Mardina Skrevet 24. Januar 2012 Rapporter Skrevet 24. Januar 2012 Frolic, pølser, kjøttboller, fiskekaker, Schmackos, kjøttdeig osv. Han liker det meste... Siter
tulip Skrevet 24. Januar 2012 Rapporter Skrevet 24. Januar 2012 Sandy, når du sier leverknekk, er det ferdigtørketkjøpelever du snakker om? De du tørker selv er MYE saftigere, og tro meg, hundene lukter det på laang avstand Siter
Nanuk Skrevet 24. Januar 2012 Rapporter Skrevet 24. Januar 2012 Nanuk sin favoritt er Trixie Chicken Filets 100g . Vet mange andre hunder også er helt ville etter det. Siter
Guest Yellow Skrevet 24. Januar 2012 Rapporter Skrevet 24. Januar 2012 Bruker rene kjøttbiter av svinetokeletter, hvit fisk, kylling, okselever o.l, alt kjøtt som er rent med andre ord. Provit har alltid vært en slager om man ikke gidder å tørke/steke/koke selv, men er jo til gjelgjeld dyrt. Pleier å koke det siden jeg synes det er kliss å ha med seg rått rundt om kring. Siter
Mud Skrevet 24. Januar 2012 Forfatter Rapporter Skrevet 24. Januar 2012 Nanuk sin favoritt er Trixie Chicken Filets 100g . Vet mange andre hunder også er helt ville etter det. Hvor får jeg tak i de? Dyrebutikk? Siter
Siri Skrevet 24. Januar 2012 Rapporter Skrevet 24. Januar 2012 Her er Svenske Kjöttbullar en vinner, men Frolic funker også fint. Eller - det meste går vel ned på høykant, men jeg merker en ekstra edge på gutten når jeg har kjøttboller. Jeg forsøkte forresten med tørka tunge også - DET var visst også snadder gitt . Nevnte jeg at stakkars lille bedlington-Carlos levde på Frolic? Han ville ikke ha annen mat, han... . Det funka det også . Siter
Guest Jonna Skrevet 24. Januar 2012 Rapporter Skrevet 24. Januar 2012 Talli spiser alt... bare det blir kastet til henne liksom Men den O'store favoritten som hun blir helt salig av er smørost på tube. Evt hvilken som helst godbit i en snusboks, godbiter i en snusboks blir av en eller annen grunn ekstra gode Blaze liker myke godbiter. Spesiellt tørket blodpølse syns hun er ekstra godt og det lukter mye. Skjærer det i passe stykker og tørker det noen timer i ovnen på 50 grader. Kjøper det når jeg kommer over 10kr tilbud som ofte inkluderer blodpølse. (ikke minst lukter det godt og det stinker ikke som lever i huset etter tørking.) Siter
Mud Skrevet 24. Januar 2012 Forfatter Rapporter Skrevet 24. Januar 2012 Nevnte jeg at stakkars lille bedlington-Carlos levde på Frolic? Han ville ikke ha annen mat, han... . Det funka det også . Disse tidligere bedlissene på sonen ( eller pre-sonen) er liksom stakkars begge to? Ida sier stakkars Bimbo, du sier stakkars Carlos, tror de hadde det fett jeg Mozza ser litt sånn stakkarslig ut, men det er bare tull og tøys. Tror jeg skal teste ut frolic først jeg altså. Av ren latskap. Funker det så er det gull, jeg hater virkelig alt som er klissete og jeg ender alltid med altfor mange poser med muggen godis i kjøleskapet. Hjemmesnekret lever får jeg brekninger av. Herregud, jeg høres ut som den prinsessa * rødme* Siter
Kaffe Skrevet 24. Januar 2012 Rapporter Skrevet 24. Januar 2012 Alle de forskjellige fra Provit, spesielt den med frysetørket vom går ned på høykant her. Han elsker også noen gobiter fra starsnack. Han liker ikke pølser, fiskepudding osv. Særingen. Siter
MegaMarie Skrevet 24. Januar 2012 Rapporter Skrevet 24. Januar 2012 Hadlersgodbiter! Da blir hånden min oppspist! Hundene til venninnen min overser alle andre godbiter når de lukter handlersgodbitene. Siter
soelvd Skrevet 24. Januar 2012 Rapporter Skrevet 24. Januar 2012 Noen som bruker frolic? Brukte det mye på Loke en periode, men opplevde at han ble dårlig i magen av det. Vet ikke om det bare var han? De var veldig praktiske da... For meg som dør litt av v&h og som fryser ekstremt lett på fingrene.. Vi brukte det på Fanta noen ganger. Men hun fikk bløt, rød avføring, så vi ga oss fort igjen. Siter
Siri Skrevet 24. Januar 2012 Rapporter Skrevet 24. Januar 2012 Disse tidligere bedlissene på sonen ( eller pre-sonen) er liksom stakkars begge to? Ida sier stakkars Bimbo, du sier stakkars Carlos, tror de hadde det fett jeg Mozza ser litt sånn stakkarslig ut, men det er bare tull og tøys. Det er nok mer at de kanskje SÅ litt stakkars ut ja, Carlos-lille var ikke veldig stakkarslig av seg, han . Liten ulv i fåreklær . Siter
Bananen Skrevet 24. Januar 2012 Rapporter Skrevet 24. Januar 2012 Han ene jeg bor med ble litt oppgitt da jeg kjøpte blodpølse på tilbud til 10 kr her om dagen. Og han sa "hundene spiser småstein, hva er poenget med å kjøpe alt det forskjellige dillet?", han HAR forsåvidt et poeng, når jeg tenker meg om. Så der minnet dere meg på noe, jeg må kutte opp denne blodpølsa og tørke de, gitt. Jeg har kjøpt flere tidligere, men de har liksom gått i glemmeboka. For det ER faktisk innmari kjedelig å kutte det opp. Hadlersgodbiter! Da blir hånden min oppspist! Hundene til venninnen min overser alle andre godbiter når de lukter handlersgodbitene. Ja, sånn apropos det! Jeg kjøpte disse da jeg var i Bergen. Men jeg så ikke at det var fiskesmak. Det merket jeg da jeg hadde puttet noen i lomma, og vi dro på besøk til besteforeldrene til sambis. Og jeg trodde det var JEG som luktet. Jepp. De vil jeg aldri kjøpe mer. Siter
Aymee Skrevet 24. Januar 2012 Rapporter Skrevet 24. Januar 2012 Tørka blodpølse, svenske kjøttboller, frolic og handlersgodbiter er topp fire. Disse gjør man tydeligvis hva som helst for. ...men altså. Jeg trener ofte med vanlig tørrfor, jeg. Så lenge det kommer fra hånda mi er det visst best i hele verden. Tror jeg egentlig har en retriever. :rolleyes2: Siter
Kaja Skrevet 24. Januar 2012 Rapporter Skrevet 24. Januar 2012 Leter etter godbiter som får Mozza til å dø på seg ( ev som overgår tisseflekker) Loke var lett, en liten pinnekvast var nok.. Fiskepudding eller kattemat var himmelen. Så hva er din hunds absolutte favoritt? Trenger inspirasjon... Sånn som jeg hadde! De likte hun Begge mine elsker ostepopp (den billige best), ellers spiser jo kua ALT, Tesh jobber best for kalkunpølsekuler og krydret BBQ kylling av en eller annen grund Siter
Shokata Skrevet 24. Januar 2012 Rapporter Skrevet 24. Januar 2012 Lungemos! (skjæres i terninger og tørkes/stekes i ovn til de blir harde utenpå og myke inni). Samme med blodpølse. Osteterninger er populært også... Edit: rettet opp en viktig feil! (Blodpølse, ikke blodpudding... ikke prøvd pudding) Siter
Mud Skrevet 24. Januar 2012 Forfatter Rapporter Skrevet 24. Januar 2012 Det er nok mer at de kanskje SÅ litt stakkars ut ja, Carlos-lille var ikke veldig stakkarslig av seg, han . Liten ulv i fÅreklær . Apperance of a lamb, heart of a lion ække tull har jeg funnet ut Kaia: var ikke de grisedyre? 1 Siter
Kaja Skrevet 24. Januar 2012 Rapporter Skrevet 24. Januar 2012 Apperance of a lamb, heart of a lion ække tull har jeg funnet ut Kaia: var ikke de grisedyre? Jo, hihi. Det får være ekslusive godbiter til "nødsituasjoner" Siter
Hilde&Lotte Skrevet 25. Januar 2012 Rapporter Skrevet 25. Januar 2012 Tørka lever og kyllinghalser? Hvordan får dere dette til å bli godbiter? Jeg vet ikke engang hvor man kjøper sånt. Så kom gjerne med en liten "oppskrift" på disse "rare" godbitene. Hvor kjøpes de og hvordan serveres de? Må ikke være for dyrt da. Vi har litt elgkjøtt i fryseren, type steik. Jeg skjærer ofte av litt sånn som ikke ser så rent ut, mye slintrer og ditt og datt. Kan dette funke bra tror vi? Jeg vil også finne supergodbiten. Den må gjøre sånn at frøken forsiktig blir til en flat eller labrador. Siter
breton Skrevet 25. Januar 2012 Rapporter Skrevet 25. Januar 2012 Falukorv er den absolutte favoritten her i huset. Eller kalkunkorv for å være helt nøyaktig. Siter
Garp Skrevet 25. Januar 2012 Rapporter Skrevet 25. Januar 2012 Mr. supersær har kyllingkjøttboller (den stolte hane) som sin soleklare favoritt. Baconboller med bacon, svenske kjøttboller og ostepølse/gilde kjøttpølser uten skinn som gode erstattere. fiskebiffkaker med bacon kan også duge sier han. Ellers får jeg lite resultater. Siter
tulip Skrevet 25. Januar 2012 Rapporter Skrevet 25. Januar 2012 Tørka lever og kyllinghalser? Hvordan får dere dette til å bli godbiter? Jeg vet ikke engang hvor man kjøper sånt. Så kom gjerne med en liten "oppskrift" på disse "rare" godbitene. Hvor kjøpes de og hvordan serveres de? Må ikke være for dyrt da. Vi har litt elgkjøtt i fryseren, type steik. Jeg skjærer ofte av litt sånn som ikke ser så rent ut, mye slintrer og ditt og datt. Kan dette funke bra tror vi? Jeg vil også finne supergodbiten. Den må gjøre sånn at frøken forsiktig blir til en flat eller labrador. Lever får du i dagligvare, rå kyllinghalser i dyrebutikker, VOH forhandlere og på innvandrerbutikker. Felles er at du deler det opp i biter, jeg liker ca en cm tykke skiver av lever, halser deler jeg i hvert ledd. Sett de på stekeplate, gjerne med bakepapir under og sett inn i komfyren på ca 50-70 grader. Bruk varmluft om du har. Ha en kniv el i døråpninga slik at den holder seg åpen. Tørketid ca 5-6 timer, avhengig av hvor tørre du vil ha de. Levra kan du nå dele opp i staver el biter om du vil, jeg fryser de som de er og tar opp en og en skive ved behov, den tiner fort og deles opp i lomma. Kyllinghalsene deler jeg som regel i to-tre, litt avhengig av størrelsen på de. Den ene biten er som regel bare benet, fin knas til de mindre hundene, mine svelger de hele Kyllinglevre og -hjerter er så små at de deler jeg ikke opp på forhånd, jeg tørker de hele. Siter
Renate A Skrevet 25. Januar 2012 Rapporter Skrevet 25. Januar 2012 Chicka elsker ALT av mat, men dør litt ekstra når jeg har med Frolic, pølsebiter, kyllingbiter, kjøttpudding og kjøttboller. Siter
Hilde&Lotte Skrevet 25. Januar 2012 Rapporter Skrevet 25. Januar 2012 Lever får du i dagligvare, rå kyllinghalser i dyrebutikker, VOH forhandlere og på innvandrerbutikker. Felles er at du deler det opp i biter, jeg liker ca en cm tykke skiver av lever, halser deler jeg i hvert ledd. Sett de på stekeplate, gjerne med bakepapir under og sett inn i komfyren på ca 50-70 grader. Bruk varmluft om du har. Ha en kniv el i døråpninga slik at den holder seg åpen. Tørketid ca 5-6 timer, avhengig av hvor tørre du vil ha de. Levra kan du nå dele opp i staver el biter om du vil, jeg fryser de som de er og tar opp en og en skive ved behov, den tiner fort og deles opp i lomma. Kyllinghalsene deler jeg som regel i to-tre, litt avhengig av størrelsen på de. Den ene biten er som regel bare benet, fin knas til de mindre hundene, mine svelger de hele Kyllinglevre og -hjerter er så små at de deler jeg ikke opp på forhånd, jeg tørker de hele. Takk! Hvordan blir levra da? Hard eller mjuk? Og hvor kjøper man kyllinghjerter/lever? Siter
tulip Skrevet 25. Januar 2012 Rapporter Skrevet 25. Januar 2012 Takk! Hvordan blir levra da? Hard eller mjuk? Og hvor kjøper man kyllinghjerter/lever? Den blir tørr på yttersia, men saftig inni. Jeg vil helle mot myk, ja. Du kan selvsagt tørke lenger om du vil, men da blir det for tørr synes jeg. Invandrerbutikker har det gjerne, ellers kjøper jeg det i Sverige, billigbillig der Siter
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.