Jump to content
Hundesonen.no

Problemer med å komme inn på forumet


Recommended Posts

Dette er første gang jeg har klart å komme inn på forumet igår og idag.

Får opp både IPS driving error og at det er for stor tilgang på serveren.

Frustrerende! Har visst blitt litt avhengig av sonen :whistle:

Link to comment
Share on other sites

Har ikke kommet inn på "Nye innlegg" på mange dager, kommer bare inn på en feilmeldingside. Det er litt tungvint å bla seg nedover for å finne "siste nytt".... :console:

Regner med at Espen har slått av funksjonen pga serverproblemer. Les her

Link to comment
Share on other sites

Forumet funker ikke så greit om kvelden altså.. kom inn nå på ørtende forsøk eller noe sånt. Det har vært IPS error noen ganger og at serveren er for busy.. tålmodighet er en dyd (eventuelt at det bare er kjedelige ting på TV og man orker ikke vaske eller lese en bok eller gjøre noe annet!)

Link to comment
Share on other sites

Kjipern når hundesonen er syk :icon_cry: *get a life* jeg er totalavhengig av "nye innlegg" knappen merker jeg, får ikke med meg noe som helst når den ikke virker. Men virker heller ikke som det er så voldsomt mye action her inne. Får håpe ikke alle forsvinner til canis da :blink:

Link to comment
Share on other sites

For ca. en time siden fikk jeg denne feilmeldingen..:

Forumsmelding

Beklager, en feil oppsto. Hvis du er usikker på hvordan du bruker en funksjon, eller ikke vet hvorfor du fikk denne feilmeldingen, prøv å se gjennom hjelpefilene for mer informasjon.

Feilmeldingen var:

Beklager, serveren er for opptatt til å behandle din forespørsel. Vennligst prøv igjen om et øyeblikk.

...og etter det fikk jeg beskjed om at hundesonen var offline :lol:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Lill med Perfect image er fremdeles aktiv med collie oppdrett både med lang og korthår. Enklest er nok å ta kontakt på Facebook med henne privat, tror ikke hun har tilgang på Messenger på kennel siden sin dessverre. Hun venter et korthårskull i disse dager (uke 17) og jeg vet hun har noen spennende planer fremover også. Verdt å ta kontakt, eventuelt mase litt om du allerede har sendt henne en melding! Ikke sikkert du får svar sånn helt med en gang da den dama har mange baller i luften, kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for arbeidet hun gjør. 😂    Tine (kennel laabanden) som er tagget over her har i hvert fall 1 om ikke 2 korthårs hannhunder ledig akkurat nå, og er vel ikke utelukket at det blir en kort/langhårsparring der i fremtiden, men det kommer helt ann på hvilken hannhund det blir på kortis tispa hennes i fremtiden.  Ann Gjertrud (Kennel NoorWay) er jeg usikker på om avler fremdeles, men er ikke sånn kjempe kjempelenge siden jeg så en annonse fra henne så sant jeg husker rett. Hun var aktiv her inne før, om du søker på Noor, Ninja eller Miyagi (usikker på hvordan det skrives) så finner du henne nok. Men er ellers vanskelig å finne på nett om dagen svjv.  Hadde anbefalt @Kensington Gate , men tror ikke hun avler pr.d.d.    Du kan søke opp norsk collie markedsplass på Facebook, der deles det annonser. 😊 NCK fikk ny nettside for ikke så kjempelenge siden, men oppdateringene har gått sakte dessverre.   
  • Jeg kan ikke se å finne Kennel NoorWay noe sted - verken gjennom Google eller Facebook. Har du mulighet til å sende en lenke? Ellers noterer jeg meg resten av det du skriver, og vil legge stor vekt på gemytt! Takk for hjelpen 
  • Tusen takk for gode tips! Her har jeg litt å sjekke ut 
  • Jeg soser rundt i valpefeber, feriefeber og ferieplanlegging...
  • Ja, det kommer til å bli brukt sekk til valpen. Men vi har lyst til å kanskje leie en hytte og ta små dagsturer med både valp og godt voksen hund.  Sykkelturer utgår pga det blir for tungt med 30+ kg i sykkelvogn.  Alt kommer til å gå på valpens premisser.  Men vi vil gjerne ha turterreng som er ganske flatt, pga eldre hund med hofteplager, og pga tung sekk i krevende, kupert terreng er skummelt.  Setter gjerne tips på turrterreng, eller lettgåtte turer: hele sørlandet, Telemark og Asker område På forhånd tusen takk
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...