Gå til innhold
Hundesonen.no

Din hunds favorittgodbiter!


Mud
 Share

Recommended Posts

Har enda ikke funnet noe som er bedre enn alle forstyrrelsene ute, men skal ta meg en runde på kjøttmarkedet og finne det ultimate.. må jo være noe der ute som frister nok.

Foreløbig er det svenske kjøttboller og fiskekaker som kommer nærmest, men kylling er også veldig godt. Jeg skal prøve å bli bedre på variasjon, men jeg er litt lat med oppkutting, så det blir som oftest bare en type om gangen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 62
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ett ord når det gjelder mine, i sær yngstemann: Alt

Disse, som fås kjøpt hos de fleste dyrebutikker er himmelen her i huset. Ellers er skinke-/baconost en stor suksess. Pølser, kjøttboller og annen menneskemat funker også bra

Frolic og tørka leverknekk er bare dritt, det må lukte MYE! Ostesnitzel, falukorv, kjøttkake, andebryststrimler, kylling, hamburger, ost og smøreost er godt, og det beste i hele verden er rå biff.

Bruker rene kjøttbiter av svinetokeletter, hvit fisk, kylling, okselever o.l, alt kjøtt som er rent med andre ord.

Provit har alltid vært en slager om man ikke gidder å tørke/steke/koke selv, men er jo til gjelgjeld dyrt.

Pleier å koke det siden jeg synes det er kliss å ha med seg rått rundt om kring.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er Svenske Kjöttbullar en vinner, men Frolic funker også fint. Eller - det meste går vel ned på høykant, men jeg merker en ekstra edge på gutten når jeg har kjøttboller. Jeg forsøkte forresten med tørka tunge også - DET var visst også snadder gitt :).

Nevnte jeg at stakkars lille bedlington-Carlos levde på Frolic? Han ville ikke ha annen mat, han... :). Det funka det også :).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Talli spiser alt... bare det blir kastet til henne liksom :lol:

Men den O'store favoritten som hun blir helt salig av er smørost på tube. Evt hvilken som helst godbit i en snusboks, godbiter i en snusboks blir av en eller annen grunn ekstra gode :bow:

Blaze liker myke godbiter. Spesiellt tørket blodpølse syns hun er ekstra godt og det lukter mye. Skjærer det i passe stykker og tørker det noen timer i ovnen på 50 grader. Kjøper det når jeg kommer over 10kr tilbud som ofte inkluderer blodpølse. (ikke minst lukter det godt og det stinker ikke som lever i huset etter tørking.)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nevnte jeg at stakkars lille bedlington-Carlos levde på Frolic? Han ville ikke ha annen mat, han... :). Det funka det også :).

Disse tidligere bedlissene på sonen ( eller pre-sonen) er liksom stakkars begge to? :P

Ida sier stakkars Bimbo, du sier stakkars Carlos, tror de hadde det fett jeg :P Mozza ser litt sånn stakkarslig ut, men det er bare tull og tøys.

Tror jeg skal teste ut frolic først jeg altså. Av ren latskap. Funker det så er det gull, jeg hater virkelig alt som er klissete og jeg ender alltid med altfor mange poser med muggen godis i kjøleskapet. Hjemmesnekret lever får jeg brekninger av.

Herregud, jeg høres ut som den prinsessa * rødme*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen som bruker frolic? Brukte det mye på Loke en periode, men opplevde at han ble dårlig i magen av det. Vet ikke om det bare var han?

De var veldig praktiske da... For meg som dør litt av v&h og som fryser ekstremt lett på fingrene..

Vi brukte det på Fanta noen ganger. Men hun fikk bløt, rød avføring, så vi ga oss fort igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Disse tidligere bedlissene på sonen ( eller pre-sonen) er liksom stakkars begge to? :P

Ida sier stakkars Bimbo, du sier stakkars Carlos, tror de hadde det fett jeg :P Mozza ser litt sånn stakkarslig ut, men det er bare tull og tøys.

:lol: Det er nok mer at de kanskje SÅ litt stakkars ut ja, Carlos-lille var ikke veldig stakkarslig av seg, han :). Liten ulv i fåreklær :D.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han ene jeg bor med ble litt oppgitt da jeg kjøpte blodpølse på tilbud til 10 kr her om dagen. Og han sa "hundene spiser småstein, hva er poenget med å kjøpe alt det forskjellige dillet?", han HAR forsåvidt et poeng, når jeg tenker meg om. :lol: Så der minnet dere meg på noe, jeg må kutte opp denne blodpølsa og tørke de, gitt. Jeg har kjøpt flere tidligere, men de har liksom gått i glemmeboka. For det ER faktisk innmari kjedelig å kutte det opp. :lol:

Hadlersgodbiter! Da blir hånden min oppspist! Hundene til venninnen min overser alle andre godbiter når de lukter handlersgodbitene.

Ja, sånn apropos det! Jeg kjøpte disse da jeg var i Bergen. Men jeg så ikke at det var fiskesmak. Det merket jeg da jeg hadde puttet noen i lomma, og vi dro på besøk til besteforeldrene til sambis. Og jeg trodde det var JEG som luktet. Jepp. De vil jeg aldri kjøpe mer. :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tørka blodpølse, svenske kjøttboller, frolic og handlersgodbiter er topp fire. Disse gjør man tydeligvis hva som helst for.

...men altså. Jeg trener ofte med vanlig tørrfor, jeg. Så lenge det kommer fra hånda mi er det visst best i hele verden. Tror jeg egentlig har en retriever. :rolleyes2:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Leter etter godbiter som får Mozza til å dø på seg ( ev som overgår tisseflekker)

Loke var lett, en liten pinnekvast var nok.. Fiskepudding eller kattemat var himmelen.

Så hva er din hunds absolutte favoritt? Trenger inspirasjon...

Sånn som jeg hadde! De likte hun :D

Begge mine elsker ostepopp (den billige best), ellers spiser jo kua ALT, Tesh jobber best for kalkunpølsekuler og krydret BBQ kylling av en eller annen grund

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:lol: Det er nok mer at de kanskje SÅ litt stakkars ut ja, Carlos-lille var ikke veldig stakkarslig av seg, han :). Liten ulv i fÅreklær :D.

Apperance of a lamb, heart of a lion ække tull har jeg funnet ut :P

Kaia: var ikke de grisedyre?

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tørka lever og kyllinghalser? Hvordan får dere dette til å bli godbiter? Jeg vet ikke engang hvor man kjøper sånt. Så kom gjerne med en liten "oppskrift" på disse "rare" godbitene. Hvor kjøpes de og hvordan serveres de? :)

Må ikke være for dyrt da.

Vi har litt elgkjøtt i fryseren, type steik. Jeg skjærer ofte av litt sånn som ikke ser så rent ut, mye slintrer og ditt og datt. Kan dette funke bra tror vi?

Jeg vil også finne supergodbiten. Den må gjøre sånn at frøken forsiktig blir til en flat eller labrador. :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mr. supersær har kyllingkjøttboller (den stolte hane) som sin soleklare favoritt. Baconboller med bacon, svenske kjøttboller og ostepølse/gilde kjøttpølser uten skinn som gode erstattere. fiskebiffkaker med bacon kan også duge sier han. Ellers får jeg lite resultater.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tørka lever og kyllinghalser? Hvordan får dere dette til å bli godbiter? Jeg vet ikke engang hvor man kjøper sånt. Så kom gjerne med en liten "oppskrift" på disse "rare" godbitene. Hvor kjøpes de og hvordan serveres de? :)

Må ikke være for dyrt da.

Vi har litt elgkjøtt i fryseren, type steik. Jeg skjærer ofte av litt sånn som ikke ser så rent ut, mye slintrer og ditt og datt. Kan dette funke bra tror vi?

Jeg vil også finne supergodbiten. Den må gjøre sånn at frøken forsiktig blir til en flat eller labrador. :D

Lever får du i dagligvare, rå kyllinghalser i dyrebutikker, VOH forhandlere og på innvandrerbutikker.

Felles er at du deler det opp i biter, jeg liker ca en cm tykke skiver av lever, halser deler jeg i hvert ledd. Sett de på stekeplate, gjerne med bakepapir under og sett inn i komfyren på ca 50-70 grader. Bruk varmluft om du har. Ha en kniv el i døråpninga slik at den holder seg åpen. Tørketid ca 5-6 timer, avhengig av hvor tørre du vil ha de.

Levra kan du nå dele opp i staver el biter om du vil, jeg fryser de som de er og tar opp en og en skive ved behov, den tiner fort og deles opp i lomma. Kyllinghalsene deler jeg som regel i to-tre, litt avhengig av størrelsen på de. Den ene biten er som regel bare benet, fin knas til de mindre hundene, mine svelger de hele :lol:

Kyllinglevre og -hjerter er så små at de deler jeg ikke opp på forhånd, jeg tørker de hele.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lever får du i dagligvare, rå kyllinghalser i dyrebutikker, VOH forhandlere og på innvandrerbutikker.

Felles er at du deler det opp i biter, jeg liker ca en cm tykke skiver av lever, halser deler jeg i hvert ledd. Sett de på stekeplate, gjerne med bakepapir under og sett inn i komfyren på ca 50-70 grader. Bruk varmluft om du har. Ha en kniv el i døråpninga slik at den holder seg åpen. Tørketid ca 5-6 timer, avhengig av hvor tørre du vil ha de.

Levra kan du nå dele opp i staver el biter om du vil, jeg fryser de som de er og tar opp en og en skive ved behov, den tiner fort og deles opp i lomma. Kyllinghalsene deler jeg som regel i to-tre, litt avhengig av størrelsen på de. Den ene biten er som regel bare benet, fin knas til de mindre hundene, mine svelger de hele :lol:

Kyllinglevre og -hjerter er så små at de deler jeg ikke opp på forhånd, jeg tørker de hele.

Takk! Hvordan blir levra da? Hard eller mjuk?

Og hvor kjøper man kyllinghjerter/lever?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Lyden av ordet diary..  Vurderte i går å oppdatere om suksessen med ris, havregrøt, gulrot og brokkoli mos, ren kyllingfilet og egg, med en gradvis reintrodusering av tørrfor. Etter 2x kakao kunstverk av perfekt konsistens, som bare var å plukke fra gresset uten any smear, så det ut som en suksess, og Ede fikk V&H blandet med litt gulrotmos til kvelds. I morges viste det seg at jeg var litt snar med å trekke konklusjoner i går, og min vurderingsevne før morgenkaffe er heller ikke noe å skryte av. Det første som kom ut var fint, så jeg avfeide den siste klatten med softis som ingenting. ..og jeg glemte å tenke på at Ede ikke har fått intimbarbering på en stund. Rævskjegget hadde rukket gro nok til å kunne forveksles med ansiktet på en nykonvertert islamist, noe jeg smertelig ble gjort oppmerksom på da jeg noen timer senere måtte tørke stumpen hans fra en ladning med viskositet lik brun kjøttkakesaus ved 278°K. Det som først så ut som en grei tørkejobb viste seg å være det verste tilfellet av danglebær jeg ikke har hørt om før. Ord kan vanskelig beskrive den følgende halvtimen.  Det ble tørket og vasket og lugget i det nyanlagte talibanskjegget uten antydning til å nærme seg måloppnåelse. Ede begynte bli sår i stumpen og protesterte mot behandlingen, men forstod alvoret i situasjonen og samarbeidet tålmodig for å la meg prøve fikse problemet med dobbel effileringssaks, noe som heller ikke var noen quick fix. Vurderer begynne kalle ham Harald nå, etter Harald Hårfagre. Etter at effileringssaksen hadde gjort hva den kunne, så var det fortsatt en absurd mengde småsmuler av brun sement stuck i fløyelen rundt kaviarstjerna på den heltemodige pompen. Å finne frem sjampoen hadde liknende effekt på Ede som på røverne i Kardemommeby. Den heltemodige roen og tålmodigheten slo over i engstelse og han ville ikke samarbeide mer. Fordi han er hjernevasket fra barnsben til å forbinde dusjen med mat, så gikk han allikevel med på å la meg lukke døren bak ham, i håp om lysere tider, men forstod han var fanget i en felle øyeblikket etter, da jeg skrudde på dusjen uten at det luktet mat der inne. Ikke tale om at han ville gå med på det der. Han er for stor til å kunne tvinges nå, så å få den stumpen der inn over kantene på dusjsonen var det bare å glemme. Løsningen ble å massere inn sjampoen midt på gulvet og omstendelig vaske den ut igjen med vaskekluter og håndklær i flertall, mens han benyttet anledningen til å styrketrene muskulaturen rundt halefestet for å være bedre rustet til fremtidige konflikter av samme art.  Da det begynte vibrere truende i halsbåndet var jobben heldigvis gjort.  Nå som veslefjeset er rent og pent og utenfor PSTs søkelys, så er neste oppgave på tapetet å overbevise Harald om at det å stå stille med halen hevet mens jeg romsterer rundt analåpningen hans med en oppladbar, vibrerende, rosa plastdings er nødvendig for å gjøre neste tømming av belgen til en mindre traumatisk opplevelse for oss begge. ..med gulrot- og havregrøt som "lokkemiddel". Godt han ikke kan skrive Finn-annonser for omplassering eller ringe Dyrebeskyttelsen selv. 
    • Jeg tror nok forslaget var å få ny hund umiddelbart etter du har mistet den du har, ikke før. Det er fordeler og ulemper. Og ikke minst, folk er forskjellige.  Nå kan ikke jeg få ny hund pga. sykdom, men selv om jeg hadde kunnet det hadde jeg nok brukt god tid før neste kom i hus. Nå er det to år(!) siden vi mistet våre, og jeg kjenner jeg er mentalt klar for en ny hund. Men for min del sier helsa nei da, så det blir ikke med det første. Uansett tenker jeg det viktigste er å sette pris på den tiden man har, og ta vare på minnene når de er borte.
    • Tankk. Skal sjekke Librela. Når det gjelder ny hund så har jeg faktisk fått det forslaget av en del. Men hu blir sjalu på andre hunder hvis jeg er for "overstrømmende" så det blir evt om lenge til.
    • Fin tradisjon! Har ikke pleid å sette noen spesielle mål for hundeholdet, men kanskje det kan hjelpe på motivasjonen for ulike ting. Så, her er mine ikke så ambisiøse mål for resten av 2025 (om enn litt sent, hehe): - Har en del hundebøker liggende som jeg gjerne vil komme gjennom. Jeg leser igrunn lite bøker generelt, så blir ganske fornøyd hvis jeg kommer gjennom 2 i løpet av de neste 5 månedene - Sydney har muligens ikke så altfor lenge igjen, så hovedmålet blir å gi henne en så god pensjonisttilværelse som mulig og gjøre mitt beste for å holde henne i god helse.
    • Ja, det ble tre dager av 2025 det... Så her må det oppdateres med nye mål for 2025 for frøken Lilje: Blodspor: - Starte AK Nosework: - LGT - Merkeprøve(r) Kurs: - Passering - Nesearbeid (spor/søk) - Apport for moro skyld?    
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...