Gå til innhold
Hundesonen.no

Hjertet mitt gråter...


BareLinn
 Share

Recommended Posts

Enig i det. Tror det er lurere å legge saken død. Hun har fått bekreftet på melding at hun har kjøpt hunden, noe mer trengs vel egentlig ikke. Når det ikke foreligger noen ordentlig kontrakt er det heller ikke lurt å betale mer. Det er ingen garanti for at ikke tidligere eier plutselig prøver seg på nytt, enten med å skulle ha tilbake hunden, eller å skulle ha mere penger.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 132
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tenker at nå må du bestemme deg. Hvor mye vil du kjempe for hunden din? Det er nå du må ta stilling til det. Jeg synes at du skal gå på do og gråte en skvett, så trekker du pusten dypt og finn

Update ifra oss Har ikke hørt noenting hele uka, og har bare tatt det med ro Idag lå det brev ifra politiet i postkassen,hvor det stod ganske klart og tydelig: "UNDERRETTER OM AT FOR DERES VE

Det er mange grunner. Det foreligger et besøksforbud mot min far, pga legemsfornærmelse. Noe min mor mente jeg fortjente pga en sak jeg er 100% fri, i! Men det er ikke det her dette handler om.

Hadde DET vært en mulighet,skulle jeg gjort det,ja.

Men det er ikke bra nok,og HUN dro inn politiet uten å det hele tatt ha PRØVD å kontakte meg først.

På 11mnd.

Hun påstod hun ikke fikk tak i meg, fordi jeg har blokkert henne på facebook, og JA,det har jeg.

Men jeg har TO søsken jeg hadde kontakt med, som hadde telefonnr mitt adressen min kunne hun finni hos besteforeldrene mine,men neida..

Ikke en lyd, før politiet tar kontakt!

Denne saken med min familie har gått på helsa løs for LENGE siden, men jeg har reist meg HVER gang,og jeg skal klare dette og.

Frykter fremtiden,ja...men jeg gir ikke opp,når jeg VET at grunnen til alt..er at PENGER er alt som betyr noe,og de gjør ALT de orker&klarer for å GRUSE meg!

Det må jo være bittert for de..å se at de mislykkes,HVER gang!

Så.. Jeg kommer ikke til å snakke med henne, og jeg kommer ikke til å gi opp!

Ikke denne gangen heller!

Jeg har fantastiske mennesker rundt meg,som løfter meg opp igjen,når tankene og følelsene, herjer fra seg som verst!

Og den STØTTEN fra dere her inne!

Amazing!

TUSEN TUSEN TAKK!

Jeg har fått høre flere ganger,at jeg har et ENORMT bein i nesa, når det er nødvendig..og jeg akter å ta det frem,denne gangen og!

*måtte bare ut med litt frustrasjon*

  • Like 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Snusmumrikk

Ta kontakt med advokat og hvis hun sender flere sms-er, så svarer du en gang at all kontakt rundt denne saken heretter går gjennom din advokat, og så svarer du ikke på flere sms. Det koster litt å ta dette gjennom advokat, men det blir mye mer seriøst og ordna om du gjør det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusentusen takk for all støtte! <3

En liten update fra oss..

Jeg har valgt å avvent med advokat,til jeg evt hører noe ifra politiet igjen,dette fordi at jeg syns selv jeg er ganske uskyldig i denne saken,og jeg gidder ikke dra den så langt,uten en evt,god grunn.

Nå ikveld fikk jeg en sms av henne om at hun skulle slette meg, at jeg hadde stjelt penger (de 1500,- hun førte over til meg,som allerede er tilbakeført til henne, MED kvittering) at jeg var full av dritt og at hun ikke vil ha noe med meg å gjøre mer. Hn var ferdig med meg,som hun så fint kalte det,og det var visst resten av familien,også! Hun var og veldig opptatt at jeg hadde laget pengeproblemer for henne,og det bunner nok engang bare i PENGER!

(i rest my case her, for jeg kan faktisk ikke savne henne! For meg er det fysisk umulig å savne noe jeg aldri føler jeg har hatt, så det var egentlig en enorm lettelse, for jeg har ikke svart på noe,og ikke vært stygg på noen måte! Dette går kun på hennes kappe!

Utenom dette fikk min bestevenn,som og er tidligere samboer en melding fra henne på facebook,om alt jeg har gjort galt,i denne saken,men mest gikk det på at jeg skyldte henne penger og at jeg hadde stjelt penger!)

Hun sa hun hadde anmeldt dette,og at jeg ikke skulle "slippe unna", og at det var best jeg ble boende her jeg bor nå, som da er godt & vel 50mil unna ;)

Ikke at jeg har tenkt å flytte noen plass :P

Men dette er iallefall "ståa" hittil,og jeg har forholdt meg nøytralt hittil, men at håpet stiger for hver sms jeg mottar, DET gjør det!

Nå er jeg spent på om jeg hører noe mer fra politiet.. Kanskje imorgen? Onsdag?

Hvem vet?

Jeg begynner iallfall å tro mer på at dette kanskje går vår vei,og jeg gleder meg litt innvendig! :)

More 2 come...når det skjer noe mer :)

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stay strong!

Ikke fall for fristelsen å svare noe som helst uansett hvor mye hun skaper seg. Det er trist når en mor oppfører seg som et uregjerlig barn! Enda tristere når hun går ut og sværter deg til andre. Men i det minste vet du da at det du gjør er det eneste riktige!

Det er bra du har gode venner! Ta godt vare på de:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjelpes, og jeg som trodde jeg hadde slitt med min mor opp igjennom.. For en fæl sak, og jeg slutter meg bare til de andre her som sier at du må fortsette å være sterk - og ikke gi opp. Det virker sikkert veldig brutalt, men det høres ut som du har det best uten moren din i livet ditt, hvertfall akkurat nå. For makan til behandling av egne barn, jeg har ikke ord.. Snakk om å være barnslig.

Fortsett med den gode jobben du gjør, både med hunden og generelt i denne saken. Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åååå..så gode dere er!<3

Jeg våknet selvfølgelig til enda en ny sms,idag.

Fra X-n hennes, han som leverte hunden til meg.

At jeg visste jo at hun har dårlig råd,og at han hadde lånt henne disse pengene,og at det at jeg hadde stjelt disse 1500kr var latterlig.

Nå fikk jeg reagere å betale tilbake pengene,eller gi henne hunden!

Og pengene er jo overført,så.

Det frister ikke LITT engang, å svare på noe!

Jeg gidder ikke drite meg ut på samme måten,så det skjer ikke!

Jeg koser meg med den vesla jenta MI,og nyter fine dager med deilig vær akkurat nå, så får nå de gjøre som de vil,så lenge ;)

Støtten fra venner & den lille "familien" min her jeg bor,betyr enormt mye,og jeg aner ikke hvordan jeg kan takke de!

Og ikke minst..all støtten jeg har fått her inne av alle dere fantastiske menneskene,som har kommet med råd,tips, og gode ord!

TUSEN takk! <3

  • Like 13
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke fått med meg denne tråden før nå. For en oppførsel fra din mor! Det gjør meg så trist på dine vegne, og synes det er sterkt av deg å stille opp for vesla slik du har gjort når du har en slik vond bakgrunn med din familie. Nydelig liten sheltie også. En god klem fra meg! :hug:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og pengene er jo overført,så.

Nå har jeg hatt dårlig erfaring med betalinger som ikke er gjennomført osv. men jeg ville bare dobbeltsjekket at pengene er overført. Altså sjekk at de faktisk har gått fra din konto, ta gjerne en telefon til banken for å bekrefte at de er overført til korrekt kontonr.

Kan bli mye kluss dersom det har skjedd noe feil der tenker jeg, siden det tydeligvis er pengene som betyr noe for dem.

Detta har du kontroll på :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fikk en sms om at pengene er tilbake,men at hun ikke disponerer den kontoen,så ikke vet jeg.

Jeg overførte de dit de kom fra!

Hun spør etter de resterende "utestående" også.

Jeg kommer ikke til å overføre noenting før papirene er i mine hender,iallfall!

Hva skjedde tenker jeg nå...

Var pengene viktigere enn hunden plutselig? Nei,fy søren!

Glad jeg ikke ga meg! Hunden har det definitivt bedre her hos meg!

Ps; at hun er fin...DET syns jeg,og ;)

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fikk en sms om at pengene er tilbake,men at hun ikke disponerer den kontoen,så ikke vet jeg.

Jeg overførte de dit de kom fra!

Hun spør etter de resterende "utestående" også.

Jeg kommer ikke til å overføre noenting før papirene er i mine hender,iallfall!

Hva skjedde tenker jeg nå...

Var pengene viktigere enn hunden plutselig? Nei,fy søren!

Glad jeg ikke ga meg! Hunden har det definitivt bedre her hos meg!

Ps; at hun er fin...DET syns jeg,og ;)

At ho ikkje disponerar kontoen, ville brydd meg midt i ein viss plass. Ikkje svar på det (men det tenkte du nok ut heilt sjølv òg :) ). Når det gjeld "dei uteståande" pengane, så kunne det gjerne vere eit høve til å få på plass papira, for å få saka ut av verda ein gong for alle, om det var så at du faktisk hadde planar om å betale 5000 ekstra i si tid. Når det er sagt, om alt det som du skriv no kjem på sms, har ho nok gravd seg såpass djupt at ho ikkje har noko ho skulle ha sagt om det skulle gå vidare. Ho har jo skrive at pengane er komne attende, og at det faktisk var eit kjøp ein gong i tida. Så om du ikkje bryr deg med papira, og ikkje bryr deg om maset hennar, eller skiftar nummer, som andre har nemnt, er det vel berre å fortsetje ignoreringa.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om du ønsker at hunden skal bli bare din, så ville jeg utført resten av salget via advokat. For nå så stoler ikke du på din mor nok, til at hun ordner papirene om hun får pengene(5000). Og hun stoler ikke på at hun får pengene(5000) om hun sender papirene til deg. Du kan jo snakke med banken din også, om de har tilgang på løsninger hvor 3 person går inn og sørger for at papirene blir rett og at din mor får sine 5000 for hunden. Men det er kun om du ønsker å ha papirer på hunden at den er din.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det ser jo ut som det går din vei. Men så tenker jeg litt på de utestående pengene. Hvor mye var det avtalt at du skulle betale? og hvor mye mangler det å betale? For jeg tror jeg ville betalt alt som skulle, så hadde jeg ihvertfall hatt mitt på det rene. OG du har bevis for at det mangler så og så mye, og ved en overførsel ville du hatt bevis på at du hadde ført over også de pengene. og da har du ditt på det rene.

For om du ikke har betalt for hele varen (som hunden er), så har du jo heller ikke rett på den. Sånn jeg tenker, da.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror personlig jeg ville avventet å betale noe som helst for øyeblikket, i såfall ville jeg snakket med en advokat først. Nå er jo liksom saken i gang og så ville jeg avventet tilbakemelding i fra politiet eller evt rettskraftig dom. Viss det kommer et krav/regning fra din mor på det dere den gangen i utgangspunktet hadde avtalt kan du jo vurdere å betale det, men sånn som tingenes tilstand er nå ville jeg la det ligge foreløpig.

Viss papirene er viktig for deg ville jeg først kreve disse via advokat når det er klart at hunden er din, ellers tror jeg ikke det er noe vits i å spør etter disse nå viss jeg skal tolke hvordan denne personen er, hun kommer nok ikke til å utlevere papirene frivillig og det er ikke vits i å gjøre tingene mer komplisert og provoserende enn de allerede er, tror jeg;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

At hun ikke disponerer den kontoen pengene kom fra, vet ikke jeg noe om, men det var det hun sa.

Og hun spurte etter resten av pengene.

Men som nevnt tidligere her på siden, så er ikke jeg interessert i å betale noe mer for hunden FØR jeg får papirene.

Det av den grunn at jeg orker ikke gå igjennom det her engang til, neste gang hun finner ut at hun vil ha tilbake hunden.

Idag har jeg ikke hørt noe fra noen,så jeg aner ikke hvor "saken" er lenger,men jeg regner med det blir mer.

Neppe at hun er "ferdig" med meg,enda.

Inntil videre velger jeg å avvente å se.

Orker ikke lage noe mer styr,om hun har gitt opp!

Papirene spiller ingen rolle for meg,for ikke er det avl i bildet,og ikke er vi på utstilling elle noe sånn,så.

Men hunden er fortsatt hos meg,og jeg akter å gjøre det jeg må,for å få beholde henne :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

At hun ikke disponerer den kontoen pengene kom fra, vet ikke jeg noe om, men det var det hun sa.

Og hun spurte etter resten av pengene.

Men som nevnt tidligere her på siden, så er ikke jeg interessert i å betale noe mer for hunden FØR jeg får papirene.

Det av den grunn at jeg orker ikke gå igjennom det her engang til, neste gang hun finner ut at hun vil ha tilbake hunden.

Idag har jeg ikke hørt noe fra noen,så jeg aner ikke hvor "saken" er lenger,men jeg regner med det blir mer.

Neppe at hun er "ferdig" med meg,enda.

Inntil videre velger jeg å avvente å se.

Orker ikke lage noe mer styr,om hun har gitt opp!

Papirene spiller ingen rolle for meg,for ikke er det avl i bildet,og ikke er vi på utstilling elle noe sånn,så.

Men hunden er fortsatt hos meg,og jeg akter å gjøre det jeg må,for å få beholde henne :)

Høres fornuftig ut det der, jeg ville gjort det på samme måten:-)

Også det med at du overførte pengene hvor de kom fra er logisk og naturlig.

Det går nok bra, skal du se!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Update ifra oss :)

Har ikke hørt noenting hele uka, og har bare tatt det med ro :)

Idag lå det brev ifra politiet i postkassen,hvor det stod ganske klart og tydelig:

"UNDERRETTER OM AT FOR DERES VEDKOMMEDE ER FORHOLDET HENLAGT FORDI DET ANTAS IKKE Å VÆRE RIMELIG GRUNN TIL Å UNDERSØKE OM DET FORELIGGER STRAFFBART FORHOLD!"

Så da feireir vi med jubel, brus og hundegodis ;)

Det er tre ukers klagefrist, så har det i bakhodet,men inntil videre satser vi på at hun blir her hos meg!

Jeg er overlykkelig, hunden er lykkelig,og alle rundt oss er glade :D

  • Like 31
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...