Gå til innhold
Hundesonen.no

Stangehallen


Caroline

Recommended Posts

  • Svar 159
  • Created
  • Siste svar

Har dere fått PM også dere? Har bare fått et skarve startnummer til en av utstillingene jeg. Har dere insideinfo om hvor man trykker for å få PM'en, mens jeg holdes utenfor? :whistle:

Jeg har fått det på e-post, jeg :blink:. Det er 14 beardiser med oppmøte kl 11:30 - og en valp :aww:. Dere er siste rase i ringen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ingen AK på søndagen, spennende å se hva som dukker opp på lørdagen da. *vil ha lørdag pm*

Er det bare jeg som stusser litt på veibeksrivelsen. Jeg lærte i fjor hvor Stang var jeg og hadde jeg kommet fra Vestlandet og skulle til Stange så hadde ikke jeg forstått bære av dette:

Veibeskrivelse: Stangehallen Riksanlegg. Ljøstadvegen 15. 2335 Stange. Du finner oss midt i smørøyet av det indre Østland, øst for Mjøsa, en drøy kilometer fra E6 og 300 meter fra Stange jernbanestasjon. Skiltet fra E-6.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alle sånne mail går til kona og ikke meg! Tror jeg bør oppdatere den addressen slik at vi begge mottar! Men jeg fant i hvertfall hundeoversikten på dogweb.

Bare sendt ut info for ene dagen ikke sant?

du finner ikke tilfeldigvis pm'n til corgieklbben også??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

du finner ikke tilfeldigvis pm'n til corgieklbben også??

Nei dessverre den er ikke på dogweb enda ser det ut til.

noen som vet når basenjien har oppmøte??

Som det står i pdf'en i urlen jeg la ut begynenr de 10:30.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Utrolig nok 4 briardvalper påmeldt - og hele 8 voksne. Willy er nr to inn i rasen, antar det er en juniorhannhund foran ham, den samme vi har konkurrert mot mange ganger før. Hva annet som kommer har jeg dog ikke peiling på... må kanskje forske litt *ler*.

Forresten er det Emma som er ringsekretær hos oss *yeyyy*.

Wee, så moro!

Og det var jo mange spennende raser i den ringen, kan bli en fin dag. 7 engelsk bulldogvalper, det er jo så styggsøtt, og når så en sist så mange bullebabiser på en gang???

Men, jeg sier jo alltid ved spørsmål om ringsekretæroppdrag "ikke dansk dommer". Jeg SKJØNNER ikke dansk, jeg... Så om det skjer mye rart i den ringen den dagen, vet dere hvorfor...

Om ikke JeanetteH skal opp, skulle jo du ha med en dings til meg, så det kan jo passe at du avleverer den når du entrer ringen med Willy, det ser jo ikke mistenkelig ut i det hele tatt at du har med gave til ringsekretær :whistle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oh, gigaletta - kampesteinen er borte fra skuldrene! Tusen takk :whistle:

For hva skulle jeg gjort når han sa fjers CK og halvfjers HP? :blink:

Da måtte du bare selv bestemt hvem du synes er penest å gitt CK til den!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ehm har jeg dreti meg ut? Fikk pm men ser ikke dalmatiner noe sted jeg`?`*panikk*

Edit nei, på terminlistene så kommer den opp når jeg søker på dalmatiner... så rart... men finner ikke noe anntall eller ring jeg.

edit2

på startnummeret skal jeg i ring 1, ser ut til at de har glemt å oppføre den

Noen andre som skal i ring1? Jeg skal som nr5 i ringen hvis alle møter, og stiller i åpen, så dvs at det ikke er så veldig mange påmeldte isåfall.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da måtte du bare selv bestemt hvem du synes er penest å gitt CK til den!

Og mandag morgen funnet en ny tråd på Sonen fra en sur nummer to om den pokkers ringsekretæren som gjorde som hun ville i ringen i helga :whistle:

Kan noen sjekke hvor mange bernere det er påmeldt? Både valper og voksne.

Evnt. kan noen som har fått den på mail legge ut link?

PM er lenket lenger opp, men det er 2 valper og 27 voksne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk, den funket fint. :whistle:

Det var ikke så mange!

Vil ha pm til Sunndalsøra jeg..

Lurer på om det er flere eller færre på lørdagen, jeg, siden dommeren dømte en spesial og en NKK-utstilling i fjor.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes godt NKK og samarbeidene klubber kunne opprettet en egen klasse for nakne små snusere jeg :D:P *UTSTLLINGS-ABSTINENSER* :)

Kjenner meg igjen i den. Hadde ikke planer om å stille i Stange eller Bergen, slik at pelsen skulle få vokst seg ut etter forrige napping... men det ble så lenge å vente så vi måtte bare melde oss på... ikke smart men men :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ehm har jeg dreti meg ut? Fikk pm men ser ikke dalmatiner noe sted jeg`?`*panikk*

Edit nei, på terminlistene så kommer den opp når jeg søker på dalmatiner... så rart... men finner ikke noe anntall eller ring jeg.

edit2

på startnummeret skal jeg i ring 1, ser ut til at de har glemt å oppføre den

Noen andre som skal i ring1? Jeg skal som nr5 i ringen hvis alle møter, og stiller i åpen, så dvs at det ikke er så veldig mange påmeldte isåfall.

Ja, de har glemt å få med ring 1. Det er der basenjivalper går også. De jobber hardt med saken!

Her er oppmøte/ antall i ring 1:

Type Gr. Rase/Klasse Ant Tid

Valpeshow 06 Dalmatiner 2 09.00

Eksteriør 06 Dalmatiner 19 09.00

Valpeshow 06 Rhodesian Ridgeback 3 10.00

Eksteriør 06 Rhodesian Ridgeback 15 10.00

Valpeshow 09 Tsjekkisk Rottehund 4 11.00

Valpeshow 05 Akita 2 11.00

Valpeshow 05 Basenji 5 11.00

Valpeshow 05 Etnahund 1 11.00

Valpeshow 05 Faraohund 2 11.00

Valpeshow 05 Eurasier 6 11.30

Valpeshow 05 Japansk Spisshund 1 11.30

Valpeshow 05 Kleinspitz 2 11.30

Valpeshow 05 Grønlandshund 1 11.30

Valpeshow 05 Norsk Buhund 1 11.30

Valpeshow 05 Podenco Ibicenco Glatthåret 1 12.00

Valpeshow 05 Podengo Portugues Liten Strihåret 1 12.00

Valpeshow 10 Whippet 4 12.00

Valpeshow 10 Afghansk Mynde 2 12.00

Eksteriør 06 Petit Basset Griffon Vendeen 1 12.00

Eksteriør 06 Basset Bleu De Gascogne 1 12.30

Eksteriør 06 Basset Hound 3 12.30

Eksteriør 06 Grand Basset Griffon Vendeen 1 12.30

Eksteriør 06 Grand Bleu De Gascogne 1 12.30

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Få hunder krever pelsstell mer enn 2-3 ganger i uken, spørsmålet er mengden klipping og børsting. Med kravene dere har ville jeg vurdert en voksen omplasseringshund, der dere vet litt mer hva dere får. En valp er mye jobb, både å lære inn renslighet, hverdagslydigheten og det å lære inn å være alene hjemme. Ingen hunder er født trent til å være alene, og det kan ta mye tid. Selv med en omplasseringshund må dere regne med å bruke noen uker på tilvenning til å være alene hjemme en hel arbeidsdag i nytt hjem. Med valp må dere regne med å være hjemme de første 4 ukene eller så, og videre ha mulighet for tilpasning, ha med valp på jobb, korte dager eller hjelp fra andre, for å gradvis tilvenne lange dager alene hjemme. Vår forrige hund kunne ikke være alene en arbeidsdag før han var 6 måneder. I tillegg til daglig tur må dere huske at hunden må også ut innimellom for å gjøre fra seg, morgen og kveld. Den skal fôres, stelles, oppdras, og selvfølgelig ha kos og kvalitetstid. Det går mye tid på å ha hund utenom de 1-2 timene med tur. De fleste hunder setter også pris på mental stimulering i form av søk, triksetrening eller lignende. Jeg tenker umiddelbart at en collie kunne passet dere, enten kort- eller langhår. De krever litt børsting, røyter en del, men er relativt enkle hunder som ikke krever veldig mye. Men jeg vil også forslå at dere låner/passer en hund en ukes tid eller to, for å se om dette er et liv dere kan tenke dere. Det er ofte koslig med tanken på å ha en hund til selskap, men få er klar over hvor mye tid og fokus det faktisk tar i hverdagen.    
    • Jeg og min samboer ønsker oss veldig en pelskledd venn i vårt selskap, vi har følt oss klare til å skaffe oss en hund det siste halvåret. Vi har noen ønskelige krav når det kommer til hundens personlighet og atferd, men vi syntes det er vanskelig å finne den mest perfekte rasen for oss. Blant de kravene vi har er: - lite bjeffing. Dette er en grunn ved at vi bor i leilighet og ikke vil være til sjenanse for de andre beboerene.  - ikke en alt for aktiv hund. Vi har ikke hatt vår egen hund før, og er bekymret for om vi får gitt nok fysisk stimuli for rasen. Vi vil rett og slett ha en hund vi ikke er bundet til å måtte gå mer enn 2 timer om dagen med, fordi vi er usikre på vårt eget energinivå i denne sammenhengen.  - ikke et krav om å være mye ute i hagen. Vi bor i borettslag uten egen hage, men vi har et fellesområde med hage som vi kan benytte.  - vi trenger en hund som kan være alene hjemme. Vi er begge i 100% stilling i jobb på dagtid og hunden må være hjemme i opptil 8 timer alene på hverdagene. (utenom jobb er vi stort sett alltid hjemme). Som personer er vi veldig avslappet og rolige og ser etter en selskapshund som kan bli vår venn i hverdagen. Vi er ikke spesielt aktive av oss nå, men vi håper vi kan bli det med en hund i hus. Vi tar gjerne hunden med oss hvis vi skal bort, for å være mest mulig med hunden. Vi er i en familiekjær familie som vi er mye sammen med og ønsker å ha med oss hunden på besøk. Vi har ikke barn nå men vi ønsker oss det i fremtiden.    vi bor i en leilighet på 70 kvadratmeter på et boligfelt utenfor sentrum, med muligheter for både bading og skogsturer med voffsen.  selvom utseende på hunden ikke skal bestemme hvilken rase man skal velge så har vi noen ønsker til utseende. Vi ønsker en hund med en god pels å kose med, men som ikke krever noe særlig mer en pelsstell mer enn 2-3 ganger i uken. Vi har mest lyst på en hund mellom 7-25 kilo +/- som kan trives i leilighet.   vi har lenge vært inne på tanken på en golden retriver, men er usikker med tanke på aktivitetsnivået og størrelsen.
    • Jeg har heller ikke lov å gjerde inne utenfor, så jeg har en hau kompostgrinder stående som jeg drar ut og bruker som gjerde når jeg vil. Funker gull og ikke noen som kan si noe på det. 😊 Dog er egen hage et must når jeg en gang flytter, firte på det kravet her fordi jeg fikk så mye annet jeg ville ha og jeg kan gjøre som jeg gjør nå med grindene. 
    • Foreslår som Simira, langline. Da jeg bodde i Trondheim hadde jeg heller inne inngjerdet hage. Den lydige hunden gikk løs, den ikke så lydige var i langline. Haha, nei, si det. Man blir vandt med det etterhvert. Men det er mange ganger hvor jeg teller etasjene for å motivere meg  I tillegg har jeg drømt om å på en eller annen måte kunne gå rett ut fra 4.etasje og ned på gress. Vi koser oss ekstra mye når vi er på hytten hvor vi kan ta to skritt fra soverommet, også er vi ute.
    • Bodde i blokk (med heis) med marka like utenfor døra og parker i nærheten og synes det fungerte helt fint med valp/hund. Selvsagt deilig med egen hage som vi har nå, men det er først og fremst en større fordel for oss tenker jeg (tror ikke hunden bryr seg nevneverdig om å være ute i egen hage eller sitte en rolig plass ute i nærheten, med mindre hunden liker å være mye ute i hagen også alene da, som ikke har gjeldt hundene jeg har hatt/den jeg har). 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...