Jump to content
Hundesonen.no

Garp

Medlemmer
 • Content Count

  669
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

561 Excellent

About Garp

 • Rank
  Luskende ullteppe

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Interesser
  Agility, rallylydighet og nosework/smeller
 • Hunderase
  Pyreneisk Gjeterhund med korthåret hode
 • Mine dyr

  Vips født 2014, Rusk født 2016 aka søstrene sisters

Recent Profile Visitors

6405 profile views
 1. I Agility begynner raske hunder bety mye. Dette pga kun tre napp i de lavere klassene (med mindre det er stor klasse). Litt kjedelig om man går feilfritt men mister det pga manglende fart. Det er selvfølgelig de som går saktere som klarer baner som de raskere kanskje ikke klarer. Men jeg ville valgt en «rask» hund. Tenk også på slitasje på hund slik at de er bygd for fart og at de slipper liten storhund. (Som beskrevet lengre oppe). (Sier hun som har to små storhunder) Ellers høres det fornuftig ut med en hund som er obs på fører og glad i å leke. Unngå også raser som er var på unde
 2. Er det jeg mener med bein i nesen jeg har svart en person som er vant til brukshunder, så legger meg på linja med å svare henne. Ikke forklare at de ikke er noen ikeabamse osv. Jeg har ikke erfaring med at de bikker over av stress, jeg ser aktive hunder som vil mye og elsker å jobbe. Dette har jeg aldri opplevd, synes de er kule hunder med mye driv. Enig, dette inntrykket har jeg også!
 3. Jeg ville gått for jaktcocker. Kule hunder med mye driv. Garantert mediumhund i Agility, som er en fordel for hunden. Hadde jeg skulle valgt noe annet enn det jeg har så hadde det blitt en sånn en. Happy go lucky hunder, men noen av de har bein i nesen. Stor variasjon i både pelsmengde og trøkk etter min erfaring. Men aldri møtt en jaktcocker som ikke «funker».
 4. Jeg blir litt nysgjerrig på hvordan dette skal kunne gjøres universalt for alle typene bur som finnes jeg. De er jo i ganske forskjellig materiale og størrelse bla.
 5. Ikke fornøyd med plum ☺️
 6. Kjempefine farger! Legg gjerne inn ferdigbilde også ☺️
 7. Jeg har brukt plum, tynn silk mohair fra Sandnes og silk mohair fra isager. Fordnøyd med de to siste, men plum har ikke silke i seg og blir veldig tam i forhold til de andre som skinner og gløder. Jeg vil gjerne se villmarksgenseren din! Den står på min liste også!!
 8. Sorbet cardigan er fremme igjen ☺️
 9. Jeg har en hund som legger på seg lett. Hun får MYE mindre enn det som er anbefalt. Så i starten var det litt prøving og feiling, men nå tror jeg at jeg har funnet ut hvor mye mat hun fungerer på. Jeg begynte med å veie som hun fikk som litt rund. La oss si for enkelhets skyld at hun fikk 100 gr. Jeg skar da ned til 90 gram en periode og så hva som skjedde da. Måtte ned enda litt til og endte opp med 60 gram. MEN da har jeg lagt inn at hun i tillegg får tørrfor på tur som belønning. Så da får hun mye mindre mat i skåla si, men får supplert på turene i form av belønninger for fine passerin
 10. Dansk svensk gårdshund da? Kjekk hund som er en flott allround. Røyter en del, men veldig mye hund i liten innpakning.
 11. Ja fader, jeg som tøyser. ? men veldig fin uansett ?
 12. Ah fra Maiken ja. Hvem er far?
 13. Hvor er han i fra? Veldig pen pincher du har ?
 14. Pr i dag må det ha blitt en Mudi tror jeg.. Eneste minus er vel mye lyd, ellers veldig kule hunder.
×
×
 • Create New...