Gå til innhold
Hundesonen.no

Recommended Posts

Skrevet
Akkurat nå, Line skrev:

Da lurer jeg veldig på hva slags curry du har brukt, for jeg bruker å ha i ekstra chili fordi det er såpass mildt...

Laks i dag :) 

Jeg kjøpte en boks på butikken med currysaus som var klar til bruk. Panang curry fra Exotic food står det på boksen. Det lå to hele røde chilli, med frø, i sausen! Den skulle gå ut av sortimentet, var nok ikke helt tilpasset norske ganer. :pinch:

 

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

Skrevet
Just now, Symra&Pippin said:

Jeg kjøpte en boks på butikken med currysaus som var klar til bruk. Panang curry fra Exotic food står det på boksen. Det lå to hele røde chilli, med frø, i sausen! Den skulle gå ut av sortimentet, var nok ikke helt tilpasset norske ganer. :pinch:

 

Synd :lol: 

  • Like 1
Skrevet

Wok med svin, paprika, løk, hvitløkskrutonger, cherrytomater og champignon. Også en dæsj med en slags paprikakrem oppi. Det var veldig godt faktisk.

Skrevet

Stekte kvernet elgkjøtt sammen med stekepotete og diverse andre grønnsaker. Så godt, så enkelt - og jeg har middag til i morgen også (blir rester når TJ er borte :P ). 

Skrevet

Hjemmelaget pasta bolognese. Eller pastaen er ferdig og kommer i pakke :P Kjøttdeigen jeg bruker er viltfarse. 

Sausen: løk, hvitløk, selleristang, kjøttbulljong, boks med hakket tomat, ett par laurbærblad jeg tar ut igjen, gulrot, salt, pepper også MÅ jeg har litt pirri-pirri oppi :P 

Toppet med parmesan. 

Mye bedre enn noen kjøpe bolognese! Jeg følger delvis denne oppskriften, men lager mine egne vrier med litt mer og litt mindre alt etter hva jeg liker. 

Skrevet

Neeei, får vel fortsette med å bli kvitt den rådyrsteika. I går var det gryte med fenikkel og kantarell. I dag tipper jeg det blir en variant med kikerter, paprika og tomat.

Skrevet

Rester fra gårdsdagens kjøttboller og pastaputer med spinat. Laget en grønn salat til i dag også. Og siden jeg spiste mer enn halvparten i går så måtte jeg supplere med brød i dag. 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...