen - en grei søndag så langt da, tenker jeg.

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Inne fra tur, jeg glemte broddene så det ble litt kortere enn planlagt. Jeg måtte gi opp å gå langs veien, så det ble i stedet tur over de fine jordene her på Ås. Jeg kjenner at jeg kommer til å savne dem når jeg en gang flytter herfra.

Siden det er såpass kaldt, droppet jeg å ta med matpakke og kamera. Dermed kan jeg se fram til boller og te til formiddagsmat inne i min varme leilighet i stedet! :ahappy:

Nå skal jeg sette på NRK nett-tv og la hopprennet surre og gå litt i bakgrunnen mens jeg rydder og vasker litt. I løpet av dagen skal Geo få litt stuegulvtrening, jeg tror nemlig det er på høy tid at vi begynner å trene litt på låste bakbein... Men ellers har jeg ingen andre planer enn å slappe av og se på ski. Skal kanskje en tur til en kompis i kveld for å sy poncho, hvis vi ikke tar det i morgen i stedet.

Samme her. Ble en fin tur, men lot både kamera og niste bli hjemme. Og dermed spiser jeg varm eplekake og is nå :D

Hm.. det går ikke å skrive under quoten, og ikke kom den med heller :P Men skulle bare gi Rak en klem og ønske om at maten holder seg nede :)

Endret av LXT
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest lijenta

I dag er det real sløv til nå. Bare Urbi og meg her. Overgang fra å ha tre her noen dager men Marco kommer tilbake i kveld. Men nåå må jeg gjøre husarbeid som det kalles

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror ikke vi er mer enn 15-20 :)

Hvis Marvel blir en normal hund som litt eldre så kanskje det er en rase å vurdere for oss som nummer to, jeg har lyst på noe som er hakket mindre og tispe. Får vel kanskje finne ut litt om dem først :P . Utseendemessig syns jeg de er fine, men jeg kan nada om dem. Blir vel som å si at man syns en malle er fin uten å ha snøring, hehehe..

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå er jeg irritert, og oppgitt, og generelt ikke i superhumør. Dustealt!

Æsj :hug:

Akkurat nå har jeg vondt i nervene mine, for Ida står som bare det og hva om atte dersom hvis jeg blir for seeeen til NVH (skal i morgen 9.30). Iiiiiiiik. :frantics:

Iiiiiiii :frantics: Jeg er nesten like spent!!! Og veldig glad hun ikke er her nå :)

Flott tur med gutta selv om sola har holdt seg borte.

Da vi kom inn igjen tok jeg meg dobbelt sammen og vasket ferdig stuetaket mitt :jump: .

Før dere tar helt av over hvor flink jeg er så var det sånn omtrent ni måneder siden jeg begynte :icon_redface: :icon_redface:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

.....er vi hjemme fra tur i -11, friskt! :P

Phø ikke klag her er det -21 det var friskt på tur det :innocent:

Nå er jeg irritert, og oppgitt, og generelt ikke i superhumør. Dustealt!

:hug::hug:

Ute i sporskogen. I januar. Life is good. :ahappy:

misunnelig kjenner jeg :icon_redface:

Spaaaaam!

299569_10151369229231072_1042466822_n.jp

165015_10151369229341072_93802211_n.jpg

299602_10151369229371072_646564922_n.jpg

65810_10151369229426072_1506405597_n.jpg

Så søte :wub:

Vi er hjemme fra tur i -21 sammen Ingvill og Donzi..Fytti katta den gutten vokser synes ikke det er lenge siden han var bitteliten liksom og valpen kom da liksom like før jul..Også blir jeg sur pga at bildene mine blir litt blå aktig i skyggen så nå er det bare å vente på at AnetteH skal bli frisk som en fisk så hun kan fikse kameraet mitt :innocent:

Spist kylling,mais,paprika og rømme pakket inn i salatblad det var innmari godt faktisk med litt grill krydder namnam .

Hundene er slitne og ligger rett ut hele gjengen.Vesle mor på 8 år hang fint med på hele turen :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Asti sitt inntrykk og rykte er nå rettet opp igjen. Gikk i parken i dag, og flate så mye hund da! Alle løse og jeg tipper flere nøt kulda for ingen var ute, bare hundefolk. Nix fikk kjørt seg med hundemøter da. Fant en vorster å rusle sammen med i og med at han var en kul gutt som ga f i bråket til Nix og fikk roet henne ned. Så en sprettball av en puddelunghund, den var litt skummel sa Nix og synes at Asti skulle fikse. Asti gadd ikke fikse han. Fiks sjæl! En liten stopp på hundejordet og Asti fikk kjørt seg litt med en gammel kjenning. Bullterrier som er like gammel som han og en kul gutt. På vei hjem sto settersakene ute og brølte ved gjerdet. Som en uekte schæfer gadd ikke Asti å svare. Hvor Uta var? Jo hun løp foran og gledet seg til hvadetnåennerhungledersegtil. Tror jeg må skrive litt oftere om slike hundemøter med Asti. For han er en knakende kjekk kar han :D

541698_10151418026000833_730645212_n.jpg

Drittungene mine :wub:

  • Like 15
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det har aldri vært snakk om at jeg skulle melde det inn, det var et spørsmål på vegne av eier som da stoppet treningen og dro hjem i fortvilelse.

Ok. Da misforstod jeg litt, og trudde du hadde planer om å anmelde det på grunnlag av det hun fortalte.

Da har vi kost oss i sporskogen. Og det var deilig rett og slett. Og jeg lurer på hvor Vida har blitt av, for den hunden jeg hadde med meg ut idag, var en helt annen hund. :lol: Så ivrig og så stor hastighet har hun aldri hatt i sporet før. :lol: Men hun fikk et skikkelig morsomt spor lagt av treningsvenninna mi, med masse oppgaver og utfordringer, og Vida liker sånne spor. Og det er en så deilig følelse å gå bak henne i sporet. Noe av det beste mer konkurranser, er den stillheten etter man er sendt avgårde på et oppsøk. Når det bare er hunden min og meg. :ahappy:

Og så var jeg og kjøpte mat. Og jeg skulle ha med tofu. Og etter å ha spist litt av det, så mistenker at det ikke var tofu faktisk. For jeg er ikke bra overhode.... :getlost:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag er det real sløv til nå. Bare Urbi og meg her. Overgang fra å ha tre her noen dager men Marco kommer tilbake i kveld. Men nåå må jeg gjøre husarbeid som det kalles

Leste litt fort her ja, for jeg leste Barbie og meg her :lol:

Nei, tenne litt lys da kanskje, ble brått mørkt i stua. Og vi har hele 17 grader i stua. Hurra! Eller, kanskje den har blitt 18 nå.

Er ganske deilig å sitte med pledd i sofaen og bare kose seg. Kanskje jeg skal se film jeg også. Har ikke kanalen som Red Dog går på, men kan finne noe annet :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror jeg helt seriøst må slutte å være på FB jeg. Det er så mye teite folk som skulle vært beskytta mot seg selv.. Når man mener at det er en kombinasjon av god hund og god eier som skal til for å få resultater og at selektiv avl på egenskaper er bare tilfeldig, da kjenner jeg at det butter litt. Eller den som mener at det er jo ikke noe problem å starte med en blandingshund i en gren som krever en registrert hund, det er bare å ta en tlf til NKK.. Ja for de kan jo endre regelverket til FCI liksom. Jaja burde sikkert kle på meg og hive meg en tur i traktoren å hente halm til sauene i steden, men det var så deilig å sitte inne, fyre og konkluderte med at verden vil bedras, atter en gang.

Men du skulle jo kose deg med film, ikke dumminger på FB!

Samme her. Ble en fin tur, men lot både kamera og niste bli hjemme. Og dermed spiser jeg varm eplekake og is nå :D

Hm.. det går ikke å skrive under quoten, og ikke kom den med heller :P Men skulle bare gi Rak en klem og ønske om at maten holder seg nede :)

Å søren jeg har fremdeles ikke is. Men imorgen skal vi faktisk på butikken, så det får bli mandagskos. Helgen har vært kjip på det punktet!

Men hatt deilig tur ute i det fine været, og nå er jeg inne under pleddet i den fine stua vår igjen. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Knirkende ekornbebiser på skjermen er så herlig!! :wub:
Dany lurte fært på hva disse knirkende sakene var for noe. Helt uvitende om at hun også har vært en :P Eller hun var kanskje mer snorkende ekornbebis hun :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå har jeg vondt i nervene mine, for Ida står som bare det og hva om atte dersom hvis jeg blir for seeeen til NVH (skal i morgen 9.30). Iiiiiiiik. :frantics:

Lykke til! Håper alt går etter planen! :D

Dere er overhode ikke trege. Så lenge det er ute før januarer over, er en i rute...

Jøss, det jammen ikke ofte jeg er i rute med huslige sysler! :lol:

Phø ikke klag her er det -21 det var friskt på tur det :innocent:

Men bor ikke du i innlandet?

Jeg synes jo ikke -18 er kaldt når vi er på Gol, men her hjemme er alt som er kaldere enn 8-10 minu steinkaldt pga luftfuktigheten og vinden. Brrr..

Knirkende ekornbebiser på skjermen er så herlig!! :wub:

Dany lurte fært på hva disse knirkende sakene var for noe. Helt uvitende om at hun også har vært en :P Eller hun var kanskje mer snorkende ekornbebis hun :lol:

De er så søøøøte! Harly og driver å skakker på hodet av knirkingen :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Hei! ☺️ Er det noen her som forer med Dyrisk? Er dere fornøyde?
    • Nei, hu har i grunn spist det samme i en stund nå, og er vant til å spise variert. Jeg får ta meg en tur til veterinæren og snakke med de. Takk for svar 😊
    • Kan hende ja? Rocky rant liksom alltid litt på den siden som var tett såvidt jeg husker, på tross av nedsatt tåreproduksjon også. 🤔 Saltvannsdrypping og eventuelt falske tårer ble løsningen for oss. Var også snakk om en operasjon for å åpne inn mot munnen eller noe? For at spytt? Kunne fungere som tåreveske eller noe? Eller om det var for drenering pga den tette kanalen? Er så lenge siden at jeg husker ikke for å være helt ærlig. Ble ikke gjort i hans tilfelle uansett så kan ikke si noe om hvordan det hadde hjulpet heller. (Han hadde øyebetennelse ofte, så ble mye drypping)    Har du endra på fôr i det siste? Kan være en reaksjon på noe der eventuelt. 
    • Han er så fin @maysofie! 😍 Blir spennende å se hvordan han utvikler seg! 😍 
    • Gode hundemøter med hunder jeg kjenner først og fremst, ellers så kan de lære seg at ikke alle skal hilses på/være nøytrale. Jeg bor jo midt i et turområde for bydelen min, så smittepresset bare i «Hagen» er sånn sett høyt her, jeg liker jo ikke det akkurat, men så lenge det ikke går noe i området så begrenser jeg ikke der heller. Jeg føler meg absolutt tryggere når 12 ukers vaksinen er satt, men foreløpig så har valpene jeg har/har hatt fått 8 ukersen også før jeg hentet dem. (Tror de nye anbefalingene sier at den ikke er nødvendig lenger?)    Jeg avventer valpekurs til etter 12 uker, ikke pga vaksine, men fordi jeg vil at de skal ha mental stamina til å faktisk få noe særlig utav det. (Trening med distraksjoner etc) Kontaktlyd/innkalling/miljø har jeg liksom kunnskapen til å gjøre på egenhånd nå før den tid. Begrenset hvor mange valpekurs man kan gå som trener og få noe nytt utav dem, så valpene sosialisering og samarbeidet vårt er hovedfokuset mitt med ett valpekurs + eventuelt få en feeling for nye kursholdere i området etc jeg ikke har vært hos før. Førstegangs hundeeiere anbefaler jeg at går tidligere, fordi de som eiere/hundetrenere får noe utav det uten at valpen nødvendigvis trenger å klare hele øktene uten å få overtenning/bli overtrøtt. De trenger gjerne hjelp til å gjenkjenne sånt også, så sånn sett like greit at det skjer på kurset eventuelt. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...