Gå til innhold
Hundesonen.no

Din jobb-uke.


idaemiliee
 Share

Recommended Posts

  • Svar 57
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hjemmeværende husmor, og liker virkelig arbeidsdagen min Står opp mellom åtte og ni engang, spiser frokost, kler på meg selv og etåringen og setter hundene i bilen så avgårde til stallen. Slipper

Jobben er livet mitt/vårt (mannen og meg), vi driver gård med mange forskjellige dyr samt grønn omsorg/avlastning. Vi har aldri "fri" som i at vi kan legge bort alt, skru av telefonen eller reise bort

Vi kan jo slenge på at ved siste VGS-reform (når dei gjekk over frå grunnkurs, VK1 og VK2 til VG1, VG2 og VG3) fann dei ut at transportfag måtte liggje under sal og service, sidan dette var eit servic

Jeg jobber og er stundent jeg. Jobber 100% på butikken til svigermor(lekebutikk på et senter) og da er arbeidsdagene mine sånn:

Mandag: 10-17

tirsdag: 13-20

onsdag: 10-17

torsdag: 13-20

fredag: 17.20

lørdag: Litt variert men har fri annen hver lørdag og jobber somregel: 10-15 eller 10-18.

Har det egentlig veldig greit siden det er lett å bytt og få ordnet seg fri hvis jeg skal noe. Jeg får fri nå fra ca 15. april og ca i mnd fremover nesten hele tiden siden lemmingen starter og skal skal være med og ha mesteparten av hovedannsvaret på gården til mine svigerforeldre. Jeg får svart "fødselspermisjon" også siden prinsessa mi venter valper nå når som helst. Det er egentlig min svigerfars hund men hun har egentlig blitt min og det er jeg som trener henner og har annsvaret. Så fort det skjer noe så har jeg blitt låvet at jeg skal få gå fra jobb og få fri til alt ser bra ut med mor og barn. :)

Jeg studerer også, men da på nettgymnas. Jeg tar noen vidergående fag siden jeg ikke har bestemt meg for hva jeg egentlig vil bli, samtidig som jeg prøver meg på noen høyskolefag for å prøve å finne ut hva jeg vil. Så dette året har jeg tatt rettslære, historie, spansk og Finans og økonomistyring(BI, resten er vidergående fag).

Så det er en travel hverdag og travlere skal den bli siden jeg nå snart skal begynne å holde kurs for den lokale hundeklubben. Da blir det både lydighetskurs og agility, og dette kommer i tillegg til trening av mine egne. Onsdagene mine er det jobb og rett til trening i norsk redningshund(1 times kjøring til trening) og hjemme ca 21-22 på kvelden. De lørdagene jeg har fri går også til trening i NRH. Men sove og slappe av kan man gjøre når enn blir gammel eller?

Det viktigste er vell at jeg trives, selv om jeg av og til kunne ønsket meg en "vanlig" jobb fra morgenen til 15-16

:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ansatt som Skolesekretær og jobber fast fra 8-16 hver dag. Har bare jobbet her siden 1. januar så har ikke akkurat rukket å jobbe så mye overtid, men har heller ikke planer om å begynne med det ettersom mine kvelder/helger er å anse som hellige. Hva kan jeg si, jeg elsker fritid... Hadde jeg hatt nok penger til å ikke jobbe hadde jeg gladelig valgt det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg går på skole, og har virkelig fullt opp med det.. Som oftes har jeg forelesninger ifra 8 til 16 hver dag, men nå begynner det å nærme seg tampen på skoleåret og da går forelesingene noe ned mens det øker med rapporter som må inn.. Så jeg jobber med skole ifra en 6-10 timer om dagen samt mest mulig i helgene..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jobber i Catering bedrift..

Mandag - Fredag: 06.00 - 14.00 :)

Jobber også på ett utsted 3 helger i mnd..

Og da er det Fredag og Lørdag: 23.00 - 04.00 :)

Nå når det nærmer seg mai (bryllup og konfirmasjoner) så jobber jeg som servitør der og.. Og da er fredagene og lørdagene 18 - 22 timers vakter :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jobber med studieadministrasjon på Universitetet i Oslo, Humanistisk Fakultet. Har kjernetid fra 9-15, og sjonglerer tida sånn jeg vil utover det. Når jeg flytter til Vinterbro skal jeg feks gå 14.45 hver dag, og jobbe en time hjemmefra, sånn at hundene ikke er så lenge aleine. :)

Fordi jeg er programkonsulent, er mye av jobben min utadretta. Jeg sitter jo en del på kontoret og driver med saksbehandling og svarer på e-post fra studenter, i tillegg til treffetida hvor studentene kommer innom, men jeg deltar også på mange spennende rekrutteringsprosjekter og i utviklingsgrupper.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette beviser bare hvor gammel jeg er... No sånt no hadde vi'kke før... :teehe:

Salg og service kom vel noen år etter handel og kontor reformen, men den gang da var dyrebutikk slett ikke godt nok for lærlingtia.. Heldige du Ozzy! :)

Vi kan jo slenge på at ved siste VGS-reform (når dei gjekk over frå grunnkurs, VK1 og VK2 til VG1, VG2 og VG3) fann dei ut at transportfag måtte liggje under sal og service, sidan dette var eit serviceyrke. Det skulle dermed ikkje lengre vere mogleg å byrje på transportfag etter å ha teke førsteåret på mekanisk, elektro eller allmennefag (som eg gjorde), slik det var før. Vi kan vel alle tenkje oss korleis trailerungdomar passar på sal og service... :lol: Det gjekk rimeleg kort tid før det igjen var mogleg å gå førsteåret på mekanisk att. Eller "Teknisk industriell produksjon", som det vart heitande. Fint skal det vere!

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...