Gå til innhold
Hundesonen.no

Ting bikkja gjør som er irriterende!


pippin
 Share

Recommended Posts

Akkurat nå irriterer Mana meg så da fikk jeg inspirasjon til denne tråden..

Så! Hva gjør bikkja for å irritere deg?

Mana skal leke OPPÅ meg, gjerne oppå hodet mitt, når hun vil ha oppmerksomhet... Gud så irriterende de er! :lol:

Og når man er i det litt sure hjørnet til daglig så er det maks irriterende at hun skal bruke 100 år på å snuse på en liten, ubetydelig flekk, før vi kan gå videre! :P

Sånn.. Amuse me!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 78
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Den der slikkelyden når det er heelt stilt....

Det irriterer meg at hun ligger og drar seg og nekter å stå opp når klokken er 06:00 og jeg har det travelt for å rekke bussen. Det irriterer meg at jeg hører henne sukke når vekkerklokken ringer, for

Åhh, det gjør Rina også med ene pipedyret sitt. Heldigvis sutrer hun ikke spesielt, hun bare legger seg langflat mens hun veksler mellom å kikke på pipedyret og på meg. "Redda Joppe, liksom."

Tror nå ikke bikkja mi gjør ting bevisst for å irritere meg. Men jeg blir tidvis oppgitt over at hun legger seg utenfor buret sitt (ja, du leste riktig: BUR) og surver fordi hun har tatt med seg en kyllingvinge, kotelett eller annen mat inn i buret og gravd dette ned der inne og ikke vil legge seg på maten. Men siden det ikke er dør på buret kan jeg ikke lukke den når hun får mat heller, slik at hun ikke får gjemt unna maten i buret sitt, så jeg får bare leve med det. Er ikke store oppgittheten heller, for jeg klarer sikkert finne en løsning på det der om jeg bare gidder. Og siden jeg ikke gidder, vel, da får jeg bare leve med det.

Nå får ikke min/mine lov til å snuse på en og samme flekk i votter og vintre før vi går videre. Her er det jeg som bestemmer tempo faktisk, så skulle jeg bli irritert på det får jeg slå meg selv litt i hodet fordi jeg ikke går videre. Ikke får hun leke oppå meg heller, så jeg slipper irritere meg for det, og sant og si, hadde jeg latt henne få lov til å leke oppå meg hadde jeg ikke hatt noen grunn til å bli irritert heller :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For en passende tråd akkkurat nå! :sint_01: Imouto er rett og slett forjævlig irriterende i dag. For det første, så sutrer hun. For det andre, så kan hun ikke gå framover med hodet dersom en annen hund er i synsvidde. Da må jeg regelrett slepe henne etter meg. Og hvis de ser en løs hund som løper fort når det er mørkt, hopper de begge to på bakbeina fordi de vil jakte/leke.

I tillegg skal ALT snuses på, hun reagerer overhodet ikke på navnet sitt, og hun må på do (det ser jeg), men hun er så opptatt av å finne på tull at hun ikke får gjort det hun skal.

Så nå legger vi oss. Til sammenligning var hun sikkert helt lik i går, men da var jeg i mitt sedvanlige forelska humør når det gjelder de to... :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den der slikkelyden når det er heelt stilt.... :P

Enig! Høylytt snoppevask er det verste jeg vet!

Det irriterer meg noe grenseløst at han alltid takler meg en gang eller to i løpet av en joggetur! Kjipt å bare løpe kan skjønne. Løper ved siden av meg som en engel før han plutselig smeller i meg.. :thumbsdown: (verste er nesten at han er så håpefull etterpå og venter på at jeg skal bli med på "bompeleken")

Ellers kunne han godt spart seg for å "hjelpe til" hvis jeg prøver å gjøre noe. Hjelpen består stort sett i å dytte hodet hardt i eller under armen min, noe som har resultert i en del søl, en kul i panna (han skulle hjelpe og "finne" noe inni et skap) og en del banning..

Det er heller ikke nødvendig å hente ting og legge under diverse sofaer og bord.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åhhh, Rina har to uvaner som irriterer meg. Den ene er at når hun mener det er morgen, kommer hun og legger snuten på sengekanten mens hun stirrer intenst på meg til jeg våkner. Snur jeg ryggen til, sukker hun oppgitt og går og legger seg igjen, så det er ikke verdens undergang *fnise*

Den andre tingen er når jeg stresser mens jeg sitter med pcen, noe jeg ofte gjør pga korte tidsfrister for jobbprosjekter. Da blir nemlig frøken Rina noe bekymret for mor, og kommer enten med lekene sine for å distrahere meg, eller setter seg ned, ser på meg og slikker seg dempende rundt snuten. Da hører jeg bare sånne slafs innimellom, som ikke akkurat hjelper på stressnivået mitt.

Og mange ganger når jeg har vært helt i min egen jobbverden og endelig tar blikket bort fra pcen, så har jeg en haug med leker rundt meg. Så egentlig er det litt søtt også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

sleik...sleik...sleik...slafs...sleik...slafs...slafs...sleik...sleik

Hvor det nå måtte være, men noen ganger er det noe så banalt som soffastoffet som får gjennomgå. Jeg får hetta.

Oi, samme her! Bare at her er det veggen/kommoden som får gjennomgå av slikking. Fryktelig irriterende når man liksom skal sove. Han er ikke helt riktig skrudd sammen den hunden... :|

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det irriterer meg at hun ligger og drar seg og nekter å stå opp når klokken er 06:00 og jeg har det travelt for å rekke bussen. Det irriterer meg at jeg hører henne sukke når vekkerklokken ringer, for det er jo så masete for henne at jeg driver og rører på meg. Det blir nevnt tidligere i denne tråden at hunden ikke gjør ting bevisst for å irritere deg. Men når klokken er midt på natten og det er stupmørkt og iskaldt ute og jeg skal lide meg gjennom halvannen times reise for å tilbringe dagen et sted jeg ikke liker og gjøre ting jeg ikke vil gjøre, så VET jeg at hun smiler inni seg. Også ligger hun i senga sånn: :rofl: og jeg VET at hun tenker "Hahaa, jeg skal sove i HELE dag mens du har TYSK!!"

Det irriterer meg.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er ganske irriterende når Taxi med vilje kaster ballen sin under sofaen, for så å sutre for å få hjelp til å hente den. Gjentatte ganger. Men er ikke værre enn at jeg kan legge ballen vekk.

Eller sutring generelt. Nå har jeg kooiker, og der er sutring et velkjent fenomen. Heldigvis har det bedret seg etterhvert som han er blitt litt mer voksen.

Ja, også denne vaskinga.. Noen ganger tar det litt av, og da må jeg bare stanse det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Boris har en ting når vi har lagt oss til rette i sengen, å har lagt der i 10-15 min (dvs, jeg påvei i drømmeland) så begynner han å slikke på forbena og bakbena sine.. slafser og koser seg såå enormt! :sint_01:

Amiga gjør akkurat det samme :lol: men så får hun et skarpt blikk.

Jeg HATER og jeg mener HATER lyden Issi lager når hun vasker seg der nede, Amiga bråker ingenting, kunne ikke brydd meg, men med issi kommer det en helt sykt rar ekkel lyd som gjør meg :sint_01: og :x og jeg ber hun som regel stoppe :P

Ellers går det mest på trivielle ting som å hoppe opp og mase intenst når jeg sier jeg vil være i fred og finne ørten måter å kravle opp på meg. Amiga hopper og slår meg i armene og biter og Issi hopper på meg :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hector da.. som alltid skal Bounce pcen! Helst samtidig som jeg balanserer noe på kanten av pcen eller skriver noe til en person og alt blir slettet/endret på fordi en lykkelig valp bouncer rundt.. også skal han ALLTID slikke meg i fjeset.. noe som er fyfy! Argh! også ikke glemme at han skal fange pc musen! så jeg ser jo INGENTING Arhgargh! mine msn venner har sikkert hørt dette femti ganger :lol:

Ellers så har Boris en fetish for strømpebukser.. han bare MÅÅÅ strekke seg opp etter meg når jeg har tatt strømpebukse på.. det går alltid gale.. også blir jeg sur og han blir SÅåååå lei seg.. alle rynkene detter frem i fjeset og han ser ut som han har blitt forvist hjemmefra... DET er også irriterende :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja slikkelyder er enormt irriterende! Ligger i senga tidlig på morran og Mana får komme oppi å kose og sove litt mer før vi står opp.. SÅ skal vi selvfølgelig vaske både her og der og smatt, smatt, smatt! Da dytter jeg i henne å bare "Døøøøøh, legg deg daaaaa..." :P

Siden hun er valp så får hu faktisk snuse osv på tur, hvorfor skulle hun ikke få det? Senere, når hu blir med på jogging osv da blir det andre boller. Da skal hun "jobbe" og løpe fremover, ikke stoppe hver 5. meter! Nå bare drar jeg henne med meg videre hvis hun somler unormalt lenge :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er ganske irriterende når Taxi med vilje kaster ballen sin under sofaen, for så å sutre for å få hjelp til å hente den. Gjentatte ganger. Men er ikke værre enn at jeg kan legge ballen vekk.

Åhh, det gjør Rina også med ene pipedyret sitt. :lol: Heldigvis sutrer hun ikke spesielt, hun bare legger seg langflat mens hun veksler mellom å kikke på pipedyret og på meg. "Redda Joppe, liksom."

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Irretererer meg at de tydeligvis noen ganger mener jeg trenger bodyguard når jeg går rundt i huset...(ja, jeg jobber med saken) og den intense slikkelyden når Taz vasker seg nedentil(spesielt om natten). Når Anastasia finner ut at ho vil stå opp tidlig for å leke, når man egentlig vil sove... og ja, den sutringa kan ho spare seg for!

Er sikkert no mer, men det var det jeg kom på i farta :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg må tilstå at jeg blir en smule irritert noen ganger når hunden som tilsynelatende lå i drømmeland og sov søtt et tiendedels sekund før, spretter opp og er parat til å følge meg hakk i hæl bare hun hører hjulene på skrivebordsstolen min knirke... Og vi snakker HAKK I HÆL! Noen ganger mellom og foran føttene mine også. Hun følger alltid etter, alltid! Hele dagen, dagen lang, hver dag. Det er ikke få nesten-på-trynet episoder her siden hun kom i hus... det begynner å bli irriterende, for det er nesten farlig innimellom.

Jeg håper hun vokser det av seg. Jeg har ikke lyst å snuble i hund i 15 år fremover :P

Jeg syns hun burde bare bli liggende og soooove jeg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Zara legger seg godt til rette oppe ved hodene vår i sengen,og slafser a040.gif Det er jo bra at hun er renslig,men hallooo.... hvorfor gjøre det akkurat når det er så rolig og stille?!

Når jeg sier " Skal vi gå ut på tur?" så kommer hun plutselig på at hun må sååååååå bæsje og tisse selv om hun ikke har vist noe tegn til å ville ut før jeg nevner turen,og klager og griner for jeg tar for lang tid på å gjøre meg klar :sleep: Og når vi kommer ut,så går det evigheter før hun tisser :P "Oi,jeg måtte ikke tisse likevel jeg mamma" :shifty:

Nå klager mannfolket på at jeg må komme å legge meg jeg også :sleep: Så jeg får fortsette i morgen :thumbsup:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Valpen min kan finne på å leke om natten, er veldig klengete, følger etter meg rundt i hele huset, ligger tennisballer oppi en full vannskål og deretter slipper dem på gulvet slik alt siklevannet spruter ut over hele gulvet..

Men jeg blir ikke irritert, mer "dette er jo ingenting mtp. våre andre problemer". De irriterer meg ikke, de gjør meg mer redd, usikker osv. = Jeg har en perfekt valp! hahah :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det jeg irritererer meg mest over med Lazy er at hun har enormt behov for å sleike.. på alt, ingenting og alle.. når vi våkner, når vi sover, lager mat, sitter og spiser.. ja.. 24/7.. hun er en enorm slikker. slafsing av nedre deler får jeg spasmer av :x

Zita har en veldig Sær ting jeg blir irritert av, og det er nemlig alt, og dan mener jeg alt av musikk jeg hører på skal hun synge etter, jeg får ikke lov å høre på noe musikk for da uler hun, I starten var dette super sjarmerende ( er fortsatt det til tider), men nå er det mer hyling, kvelelyder og brøling .. Ikke særlig sjarmerende hver gang, vis man er trøtt og lei. <ahttp://hundesonen.no/uploads/emoticons/Jul_rofl.png' alt=':rofl:'> Legger ved en video

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Svært lite som irriterer meg med hundene egentlig, men så er jeg en over gjennomsnittet tålmodig sjel :lol: men syting (med mindre det er en grunn ofc) tåler jeg ikke, heller ikke bjeffing! Og så er jeg søren meg så heldig å ha en sytegubbe og ei bjeffeguri :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Jeg skjønner. Jeg synes på en måte ikke at 3/6 med C (uten forkalkninger) er så ille, men jeg har sett på fryktelig mye hunder i det siste. Mulig jeg har sett meg blind og at jeg må stikke fingeren i jorda
    • Jeg tenker at hvis du må velge mellom de ulempene, og heller få en mindre risiko for de senere, så ville jeg ventet. Ja, tidsmessig er det optimalt, men det er snakk om litt tilrettelegging bare. Jeg vet ihvertfall at om jeg hadde stått der med en 4 år gammel hund enten skuddredd eller med HD, og hadde hatt disse valgene, så ville jeg angret på å ikke bare ha ventet noen måneder. Noen garanti er det såklart aldri. Om du kan leve med en skuddredd hund som ikke kan brukes til det den er tenkt til, så ville jeg gått for det. HD går utover helsa og hverdagen til hunden i mye større grad.
    • For å være ærlig: Jeg ville stått over begge kullene. Det er ganske kjipt å sitte med hund om to/tre år som viser tegn på sjukdom som du kunne vært uten om du ikke hadde hatt dårlig tid.  Både skuddreddhet og leddsjukdom kan korte ned/stoppe både konkurranse og redningsplaner. Vent til det kommer et kull hvor du heller blir misfornøyd med noe som ikke kan være fysisk/psykisk begrensende. For eksempel farge og kjønn. 
    • Du kan sikkert litt om massasje og sånt allerede? Vi hadde regelmessig fysioterapeut på våre, en gang i mnd. Lakseolje, og etterhvert Cartrophen (lite effekt) og Librela (heller ikke mye effekt, men startet antageligvis for sent). Greia med disse smertebehandlingene for artroser er visst at man skal begynne å bruke dem før det har fått utviklet seg noe særlig. Pass på at hunden er varm såklart, back on track kan hjelpe (tantes gamle hunder har hatt det over natten, med opptrening). 6 tenner! Au!
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...