Gå til innhold
Hundesonen.no

Recommended Posts

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

Skrevet

Spinatsuppe fra Toro, med to kokte egg og loff med smør til :).

Endelig en annen som liker spinatsuppe :D

:D :D :D

Mmmmm, smakte sikkert godt :lol:

Smakte godt asså :D

  • 2 weeks later...
Skrevet

Hæ, liker ikke alle spinatsuppe? :icon_confused: Det er supergodt, jo!

Prøvde å servere Spinatsuppe her i heimen en gang, men det endte nesten med at jeg fikk sparken.

Skrevet

I dag har jeg laget risotto på egenhånd for første gang, er kjempefornøyd! Lagde en veggis-variant med sopp, brokkoli og spinat, laget på sopp- og grønnsaksbuljong. Resten av ingrediensene var hvitvin, sitron, purreløk, løk, hvitløk, olje, smør, fløte, salt, pepper og timian. Ja, også selvfølgelig (risotto)ris da :P Lagde en "sunn" variant uten ost, men hev oppi litt fløte fordi jeg hadde en åpen kartong i kjøleskapet.

  • 1 month later...
Skrevet

Laks... Det er sært å si det, men de siste to gangene jeg har spist det har jeg slitt med å få det ned :P

Sånn er det med meg om dagen og, jeg liker det kjempegodt, bare ikke nå...

Fjordland risengryns grøt idag :lol:

Skrevet

Sånn er det med meg om dagen og, jeg liker det kjempegodt, bare ikke nå...

Fjordland risengryns grøt idag :lol:

OT again! det er enormt frustrerende! det som er SÅ godt!

Skrevet

OT again! det er enormt frustrerende! det som er SÅ godt!

Ja, det er jo det! Så jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke klarer å spise det :lol:
  • Like 1
Skrevet

Freser kyllingbiter i woken, når dem er halves ferdige hiver man oppi en bunt med brokkoli (oppkutta) woker det litt før man har i en boks med hakka tomater, en boks med creme fraiche og en boks med matfløte. Ta ca 2 ss med karri krydder og 2 ss med paprika krydder, salt og peppre etter smak. La det småkoke i ca 10-15 min (spørs hvor møre du vil ha brokkolien) server med ris og nanbrød :D

Nam, det vil jeg lage imorgen! Men går det an å lage en mager versjon tror du? Bytte ut creme fraice med matyoghurt (bør jo passe bra til indisk) og følte med melk kanskje? Det skal jeg prøve! Også må jeg kutte opp en ananas eller mango og ha oppi mot slutten av koketiden.

Skrevet

Nam, det vil jeg lage imorgen! Men går det an å lage en mager versjon tror du? Bytte ut creme fraice med matyoghurt (bør jo passe bra til indisk) og følte med melk kanskje? Det skal jeg prøve! Også må jeg kutte opp en ananas eller mango og ha oppi mot slutten av koketiden.

Det går sikkert fint, bare å prøve seg frem :)
Guest Gråtass
Skrevet

I går medisterkaker med brokkoli, poteter, makaronistuing og saus. I dag pannekaker. I morgen ???

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...