Gå til innhold
Hundesonen.no

FranskDogge

Medlemmer
  • Innholdsteller

    455
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av FranskDogge

  1. Det står ingenting i start inlegget at denne hadde rabies. Det kan være tannverk/betennelse, kreft i testikkel, betente ører, en gammel skade osv. Rabies påstand blir for dumt...
  2. Likevel har han for lite peiling på hunder, og synd er det ikke i han. Normalt ville folk tatt med hunden til legen for sjekk. Det skal godt gjøres at hunden ikke har vist tegn til smerter tidligere før dette utfallet skjedde. Så er det jo et spørsmål om denne eieren har hatt en svikt i rutinene ved årlig helsesjekk og dermed oversett helseproblemer som har dukket opp. Eieren har endel ansvar når den har hund, å ta hunden med til årlig helsesjekk er et ansvar. Det kunne gått utover andre enn stolene om det hadde skjedd på feil sted og feil tid. Jeg tviler på at hunden plutselig bare gikk amok en dag pga. smerter, den må ha vist smerter i lengre tid for de holder ut lenge før det klikker for dem.. De viser noe av samme tegn som vi viser.. Små gretten osv.
  3. Ja, hunder med smerter kan få et enormt sinne. De vil hvertfall tåle mindre og ikke like berøring der smerten er. Det beste er nok å gå til dyrelegen for helsesjekk. Skyte individer med helseproblemer er helt feil.
  4. Hva mener du med ulv? Det er hund jeg har. Når det gjelder advarslen så mener jeg det er viktigere å bli kvitt problemene med hunden ved å lage tråd om det enn det frykt for advarsler pga. noen ikke liker problemstillingen. For advarsler vil det alltid komme uansett så lenge jeg oppdaterer statusen min og 1 person mener det er uinterresant tema den omhandler, men det er en annen sak.. Dette er et hundeproblem og ikke et forumbrudd.
  5. Har fått advarsel etter jeg lagde denne tråden. Og fått advarsel pga. jeg oppdaterte status for noen dager siden.. Bare steng meg ute, jeg bryr meg lite når det er så lite som skal til for å få advarsler. Idioti hele greia!. Det er på tide at noen som har peiling på den norske loven driver dette forumet, enn at det skal drives på en amatør måte. Husk det er et .NO domene, ikke com, org, og den typen. Få advarsel uten grunnlag. Bare skrive: For mye useriøse statusoppdatateringer, innlegg og tråder som er eld gamle (Ja ifra før jeg ble utestengt i 2 uker som jeg har fått advarsler for tidligere) blir bare for dumt!
  6. Derfor passer rasen jeg nevnte i begynnelsen av tråden veldig bra.
  7. Jaja, jeg har bare regestrert at jeg våkner av og til midt på natta... Og mens jeg våkner så ligger tispa å både bjeffer og boffer. Jeg pleier å få ho ut av rommet så sovner jeg igjen. Jeg har alltid lurt på hva det er, for jeg ser på ho at ho hører noe. I går fant jeg ut at det måtte være dette med nabohuset som gjorde det.... Ellers kan det bare være det er tispa mi som er blitt gal og bare gjør det for tull. Så er det ingen her som har hunder som bjeffer om nettene?
  8. Trykket feil på tasten. Jeg skulle redigere og legge inn sitat i forje innlegg men trykket Svar istedenfor.. Tror ikke jeg har kommet med noen fantasi historie her inne. Jeg tar historiene der jeg føler for å ta de. Mener du statusoppdateringene mine? De er ikke fantasi de heller. Dette er jo helt off topic.. Men noen må jo bare kommentere uansett hva det handler om
  9. Ja, det første jeg lurer på er om hunden kan høre dette.. At det er det hun reagerer på? Det har foregått lenge. 0g jeg fant at det måtte være noe sånt etter at jeg hørte noen lyder da jeg hentet hun inn. Ho startet bjeffingen da ho kom inn etter noen minutter, ikke konstant, men bjeff, pause og bjeff med en veldig høy desibel. Så jeg lurer bare på om det er dette hun reagerer på, at hun kan høre lyder komme inne ifra et nabohus? Jeg tror flere av dere har hatt lignende problemer, også de av dere lenger oppe som mener dette er uhørt. Hunden reagerer på lyder, men de kommer ikke utenifra, men inne ifra et nabohus om natten når det er helt stille ute. Jeg kan vel sikkert ikke gjøre annet enn å be hun legge seg. Merkelig nok er det bare hun som reagerer, hannhunden reagerer ikke.
  10. De er voksne og skal vel få lov å ha det moro. Det jeg lurer på er om hunden kan høre det.. De er jo ikke høylytte engang og jeg hører det ikke inne, men hunden gjør tydligvis det.
  11. Det er ikke et veldig problem, det skjer baren noen dager i uka så heldigvis er det noen slappe naboer jeg har. Nei, vil ikke ta meg av den nabojenta.. Ikke min smak, og ikke etter jeg ser hva slags folk som har stått før meg i køen. Det er jo sjelden folk skriver om ting her inne som har med hundesonen å gjøre. De fleste problemer de snakker om er jo problemer som har med hunden, og ikke hundesonen å gjøre.
  12. Han ville ikke ha Schäfer skrev han i ett tidligere innlegg.. For mye helse slit mente han.
  13. Ignorering gjøres på instillingene oppe til høyre. Når de er ignorert ser du ikke kommentarene.
  14. Jakt hunder varsler som oftest. Det er generelt veldig få hunder som ikke varsler når noen kommer. Det kan være individuelt i raser. Det er riktig. En hund som bare skal brukes til å varsle eieren vil være en fordel av å være liten, billig som mulig i drift...
  15. Rikkalv: Varsler ikke Pointer når noen kommer?
  16. Sikkel er ikke rasebetinget, det finnes Boerboel linjer med sikkel og linjer uten sikkel. Du må sjekke foreldyrene, sikler ikke dem er det tvilsomt at valpen vil bli en sikler.
  17. Hvordan kan noen vite at vi setter hunden ut for å passe på? Det er jo noe hunden velger selv. Jeg setter de ut for å gå på do, men det ligger i naturen at de passer på og varsler. Jeg tror ikke det er ulovlig å ha en hund som varsler når eieren ikke ser det. Politiet har vært hos meg mange ganger tidligere da hunden løp løs utenfor uten at jeg fikk noen bot eller annen straff.
  18. Hunden er inne når den bjeffer. Jeg kunne høre lyder da jeg var ute, men ikke inne. Det skjer bare om natten så jeg tror det er det som er problemet.
  19. Hei. Er det bare hos meg Chat ikke virker? er jeg utestengt ifra den? Eller virker den ikke for noen lenger? Den har vært ute av drift hos meg siden jeg kom inn igjen.

    1. Mirai

      Mirai

      Hei! Vi har glemt å huke vekk feltet for chat, beklager så mye. Takk for at du var oppmerksom på det, vi har fikset det nå. Merk at chatten vanligvis ikke er så aktiv før på kveldstid uansett :)

      Mvh moderator IW

    2. FranskDogge
  20. Hei. Er det bare hos meg Chat ikke virker? er jeg utestengt ifra den? Eller virker den ikke for noen lenger? Den har vært ute av drift hos meg siden jeg kom inn igjen.

  21. Hei, jeg var ute og tok inn hunden istad så hørte jeg noe som lignet "akt" ifra nabohusene. Nå ligger hunden og bjeffer fordi akten pågår for fult hos naboene kan det se ut til om jeg forstår hunden rett. Er dette noe hunden kan høre? Er det flere som har dette problemet? Får prøve å få hunden til å legge seg, men hvorfor skjer dette? Jeg hører det ikke selv når jeg er inne.. Bare ute kommer disse lydene i smått lydnivå.
  22. Hva mener du med at hunden ikke følger med i treningen? Mener du de medfødte atferdene til hunden, at de kommer frem som å bli oppmerksom på andre hunder osv.? En ting er helt sikkert, og det er at klype hunden i øret ikke vil gjøre hundene dine noe bedre. Selvfølgelig lider en hund som bare får stå ute i gård eller i bånd. Den skal ha regelmessig lek med andre hunder for å opprettholde de sosiale ferdighetene. Står den bare ute i bånd eller hundegård så vil dette sette en sperring for det meste og hunden vil heller bli oppfattet som aggressiv, og miste de sosiale ferdighetene. Du sier hundene dine er verdens lykkeligste, av den enkle grunn at de ligger på sofaen eller får trent.. Kan du forklare det nærmere?
×
×
  • Opprett ny...