Gå til innhold
Hundesonen.no

Staffene Aïda & Twiggy


Teserere
 Share

Recommended Posts

  • Svar 591
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Herregud, vi har fått opprykk til elite idag Jeg har ikke landet enda, og det har egentlig ikke helt gått opp for meg enda. Dette er så stort for meg, dette har jeg jobbet mot lenge, og endelig er d

Da får jeg si Velkommen til familien Twiggy! Sent fra min SM-G850F via Tapatalk

Twiggy har blitt junior allerede  Har ikke planlagt utstilling i nærmeste fremtid, men bror og søster debuterte i helgen, og smellvakre broshan klinket til og vant juniorklassen og ble 4. beste hannhu

Posted Images

Herregud, vi har fått opprykk til elite idag :hyper: Jeg har ikke landet enda, og det har egentlig ikke helt gått opp for meg enda. Dette er så stort for meg, dette har jeg jobbet mot lenge, og endelig er drømmen virkelighet! Jeg er så utrolig stolt av min lille hund :wub: Veien hit har vært opp og ned, men mest morsom! Men vi skal jo ikke gi oss her, nå starter jakten på førstepremiene, og forhåpentligvis championatet :icon_redface:

Så god følelse som jeg hadde i ringen idag har jeg aldri hatt før! Aïda ga så mye av seg selv, og leverte krutt i alle øvelsene! Hun gikk så godt som hun kan - bedre kan hun ikke nå :D

10369980_10154452462995463_3279663895806

næææææææ

Er det deg?? Hihi det visste jeg ikke da vi møttes i Arendal (vinke) Taco er med på bilde ditt og alle greier :D

gratulerer så mye med opprykket til Elite!! Men det overrasker ikke, dere var jo kjempeflink. Så masse flott fra dere under kursfestivalen :bananas:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grattis! :D:ahappy:

Gratulerer så utrolig mye!

Wuuhuu! Gratulerer så mye! :D

Er der staffer som innehar N LCH? :)

Takk :ahappy: Ja det er 2 i Norge foreløpig (samme fører forøvrig) og mange i Sverige (som har LP-championat) :) Det er minst 5 ekvipasjer i klasse 3 som jeg vet om, så det blir nok flere snart!

Gratulerer med opprykk, godt jobbet! :D

Imponerende :). Grattis så mye :)

Det er jo helt fantastisk! Dere to altså :wub: Gratulerer SÅ mye! :D

(Også lurer jeg på hvor dere gikk fjelltur? nydelig landskap!

Hum, hva skjer med quotene...? Takk alle :flowers:

Kaja: det er på Blefjell (Kongsberg), veldig fint, og nærme som er deilig :D

Gratulerer :)

:)

Gratulerer så mye! Det opprykket kom jo superfort! Heia dere videre! :D

Takk, ja det var veldig uventet!

næææææææ

Er det deg?? Hihi det visste jeg ikke da vi møttes i Arendal (vinke) Taco er med på bilde ditt og alle greier :D

gratulerer så mye med opprykket til Elite! Men det overrasker ikke, dere var jo kjempeflink. Så masse flott fra dere under kursfestivalen :bananas:

Haha, samma tilbake, er du deg!? :icon_redface: Tusen takk for hyggelige ord :flowers:

Gratulere så mye :icon_clapping:

:)

Der fins ihvertfll 2 staffer i Norge med NLCH tittel, tror begge er svenske LCH også. De bor i Sogn. Moro at en så uvanlig rase i LPsammenheng kan nå så høyt !

Ja det er stas :ahappy: Jeg tror staffen er undervurdert.

GRATULERER! :D Detta er så utrolig godt gjort av dere altså, utrolig morro at du har greid detta med ei lita laff :)

Takker og bukker :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

Idag startet vi uoff. i kl3, da vi ikke har alle eliteøvelsene i boks enda. Fin mulighet for konkurransetrening. Veldig fornøyd med attityden, og Berntsen likte henne godt! Når hun jobber er det veldig bra, men det er det å få henne til å jobbe gjennom hele programmet da :P mest fornøyd med FVF, god kontakt gjennom hele. Sureste idag var avstand, begynte så nydelig, hadde ett moment igjen, så knirket dommeren med skiltet og jeg mistet Aida litt, ble dk. Her er poengene:

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

Gratulerer! Jeg måtte løpe for å rekke Høøks i Moss før det stengte, så jeg hørte bare at hun sa at det var likt mellom 1. og 2.-plassen. :P

Flotte løp på begge staffene. Nå håper jeg at jeg slipper å konkurrere mot deg på en stund. ;)

Takk :) ja det skilte vel ca 25 sekunder på tiden. Gøy med 2 staffer på pallen da! Jeg får forte meg å få 3 førstepremier jeg da :P hehe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Vi er godt igang med å trene inn og perfeksjonere eliteøvelsene, og har hatt et par knallbra økter siste uken!

* På ruta har det gått opp et lite lys, og det er jo så deilig når ting løsner. Jeg jobber både med forståelse av selve ruta og plassering inne i den, samt trygghet på å løpe langt alene - med fart.

* Apportdirigering har hun også begynt å få forståelsen av, jobber mye med bevisstgjøring av alle bukkene, men at hun skal høre på meg hvilken hun skal plukke. Noen lurer jo hundene litt, men jeg vil at hun skal vite at det ligger 3 der.

* Så overtrener vi på apport over hinder, så hun skal hoppe uansett hvor jeg hiver apporten! Det er gøy :)

Her er prinsessen sammen med prinsen sin :wub:

1010482_10153953338995437_248889848_n.jp

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Er det ingen i nærheten som har en hund du kan låne? En oppdretter med flere hunder, eller noe? Nå var jo det for min og Odins del, men når jeg ikke orket å konkurrere med ham mer så gikk jo Lisa her på forumet konkurranser med ham. Men ja, livet som hundeeier er jo veldig i faser. Fra valpestadiet og få dem til velfungerende hunder i hverdagen, til å kunne ha dem med på aktiviteter og konkurranser, og så når de ikke er med på alt lengre igjen, og trenger mer oppfølging  helsemessig.
    • Akkurat nå har jeg lyst på en hund som kan henge med på lange fjellturer og som jeg kan konkurrere med, men som kan bo et annet sted så lenge senioren min fortsatt lever. Må jo bare innse at hun er en gammel hund som ikke lengre kan være med på alt jeg har lyst til, men vil jo også gi henne en god alderdom. Så ny hund i huset er uaktuelt så lenge hun er her. Hvorfor må det være så vanskelig...
    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...