Gå til innhold
Hundesonen.no

Holdbar bæreleke


Recommended Posts

Den er holdbar og god.

Jeg har i tillegg: Vanlig Wubba, frisbee, braidz (knakkk hodet av veldig lett... :P ) og Knots. Knots kan jeg virkelig anbefale, den henger jentene i hver sin ende og river løs, schæferne til en kamerat har også herjet løs med den. fin å bære også. Har også plush squiggles (den ryker lett)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vanlig wubba blir klumpete å bære med seg på langturer tror jeg. Den Knots, må man ikke vedlikeholde for å holde den ren? Fydaslim og jord er heslig på sikt, og jeg vil helst ha noe som ikke trenger mer enn å bli skylt under vann i ny og ne. Jeg er dritlat. :P

Fant Wubba Tugga til en hundrings i XL inkl frakt, bør Fyda ha XL eller holder det med large?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tjasj. Hun er jo en bullehund og derfor brei i kjeften. :lol: Men hun har ikke den kraftiske skallen heller akkurat. Hvor lang er L da ca? Prøve å finne størrelser, men fant de ikke på Kong sine sider engang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vanlig wubba er ikke veldig slitesterk ihvertfall, men den du linker til har jeg ikke prøvd.

Nei, det har gått med et par. Men med litt annet bruk enn det jeg tenker nå. Vanlig Wubba har jeg brukt som kasteleke, denne er mer tenkt å bæres rundt på joggetur og lignende, med kast og kamp i ny og ne.

Ekstra pluss at den er lett å putte i lomma siden den er ei stang og ikke en klump. Hun blir jo helt fjollete om jeg går med den i hånden uten at hun får den.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Herregud, det ser ut som en dildo! :lol: Og hva var det med den mekaniske tyggehunden??

Men ellers tror jeg den jammen meg er perfekt. Genialt med knallfarge i tilfelle hun mister den og jeg må løpe tilbake for å lete. Det har skjedd noen ganger nemlig, like irriterende hver gang med en hund uten særlig god nese.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den virker jo ganske grei da... Men tror ikke jeg hadde turd å dratt med en slik ut i offentligheten - i frykt for at noen skal misforstå hva jeg lar hunden leke med :lol:

Jeg har null skam eller skrupler, jeg driter i om folk tror jeg jogger med hund og dildo kjenner jeg. Tvert i mot, jeg redder sikkert dagen til mange! :D

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis hun liker pipeleker kan kanskje denne være et alternativ og? Jeg skal iallefall kjøpe den :D Casper elsker kong wubbaen sin, men den må jeg ta bort når dachsen Sniff kommer på besøk, for hun punkterer den med en gang. Men en sommer uten pipeleke er jo kjipt, så da skal han få sqeezz stick og ring :D

http://www.kongcompa.../squeezz-stick/

http://www.kongcompa...z/squeezz-ring/

Men kanskje litt irriterende på tur da, iallefall hvis hun er slik som Casper, han kan stå i evigheter og bare presse på den for å få frem lyden, noen ganger blir han bare stående å tråkke på dem :P

Stick-700x700.jpg

Men wubba tugga er best tenker jeg egentlig, bortsett fra at slimet trekker seg inn og sånn er den jo best til både kasting og drakamp :-) Kong er gull, uansett hvilken variant egentlig.

edit om sticken:

I like that this is easy to pick up and throw far. Perfect toy for the dog park.

- Maggie Tennyson

Godt for både hund og eier, hyggelig at den er litt knudrete.

- Dronning Sonja

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja uff det er synd den lange dobbeltsidige rosa ikke er litt mer knudrete også! :lol:

Steve syntes det var litt mye å kjøpe TRE leker på en gang, så vi har en tennisball og en annen tyggesak. Jeg skal nok snike meg til dyrebutikken etter valpen er i hus og kjøpe et Kong-produkt, ja.. det aner meg det vil trengs med tjukkskallen som kommer i hus!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Hei sonen!  År 5 uten hund. Nå er jeg lei. Har vært innom de fleste rasene (altså vurdert) og har over gjennomsnittet (nerde) kunnskap om raser, men allikevel sliter jeg litt med å lande. Kanskje dere kan hjelpe?  Springer eller Sheltie. Meeennnnn. Springer: redd pelsstell men skjønner at man kan klippe den I sportsklipp uten å barbere eller ødelegge pels.  Sheltie: hater bjeffing, ser på fb gruppene at 9/10 sliter med unødvendig bjeffing og at de ikke egner seg I ymse sport grunnet lyd...   Hva skal jeg med hund?  Familie hund som jeg kan trene med og dra på kurs/seminar med. Lære mer hands on, har masse bok kunnskap men mangler litt hundespråk forståelse og hvordan løse problemer. Går turer i fjell og skog. Er mye ute og diller med barna.  Jeg har stor familie, 2 små barn, 1 stort. Mye barn innom på besøk.  Kom gjerne med andre forslag, men har vært igjennom alle rasene og slått de fra meg av forskjellige årsaker. Hjertet mitt vil en ny bruksschæfer tispe men hjerna sier nei  
    • Jeg er tispemennenske, og trives mye bedre med tisper enn hannhunder.  Men jeg oppfatter ofte hannhunder som mer kosete, og lojale.  De er ofte "dummere" enn tispene synes jeg.. Skal ha tispe denne gangen også. 
    • Jeg får ofte raskere bånd med hannhunder jeg omgås, men jeg har nok selv landet på at det er tisper jeg skal ha nå. Foretrekker å ha hund som ikke skal tøffe seg eller bli tøffet på av andre hunder (og min erfaring er at dette er svært mye mer utbredt blant hanner enn tisper, selv om det det å forvente uansett kjønn blant noen raser), og synes ikke det er stas med høy kjønnsdrift hele året og stresset det kan medføre heller. Men hanner er generelt noe friskere (på den måten at det er flere tisperelaterte plager enn hannhundrelaterte) og ikke variabel i forhold til egen syklus som noen tisper er. 
    • Hannhunder kan sikkert være fine dyr for noen, men det er dessverre ikke min personlige opplevelse, og den jeg har hatt ga ikke særlige gode erfaringer med kjønnet. Jeg foretrekker helst tisper, især siden man nå ønsker drive oppdrett. Syntes de er mer seriøse, ærlige og stabile oppå det igjen. For ikke å snakke om manglende snoppevask, markering og lettere for samkjønnsaggresjon For all del, jeg kjenner trivelige hannhunder, og en gang i fremtiden var planen å forhåpentligvis importere en trivelig og fin en. Men har skjønt at å planlegge hund skal jeg ikke gjøre, det går aldri som jeg vil   
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...