Jump to content
Hundesonen.no

Siljesen

Medlemmer
 • Content Count

  209
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

67 Excellent

About Siljesen

 • Rank
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

1905 profile views
 1. Jeg må kjøpe rampe til hunden min så han slipper å hoppe ut og inn av bilen. Har en labrador på 37 kg. Lette rundt på nettet i går og det var veldig mye å velge i. Helt fra rimelige plastsaker til større, dyrere ramper. Er det noen som har erfaring med ramper og kan anbefale evt ikke anbefale noen modeller?
 2. Ja, frister veldig med sykkel, men litt usikker på hvor mye jeg kommer til å bruke den når jeg er frisk i foten igjen. Skal sjekke ut hvilke områder vi evt. Kan kjøre til for å sykle etterhvert. Takk for tips Vi trener en del mental aktivisering allerede, men god ide med luktdiskriminering. Hunden min er i veldig god form så han trenger å kunne bruke kroppen i tillegg. Svømming er supert så snart det blir varmt nok i vannet. Er vel 15 grader som er anbefalt, ihvertfall for min rase. Jeg har svømt med ham i basseng tidligere, men det trivdes han ikke så veldig godt med.
 3. Jeg har fått en skade i foten som gjør at jeg ikke kan gå like lange turer som før. Har en stor hund på 40 kg som er vant til mye tur. Jeg ser derfor på alternativer, og lurte på hva andre gjør? Spesielt nå som det er båndtvang er det vanskelig med skadet fot jeg har vurdert å kjøpe sykkel siden det avlaster foten min og gir hunden mosjon, men er usikker siden vi da blir å sykle på asfalt. Med en stor hund er det kanskje ikke så lurt? Eller går det greit et par ganger i uka? Er det noen som har forslag eller tips?
 4. Jeg er på utkikk etter: Lydighetstrening i teori og praksis -fra grunnferdigheter til konkurranse, Cecilie Køste og Morten Egtvedt. noen som har en å selge?
 5. jeg har ikke lest alle innleggene i tråden, så dette er kanskje foreslått før, men har dere sett på toller? Om dere finner gode linjer er det en super hund som kan brukes til det meste. Jeg har en labradorgutt nå, og er vokst opp med rasen. Det er en fantastisk rase, og jeg anbefaler den gjerne, men det er veldig mye arbeid som må gjøres de første 3 årene. (min erfaring). De trenger mer fysisk og mental stimuli enn mange er klar over. Om dere går for en retriever anbefaler jeg å gå på kurs i retrieverjakt, da får dere mye gratis i form av passivitetstrening, og jobbe i nærheten av andre hunder
 6. Jeg forsøker å finne en god redningsvest til labradorgutten min. Han veier vanligvis 40-41kg. Vi var i vår lokale dyrebutikk og prøvde ulike, men ingen passet ham. Enten så gikk de ikke rundt magen hans eller så var de så klumpete at han ikke fikk beveget seg skikkelig. Butikken hadde bare 2-3 typer vi kunne prøve. Har sett litt på nett, og tenkte å prøve noe der. Noen som har tips til noe som kan fungere til en labrador? Jeg skal bruke den til svømmetrening ute nå i sommer. Har fått råd om å bruke vest for at bakparten hans kommer mer opp,
 7. Jeg har kjøpt meg hus, som tilfeldigvis har dobbel garasje. Jeg lurte på om jeg skulle legge et slags gulvbelegg eller matter av noe slag på betonggulvet så jeg kan trene der om vinteren. Tenkte å sette opp store speil på den ene veggen så jeg kan jobbe med detaljer og pirk Det jeg lurer på er hva slags underlag som kan egne seg, uten å koste skjorta? Jeg har undersøkt kunstgress, men en jeg traff hadde prøvd det selv og den gled veldig på betonggulv. Jeg er derfor usikker på hva slags materiale som egner seg. Er det noen som har forslag?
 8. Tar gjerne i mot oppskrift på spray Et liten oppdatering etter noen uker i flåttland er at jeg ikke har sett en eneste flått siden jeg skrev mitt siste innlegg. Aner ikke hvorfor, men det er veldig kjekt Jeg bruker bravecto og har kjøpt en hestebørste som jeg børster hunden med etter tur i skogen. Krysser fingrene for at det holderes seg videre i sesongen!
 9. God ide! Takk for tips! Takk for tips! ja, håper bravectoen fungerer og dreper flåtten like raskt på min. Fant nettopp en ny flått som kravlet rundt i pelsen hans. Etter 13 år uten flått er det utrolig kjips å plutselig måtte forholde seg til det igjen. Sukk.
 10. Han fikk Bravecto for 2 uker siden. Om dine ikke har noen som setter seg fast, hvordan dør flåtten du finner i sengen ders da? Må de ikke bite seg fast for å dø, og så dør de innen 12 timer? Den flåtten jeg fant på hunden min hadde nok ikke rukket å dø enda, så Bravecto fungerer sikker slik den skal. Jeg bare merker at det ikke er nok for meg når det kravler flått i pelsen hans etter tur og jeg liker å ligge inntil ham med hodet og flåtten kan lett kravle i håret mitt. uff jeg hater virkelig flått!
 11. Jeg har nettopp flyttet til et sted med ekstremt mye flått. Har vært hos veterinær og har gitt hunden Bravecto. Fant 1 flått på ham i går som hadde sugd seg fast og 1 i dag som kravlet ovr panna hans. For en som hater flått og er redd både for at hunden skal bli syk av flått og at flåtten skal komme kravlende til meg når jeg ligger inntil hunden min er dette en veldig nedtur. Har derfor vurdert å behandle med noe repellerende i tillegg. Er det noen som gjør det her? Har fått resept på bayvantic, men har hørt at det hjelper lite når hunden er en badenymfe? Har hørt lavendelolje kan sprayes
 12. Så snillt, tusen takk! Det ser ut til å ordne seg med pass i Arendal nå, skal møte henne når jeg er kommet i hus i sør. Setter utrolig pris på tilbudet, sier ifra om det ikke ordner seg likevel.
 13. Legger ut melding her i tilfellet noen kan hjelpe meg. Jeg skal på nettverkssamling med jobb 8-10.mars, og lurte på om det er noen snille sjeler som kan passe en glad labrador gutt? Jeg flytter til Arendal i slutten av februar, og samlingen er i Lillestrøm. Er ute etter noen i strekningen Arendal-Porsgrunn, eller om det er noen i Oslo/Lillestrøm området så kan jeg ta ham med dit. Det er snakk om kvelden 8.mars- ettermiddag 10.mars. Litt om hunden: Ecko er en glad labrador født oktober 2013. Han er en rolig gutt, som elsker å gå på tur, rulle seg i snøen og bade i kjent labrador st
×
×
 • Create New...