Gå til innhold
Hundesonen.no

AD Ringlets Forest "Eine"


Poter
 Share

Recommended Posts

Finingen :wub: Dere får ha lykke til med å finne ut av hva som er galt med han! Er bra han virker bedre nå i hvert fall. Åh, han virker så god :wub:

Takk, føler de vi trenger de lykkeønskningene og fingerkrysningene som vi kan få!

Han er en veldig god hund :wub: Veterinæren sa det også når hun undersøkte ham nå sist og han hadde delt ut suss nr fire (eller noe), at han er en goding. Han gir veldig mye av seg selv og nå som han har blitt så kosete, så vil han ha lange kosestunder i sofaen og kommer og insisterer på at han vil ha kos, både hos oss og gjester. Du skulle sett ham og brukeren vår, hvor inderlig han er med hen. Det er så koselig å se på! Håper han blir i bra form sånn at vi kan fortsette besøkene våre. Akkurat nå er han sykemeldt fra det.

Det er fint å ha en så snill hund! Han hilste på nabokatta her om dagen, da stod de snute mot snute på hverandre mens Eine logret rolig og hadde vennlig fremtoning. Mine forrige hunder ville ikke ha gjort helt det ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 728
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg fikk dessverre dårlige nyheter hos veterinæren i dag. Kreften har spredt seg til lymfekjertlene og det er ikke noe mer å gjøre. Veterinæren og jeg er enige om at så lenge han har så god allmentils

Eine har kreft ? Sist vi var hos veterinæren sjekket hun analkjertlene hans fordi de har vært noe betente i høst og da oppdaget hun en kul rett innenfor. De tok vevsprøve av kulen som viste at det er

På lørdag måtte jeg ta farvel med min elskede venn? Takk for alt, Eine❤️    

Posted Images

Skulle nesten ønske jeg var gammel og kunne få besøk av Eine :wub: det er akkurat sånn jeg føler labber skal være: skikkelige godhunder som bare vil ha kos, kos og mere kos. :wub:

Igjen: lykke til med å finne ut av beina hans! Håper brukeren får se han igjen så fort som bare det :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skulle nesten ønske jeg var gammel og kunne få besøk av Eine :wub: det er akkurat sånn jeg føler labber skal være: skikkelige godhunder som bare vil ha kos, kos og mere kos. :wub:

Igjen: lykke til med å finne ut av beina hans! Håper brukeren får se han igjen så fort som bare det :)

Awww, så koselig sagt av deg :ahappy: Vi kan besøke alle typer aldersgrupper, så det er bare å legge inn en bestilling ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De fant ingenting på røntgen i dag. Alt så fint ut og det er jo gode nyheter, selv om det er litt frustrerende og ikke vite hva det er. Vi skal prøve uten smertestillende nå og ha samme aktivitetsnivå en uke før vi øker det igjen også får vi bare se hvordan det går. Veterinæren sa at det kan jo være at det som gjør at han halter nå ikke vises enda på røntgen, man har jo aldri noen garantier, men akkurat nå ser det bra ut.

Så da får vi bare se, da!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eine :wub: Flott at han ikke halter! Satser på at det fortsetter sånn!

Nja, han gikk noe urent etter mini-jaktkurset i dag, så jeg blir nok å kontakte kiropraktor i neste uke. Ellers var han fin fyr på kurs og retrieverjakt er jo så koselig! :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

:wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Han er så vakker!

Håper benet hans blir bedre og at det snart løser seg. Flott at han ikke haltet etter trening :)

Takk, håper også at det går seg til! Etter mini-jaktkurset vi var på fredag, gikk han noe urent, mens både i går og i dag har han gått nesten helt fint, så det virker jo lovende. Håpehåpehåpe!

IMG_7758-2_zpso8xrnot3.jpg

Her ligger han og snorker etter kurset

Trener en del på linjetag for tiden, må få økt lengden. Han har det ikke så naturlig i seg å løpe beint rett ut, han begynner å sirkle etter tjue-tredve meter, så må få hjernevasket ham mer. Har sendt ham ut langs stier og lignende i det siste og det fungerer veldig bra. Prøvde å sende ham i kanten av en fotballbane, men det ble for vanskelig. Var ei lita grøft midt på og den var det visst umulig å løpe rett frem mot. Men når jeg tok ham over den, ja, da gikk det så fint å løpe beint. Snodige hunden :)

IMG_7763-2_zpsahrsescr.jpg

Vi fant en skatt!

Fløytesignalene og dirigeringene begynner å komme seg nå. Må bare få økt lengden der også. Markeringer sa instruktøren at han var flink på. Å skifte terreng trengs mer øving på, spesielt om han må ned ei dyp grøft først. Nærsøk må jeg få satt inn i treningen snart for å se hvordan den fungerer.

Nå håper jeg bare det går rette veien sånn at vi får trent mye mer og deltatt på kenneltreffet i juli! Er også trivelig å se at det er flere som vil trene retrieverjakt i området, miljøet er visst på vei opp :)

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han var så heldig å få en bursdagsgave hos en av kollegaene til mannen min! Han ble skikkelig glad og slo nesten helt krøll på seg selv når han fikk bære rundt på den :lol:

11377344_10153237652897559_2937461464524

På den kjedelige siden ser det ikke så bra ut i foten nå :( Nå er det hasen som virker helt merkelig, det ser liksom løsere ut der. Han har også slikket seg på hele foten, fra rygg til tåspiss to ganger i dag og også bitt seg på hasen og ellers virket å ha litt vondt, så han har fått metacam i dag. Dritt det der!

Har time hos kiropraktor på onsdag, men skal ringe mandag og høre om han kan komme inn tidligere. I morgen blir det fridag, så får vi se hvordan det går :clover:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så nydelig han er! :wub: Jeg elsker labradorer!

Håper virkelig de finner ut hva som er galt, vet hvor skremmende det kan være, har en gutt på 1.5 år som går på smertestillende nå. Ser heldigvis ut som det kommer til å gå bra med ham. Krysser fingrene for Eine og deg. :clover:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eine har vært for en grundig gjennomgang hos massør og kirurg i dag. De ser det samme som vi ser, i tillegg til at han er veldig øm i muskulaturen bak på ryggen og nedover lårene. Han er også øm og stram i muskulaturen fremme i brystet. Han avlaster og feilbelaster en del. Det vises på flere måter at han har vondt nå, både på måten han logrer på (han logrer ikke med hele rumpa mer, kun med halen), han har nesten ikke vinkler i beina mer, han setter dem inn under rumpa, når han sitter drar han rumpa inn under seg, han har "andrerumpe" og ikke helt slett og stram rygg og også pelsen er noe tørrere bak på ryggen. Det var trist å se hvor vondt han har det. Heldigvis hadde han god effekt av Metacam sist, så han får det nok bedre ganske kjapt.

Akkurat nå er han så stram og øm at det er vanskelig å si akkurat hvor smertene kommer fra, så han skal få Metacam i 3-4 uker før han skal inn på en ny undersøkelse. Forhåpentligvis finner de mer da. De mener det kan være ryggen eller kneet. Ellers skal han få leddfôret til Royal Canin, ha rolige turer i terrenget og forsiktig jakttrening. Kanskje massasje etter 2 uker om smertene har sluppet en del taket.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Liker ikke :( håper de finner noe til neste undersøkelse og at de kan gjøre han helt bra igjen :heart:

Ja, håper virkelig det!

Huff, så kjedelig :(

Veldig :( Var trist å se hvor vondt han har det. Håper virkelig han kan bli helt bra igjen!

Huff :(

Håper smertestilende virker, og at dere finner ut av det snart. God bedring til Eine!

Smertestillende fungerte bra sist, så jeg regner med han får god effekt nå også og at de virker ganske kjapt. Lille gullet :heart:

Så nydelig han er! :wub: Jeg elsker labradorer!

Håper virkelig de finner ut hva som er galt, vet hvor skremmende det kan være, har en gutt på 1.5 år som går på smertestillende nå. Ser heldigvis ut som det kommer til å gå bra med ham. Krysser fingrene for Eine og deg. :clover:

Takk for fine ord! Håper det går bra med din og at han blir helt frisk og fin igjen! Er kjedelig med skadede og syke hunder, har hatt mitt av det, så vet hvor frustrerende og vanskelig det kan være. Dette er faktisk første gang jeg har hatt frisk hund så lenge, i hele fem år. Får bare håpe det går seg til fort.

Vurderer å prøve laserbehandling på ham. Noen som har erfaring med det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Det kan ikke være en brist i en tå eller noe sånt da? Små sår har jeg også oppdaget at de blir fryktelig utilpass av, selv om de nærmest er mikroskopiske. Min hund ble tilnærmet invalid når hun hadde et bittelite gnagsår mellom to tær, ville ikke legge vekt på den foten i det hele tatt 🙈
    • Jeg forstår hva du mener, og jeg kan sette meg inn i situasjonen din. Om det hadde vært en hunderase som ikke var tallrik; der foreldredyr og linjer bakover utmerket seg, f.eks ved å ha god mentalitet og fantastiske brukshundsegenskaper ville jeg kanskje kunne ha firet noe på krava. Men om det er en tallrik rase (som schæfer, rottweiler, belgisk fårehund, golden eller labrador) ville det måtte en god del overtalelse til for at jeg hadde takket meg til en hund med potensielle leddsjukdommer eller mentale brister.  Hunder er levende vesener og vi er selvfølgelig ikke garantert at de holder seg friske. Og det kan jo hende at du uansett ender opp med en hund med både HD og svak mentalitet for det jeg vet. Men hvorfor ta sjansen? Om det så skjer, kan du i minste trøste deg med at du gjorde det du kunne for å få en frisk hund, og at bare har hatt uflaks. 
    • Det er en vanskelig balanse. Jeg er godt i gang med å analysere alt han gjør for å unngå skader og slikt. Går han rart, virker han mer sliten enn normalt. Spiser han som han burde? Hvis han begynner å røyte mer enn vanlig, er det tegn på stress og at han har ondt, eller er det på grunn av årstidsskifte? Mange krisetanker etter hvert, ja 😪 Enn så lenge tror jeg at jeg trykte på alarmknappen unødvendig.. Sikkert ikke siste gangen, i og med at han ikke er noe ungdom lengre.  Tusen takk svar, setter pris på at dere setter av tid til å hjelpe meg ❤️ 
    • Det er skummelt med godt voksne hunder. Hva er filleting og hva er viktig å legge merke til, liksom. God bedring, håper dette bare var en filleting!
    • Takk for svar, @simira❤️ er veldig nøye på å ta på ulldekken når vi har vært på trening/tur og han skal i bilen. han ligger mjukt og varmt inne buret. skal se på back on track dekken. Har jo lest og hørt mye bra om disse dekkene gjennom årene.  6 tenner er en del, men merker at han er mye mer oppesen etter operasjonen. Han virker mye mer fornøyd med livet   Den gode nyheten nå er at jeg *kan* ha vært en smuuule hysterisk. Etter tannoperasjonen nå i april ser jeg etter tegn til vondter på ham, jeg er kjemperedd for å overse ett eller annet. som jeg gjorde med tennene.. Jeg mistenker at det "kun" er våteksem som har oppstått innimellom tredepotene 😅 Kan hende et eller annet har vært kilt innimellom der, som jeg ikke har sett. Jeg syntes det gir mening i og med at vi har gått i mye vått terreng, og at jeg ikke har vært spesielt flink til å tørke ham. Pluss, han er allergiker og får fort sår og eksem av tilsynelatende ingenting. Har begynt behandling og håper det fort går over 😊 Har en bulldog med utypisk smerteterskel for kan ikke skjønne at det lille greiene kan gjøre *så* vondt. Blir om eieren: Dramaqueen!! Tusen takk for gode ønsker ❤️  Enn så lenge puster jeg letta ut. Men, vil fortsatt begynne med tilskudd til leddene. Noen forslag? Hva skal jeg se etter i et godt tilskudd, eller er det bortkasta pæng? 🤷‍♂️
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...