Gå til innhold
Hundesonen.no

Dagens Middag


tm100021
 Share

Recommended Posts

49 minutter siden, Line skrev:

Jeg vet hva søt chili saus er, men søt chili sau hørtes spesielt ut :D Ikke spiser jeg sau heller forsåvidt.

 

18 minutter siden, Belgerpia skrev:

*ler* Sånn går det når jeg bare leser begynnelsen av ordet ha ha ha ha

 

For ordens skyld, så var det en skrivefeil altså. :P Det skulle være en s på slutten som ikke kom med. :P 

 

Spiser svært lite sau jeg, er stort sett bare lammelår eller lammesadel en til to ganger i året, maks. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

I går lagde jeg hjemmelagde pitabrød, det er såå enkelt og mye bedre enn de man kjøper på butikken, det kan ikke sammenliknes en gang. Så delte jeg en kyllingfilet i mange biter og marinerte i bbq saus. Jeg hadde også salat og aioli til (aioli og bbq saus sammen er nydelig :D). Det er veldig godt å spise når pitabrødene fortsatt er varme :)

 

Link til oppskrift på pitabrødene om noen er interessert: http://trinesmatblogg.no/2012/04/26/pitabrod/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går lagde jeg lasagne uten Toro-kit, og den ble sjukt god, så jeg skal lage mer i dag til fryseren. 

Dagens middag blir derimot etter planen ertesuppe. Har hjemmedag for å være sykepleier for Foenix, så da kan jeg like godt få gjort unna litt kokkelering til travlere dager.

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går hadde jeg pannekaker med bacon, og i dag har jeg to koteletter til tining. De blir vel servert med noe. Jeg har noen beter, noen poteter, og noe rotgrønnsaker, jeg kunne tenke meg å hive alt i en ildfast form og la middagen lage seg selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg må bare blande meg inn i fiskebolle diskusjonen lengre bak her! Fiskeboller er jo kjempe godt, om man bare lager sausen riktig(MASSE karri) og bruker riktig type fiskeboller! Vi bruker fra Rørvik eller Volda :)

I dag skal vi ha lasagne :P

Og  @SFX, legg kotelettene, potet og eventuelt det andre du har i en ildfastform, sett ovnen på 175 grader og la det stå der til kjøttet er passe stekt(snu det eventuelt en gang eller to). Så lager middagen seg helt selv :) (Kotelettene trenger ikke å stekes i panne først, jeg gjør aldri det. Tar litt lengre tid i ovnen bare, men blir mye bedre)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 7.10.2017 at 7:33 PM, Annik skrev:

@SFX, legg kotelettene, potet og eventuelt det andre du har i en ildfastform, sett ovnen på 175 grader og la det stå der til kjøttet er passe stekt(snu det eventuelt en gang eller to). Så lager middagen seg helt selv :) (Kotelettene trenger ikke å stekes i panne først, jeg gjør aldri det. Tar litt lengre tid i ovnen bare, men blir mye bedre)

Oj, fikk ikke med meg denne i tide - men jeg endte med å gjøre noe sånt. La alt på bakepapir på plate med høye kanter. Jeg kjørte 200 grader, utgjør det stor forskjell? Jeg ble fornøyd med kotelett og potet, gulrot var grei nok, pastinakken var litt for hard, og osten på betene ble litt for svidd. Kanskje 175 grader hadde vært bedre. Bør det da stå lengre i ovnen?

I dag ble det en slags shepherd's pie - posestappe, sterkt krydret kjøttdeig og ost i ildfast form. Jeg pleier å gjøre mer ut av den, men i kveld var det slitsomt nok å lage posestappe :-P Men jeg fikk i hvert fall i meg mat. Matlaging og spising er vanligvis det første jeg - ubevisst - kutter ut når energinivået synker. Og vet dere hva? Da synker visst energien enda mer??!!??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, SFX said:

Oj, fikk ikke med meg denne i tide - men jeg endte med å gjøre noe sånt. La alt på bakepapir på plate med høye kanter. Jeg kjørte 200 grader, utgjør det stor forskjell? Jeg ble fornøyd med kotelett og potet, gulrot var grei nok, pastinakken var litt for hard, og osten på betene ble litt for svidd. Kanskje 175 grader hadde vært bedre. Bør det da stå lengre i ovnen?

I dag ble det en slags shepherd's pie - posestappe, sterkt krydret kjøttdeig og ost i ildfast form. Jeg pleier å gjøre mer ut av den, men i kveld var det slitsomt nok å lage posestappe :-P Men jeg fikk i hvert fall i meg mat. Matlaging og spising er vanligvis det første jeg - ubevisst - kutter ut når energinivået synker. Og vet dere hva? Da synker visst energien enda mer??!!??

Det er slike dager du har ferdig middag i fryseren for!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag har vi hatt lasagne til middag :) lagde den for lenge siden, og fryste ned masse. Nå spiste vi siste resten. Så da må jeg lage mer snart, syntes det er veldig greit å ha lasagne i frysen.

Denne lasagnen hadde jeg laget med høyrygg av okse og øl. Gøy å gjøre noe mer med en så "normal" rett :ahappy:

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...