Gå til innhold
Hundesonen.no

Kjøtt- og beintråden, pluss annet snacks - har du sett no' billig?


Bananen
 Share

Recommended Posts

  • Svar 128
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jo, det gjør man så lenge det er rått

Spar har rå, ukrydret kyllingsnacks til 10 kroner kiloen. 2,2 kilo frossen pakke fra Prior.

Muskler som i "ja, du vet"?

Åjaaa, super tråd! :D

Var vel Rema 1000 som hadde frose kotelettar for 59,90 pr. 2kg-pakke, altså 30kr/kg, då eg var innom i går.

Pr. 2 kg. pakke? Dette tipset skulle eg fått før eg gjekk til innkjøp av ein kilo til 49.90,- med tanke på kutting, tørking og til slutt hundesnacks :mellow:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En slik tråd som dette har jeg tenkt på, så gjett om jeg ble glad når jeg så denne :D Dette blir så abolsutt en følger-tråd :)

Kan man plusse på ost, karbonader og andre aktuelle hundegodbiter inn i startinnlegget også??

Jeg var innom Rema i dag, og hamstret 2-kilos poser med kyllingklubber til prisen av 39 kroner per pose.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

Lungemos til 10kr hos Spar for øyeblikket. Vurderer og kjøpe inn og tørke men er veeeldig usikker på hvordan jeg skal gjøre dette. :huh:

Tja. Hiv de som småbiter i ovnen spredt utover en langpanne med bakepapir under. Lav varme over lang tid. Det kommer an på hvilket merke du har, men lungemos har en lei tendens til å smelte til en gugge når de når en viss varme (eks stekepanne) så husk å bruke lav varme.

Min hund liker lungemos, men ikke som tørket. Hvis jeg skulle ha hamstret inn lungemos til han, så hadde jeg heller skåret opp lungemosen i posjonpakker og hevet de i frysen på den måten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tja. Hiv de som småbiter i ovnen spredt utover en langpanne med bakepapir under. Lav varme over lang tid. Det kommer an på hvilket merke du har, men lungemos har en lei tendens til å smelte til en gugge når de når en viss varme (eks stekepanne) så husk å bruke lav varme.

Min hund liker lungemos, men ikke som tørket. Hvis jeg skulle ha hamstret inn lungemos til han, så hadde jeg heller skåret opp lungemosen i posjonpakker og hevet de i frysen på den måten.

Har nå fått forklaring fra ei: Smør det utover et stekebrett med bakepapir på. Kan steke det litt i pannen først hvis det er veldig vanskelig å smør det utover. Sett ovnen på 50grader og la det tørke til det er ferdig.

Vi prøver det vi ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har nå fått forklaring fra ei: Smør det utover et stekebrett med bakepapir på. Kan steke det litt i pannen først hvis det er veldig vanskelig å smør det utover. Sett ovnen på 50grader og la det tørke til det er ferdig.

Hvis du tar det som en flat smørje i langpannen, så er et tips å bruke pizzarulle for å dele opp strimlebiter etterpå :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 months later...

Lungemos til 10kr hos Spar for øyeblikket. Vurderer og kjøpe inn og tørke men er veeeldig usikker på hvordan jeg skal gjøre dette. :huh:

Jeg steker dem i terninger på bakepapir.

15-20 minutter i ovn på 100-150 grader.

Lar dem renne av seg fettet etterpå på tørkepapir (de får ligge sånn å tørke i noen timer).

De blir harde utenpå og myke inni :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Personlig er jeg veldig glad i bichon-rasene, selv om de krever litt klipping og børsting. Med riktig sosialisering og trening så er de fine familiehunder som kan være med på det meste. Om dere lener mot spaniel så synes jeg personlig at springeren er et bedre valg. Cockeren og de mindre (king charles og cavalier) har mye helseproblemer. De er fine familiehunder, men krever også litt pelsstell. Shetland sheepdog kan være et alternativ. Hvis dere ikke vil ha pelsstell i det hele tatt så ta en titt på dansk/svensk gårdshund. De kan bjeffe når det kommer besøk, går folk på veien, osv. men ikke noe mer enn de fleste andre små raser. De er glatthåret, men røyter da korte hår minst et par ganger i året, som er normalt for alle røytende raser. De er aktive og trenger både fysisk og mental aktivisering, og kan kanskje minne litt om beagle hvis det er utseende som trekker der. Mellompuddel eller dvergpuddel er morsomme og allsidige hunder, de må klippes/børstes.
    • Takk for utfyllende svar og gode råd!  Hvis vi skulle se på en mindre hund, er det noen raser du vil anbefale da?   Hvis vi lener mot spaniel: vil en cocker spaniel eller springer spaniel være et bedre valg? 
    • Har jobbet i kafé tidligere, og etter det jeg kan huske så benyttet vi oss av et spesifikt middel for å bløtlegge bestikk i noen minutter før steamer. Het vel «Dip-It» eller noe sånt.
    • Det ser jo ut som at det virker å bruke strup, men jeg ønsker ikke å bruke det på hundene mine uansett. Mykere metoder tar nok lengre tid, og krever sikkert mer av meg som hundefører, men jeg ønsker heller å legge inn den innsatsen enn å påføre smerte på hundene mine. Hva forskning sier er ikke så relevant for meg, når jeg ser at jeg klarer å oppnå det jeg ønsker uten å bruke brutale metoder så gjør jeg selvsagt det.  Ingen av mine hunder er enkle typer, så når det går an å få de til å fungere godt uten bruk av vold så tenker jeg det skal være mulig for de fleste. 
    • Det er veldig lenge siden jeg har brukt noe slik(da jeg gikk på folkehøyskole for 20+ år siden). Men jeg husker at man skulle skylle før man satte inn i maskinen. Jeg fant også dette, om det er til noe hjelp; Oppvaskmaskin til industri: Slik får du best resultat - Machine Products Storkjøkken AS
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...