Gå til innhold
Hundesonen.no

Victoria

Medlemmer
  • Innholdsteller

    886
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Victoria

  1. Det ble vist sashimi Lenge leve sushihuset!
  2. Det hadde jeg på onsdag Deilig! Idag blir det Sushi tror jeg. Fredag jo
  3. Å det så utrolig godt ut! Det skal prøves en dag! Her har det vært altfor mye sushi i det siste, men idag blir det salat med kyllingfilet, fetaost, agurk, tomat, avokado, og kanskje litt fullkornspasta.
  4. Kult at det ble så raskt Grattis masse!
  5. Takk for svar Fin er de jo, uansett farge!
  6. Heisann. Jeg lurer på en liten ting når det gjelder Boston Terrier. Er alle brindle/hvite, eller kan de være sort/hvite og ?
  7. Her er hundene på skogstur 1-2 timer vær dag, og da går de som regel løse, og løper å herjer rundt. Så det tror jeg ikke skal bli noe problem. Det er vel egentlig generelt lite lyd i de tror jeg? Men har ett inntrykk av at det er mer lyd i tispene. Har hatt en hannhund, og har en hannhund nå, og ingen av de bjeffet/bjeffer i det hele tatt.. Tispen til familien kan bjeffe litt.
  8. Victoria

    Collie rough

    Fine hunder Ingen som har en britisk versjon så vi får sett diferansen P?
  9. Victoria

    Collie rough

    Ja okei Da forstår har jeg skjønnt hva det er
  10. Hahha ja, blir så disstrahert av at du heter kite her inne.. herregud Kite er herlig han og da
  11. Gratulerer til finefine Sita
  12. Victoria

    X'en

    Ja, nei herregud, jeg hadde jo ikke tenkt å bruke hagen som morsjon. Da missforsto du meg! Her er det turer i sjkogen og på stranden vær dag!
  13. Victoria

    X'en

    Takk for full forklaring Nei, men jeg liker god plass og har noen mopseplaner før den tid, så da er det bra med litt plass Men om det ikke blir mer plass, har jeg jo skogen 2min unna, så det er jo værtfall ikke noe prob. Hmm.. jeg skrev sennen, jeg mente berner Nok en gang grattis med certet da!
  14. Victoria

    X'en

    Skal ikke påberope meg at jeg vet hva cert er, men har jo skjønt at det er noe bra Grattis, hun er vakker. Når jeg får stort hus og hage skal jeg ha en sennen. Garantert
×
×
  • Opprett ny...