Jump to content
Hundesonen.no

Sidecut; yay or nay?


Mirai

Sidecut  

72 members have voted

 1. 1. Kunne du tenkt deg sidecut?

  • Ser stilig ut, men kunne ikke tenkt meg det selv
   32
  • Har/har hatt sidecut
   12
  • Syns ikke det er noe fint og vil ikke ha det
   28


Recommended Posts

 • Replies 50
 • Created
 • Last Reply

Det er driiitkult :lol: hehe. Hadde det selv i 2006, og jeg savner det litt kjenner jeg. Nå har jeg forøvrig tatt ett enda større skritt og klippet meg kort :D Men jeg stoooortrives med det :D

Link to comment
Share on other sites

Fikk et infall og klippet hanekam ifjor høst,og når jeg slengte det på siden for en sveisforandring så ble det jo kind of sidecut på ene siden og langt på den andre siden(lang fyldig hanekam)..Synes det er kult jeg og sier YAY ! :lol:

Hadde nettopp extensions nå siden det er såpass langt nå det som var barbert at jeg kan ha det..

Men når de extensionsene ble forjæv*** vanskelige i saltvannsbading og tull i syden så stod jeg der med fingen i ringen og prøvde å gå til frisøren og tenkte da at nå skreller jeg alt på den siden av igjen,men hadde blitt så glad i de lange extensionsene at jeg måtte ha andre siden!

Frisøren var stengt og jeg strevde selv,knakk noen børser,ned å kjøpe nye..og fikk ut alt ved å rive hard nok..knivene var så sløve de nekta!

Men ja nok om det,hehe...er inne i en tid der jeg synes muligens jeg skal skrelle halve likevel uavhengig av floker!eller bare ha extensions på begge sider og ikke skrelle mer.. :D

Skal du ha,eller har du sidecut IW?? Tror du er en som kler d hva jeg husker av bilder da..

måtte bare legge ved bilde av styre mitt...ehehe..

Link to comment
Share on other sites

Jeg lurer litt på en liten en ja! Har frisørtime på fredag og lurer på om jeg for èn gangs skyld SKAL gjennomføre å prøve noe nytt med håret. Det er så langt nå at jeg bare putter det i strikk og aldri gjør noe med det. Så forandring må til.

Jeg liker å ha lengde på det da, så å klippe det kort hele veien er ikke aktuelt uansett.

Bak

http://img819.imageshack.us/img819/7296/picture0236.jpg

Foran

http://img153.imageshack.us/img153/2412/picture0238.jpg

Siden

http://img266.imageshack.us/img266/4221/picture0242.jpg

Edit: Hahaha den videoen :lol:

Link to comment
Share on other sites

Jeg fikk et innfall nå i sommer og bare gjorde det.. har liksom bare superlangt hår og enten henger det der eller så står det i strikk, jeg valgte å ta undercuten sånn at jeg kan legge over skillen så synes det ikke i det hele tatt, har ganske tjukt hår så nada problem.. og når det passer seg så legger jeg alt over på en side :lol:

Link to comment
Share on other sites

Hadde sidecut i våres da håret mitt var lengre (fortsatt rimelig kort) og synes det var knalltøft. Det så også bra ut da det vokste ut litt og håret var mer rufsete på andre siden og over. Det er kult når man har langt hår også, men man må på en måte ha litt stilen til det som nevnt over. :lol:

Link to comment
Share on other sites

Jeg lurer litt på en liten en ja! Har frisørtime på fredag og lurer på om jeg for èn gangs skyld SKAL gjennomføre å prøve noe nytt med håret. Det er så langt nå at jeg bare putter det i strikk og aldri gjør noe med det. Så forandring må til.

Jeg liker å ha lengde på det da, så å klippe det kort hele veien er ikke aktuelt uansett.

Bak

http://img819.imageshack.us/img819/7296/picture0236.jpg

Foran

http://img153.imageshack.us/img153/2412/picture0238.jpg

Siden

http://img266.imageshack.us/img266/4221/picture0242.jpg

Edit: Hahaha den videoen :wub:

Hehe,ja jeg synes du skal go for it!

OG synes ansiktet og trekkene dine er passe for sånt funky hår! :-P

Kan virke skummelt,men mange lar være av redsel for anger...Jeg hadde lysst på hanekam driiiitlenge før jeg turdte..

Hadde det ikke vært for strevet med å lage den så hadde jeg behold den lengre,men side/undercut er jo ikke så ekstrem og når man virkelig vil så skal man gjøre det fornyelse er BRA! :wub:

Du mååå jo poste bilde når du er ferdig,hvis du gjør det! Det fine er at når det vokser ut igjen så er det bare å "spille på" rufsestilen,eller bruke hårbånd ,sånne klemmer osv..Jeg har jo nå 10 cm med hår på begge siden og en lang rufs i midten,men klarer fint å ha hale å se normal ut i utvoksningsperioden,klarte det også mens det var få mm på hver side...var en liten teit periode der det stod rett opp noen steder mens det vokste ut,men pyttsann,noen cm til så lå det...

Litt svinn må man regne med,men hopp i det! Weee :wub:

Link to comment
Share on other sites

Jeg har sidecut, og stooortrives med det! tenkte å klippe den kort igjen nå da (den er vel blitt 2 cm) samt lage mønster i den. Jeg foretrekker å ha min ca 6 mm lengde.

min er ca 3 cm bred og jeg kan legge håret over, så ingen ser den uten at jeg viser den frem :wub: Genialt og variabelt. :wub:

Bare for å "toppa heila driden" tok jeg en pytteliten sommerfugltatto bak øret dagen etter sidecuten ble gjennomført :wub:

Link to comment
Share on other sites

To sek, skal bare ta. Dårlig webcambilde da :wub: Men legger inn når 1 uke gammel og nå som den er 3 og en halv uke gammel. Samt med håret ned. :wub:

Image47.jpg

Ca 1 uke gammel, jeg går med tubetopp btw. :wub:

Image48.jpg

Tatt nettopp

Image49.jpg

Image50.jpg

Med håret ned. :)

Link to comment
Share on other sites

Har hatt flere venner og bekjente med sidecut, og jeg syns det er veldig stilig på de det passer på, men kunne ikke tekt meg det selv :wub: Hun ene jeg jobber med har sidecut, og hun kler det kjempegodt, så jeg tror det er veldig individuelt. Jeg hadde aldri tørt å prøve :wub:

Link to comment
Share on other sites

Den syns jo ikke i det hele tatt med håret ned, hvertfall ikke din Synnøve :wub: Det er evt. det som gjør det litt mer beroligende, at det faktisk går an å skjule den litt. F. eks når man er på jobb og sånt :wub:

Nå må jeg bestemme meg snart, hehe.. timen er i morra halv seks.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Det bør du ikke. Gå god for dem. En av eierne der nå er anmeldt av veterinær, for dyremishandling. Etter at en valp på 6 mnd som var på kurs der ble strupt og holdt opp i luften etter kobbelet (Med struphålsbånd) og fikk påført varige skader på luftrør og strupehode.  Fordi den "utagerte" mot andre hunder. Som om valper bjeffer av annen grunn enn usikkerhet.... Veterinæren ble så rystet over skadene at mat-tilsynet ble meldt.    Så styr langt unna er mitt råd. Man risikerer at hunden blir varig skadet på kropp og sinn. 
  • Vill var 12kg ved 17 uker/4mnd, og har endt opp på 19,5kg og rett over 50 cm😅 Roet seg betraktelig etter 5mnd😅
  • Tenkte det passet fint med en liten oppdatering, nå som jeg snuser litt innpå forumet igjen og Sydney har blitt en gæmlis Om tre dager har hun rund dag, og har vokst et ordentlig hvitt skjegg. En god gammel dame har hu altså blitt, men ennå sprek som bare det. Akkurat nå chiller vi etter å ha tatt oss en fin tur på fjellet Lett og deilig regn, og lite folk. Tok ikke med kamera, så blir mobilbilder! Hun ser så kompakt og rar ut her, haha Er igrunn spinkel.
  • 13-åringen min har også bare ett gir, og hun løper alle turer. Hun har i tillegg en del muskelsvinn, bilyd på hjertet og en skranglete skulder, så en frisk 13-åring tenker jeg i hvert fall det er uproblematisk å løpe med. Jeg har fått beskjed fra veterinæren om at jeg bare skal la min styre tempoet som hun vil.
  • Jeg har en eldre hannhund på 13 år, blandingshund, mor er husky. Han er et sportstype, bygd lett og rask. Veier 26-29 kg, varier i vekt, pga han fortsatt blir like surrete når nabotispene har løpetid 🙊 Han har alltid vært med på lange gåturer og sykling/løping/ski. Har redusert litt på turene som han er med på, men har han med på intervall løping, maks 4 km.  Han er usedvanlig sprek og holder koken på tur, dersom han sakker tempoet så følger jeg han. Veterinæren sier han er ekstremt sprek og frisk for alderen. Har minimalt med muskelsvinn og bevegelsesapparatet er som på en unghund. Ellers frisk med god hjerte/lunge helse. Hun mener han bare har godt av løpeturene, men jeg bekymrer meg alltid for at det blir for mye.. Han har aldri vist tegn til at det er for mye, han elsker å løpe, og vi går både før og etter løpingen. Han henter seg like fort inn som alltid etter løpeturene.  Har han aldri med på løpetur i solsteik eller over 20 varmegrader. Da holder vi oss til å gå.    Er det noen som har eldre senior hund som de løper med? Skjønner at jeg bare skal være veldig fornøyd med sprek og frisk gammelmann i hus, men jo eldre han blir, jo mer bekymret blir jeg for at noe skal skje han ❤️ 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...