Jump to content
Hundesonen.no

Nina

Medlemmer
 • Content Count

  2566
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About Nina

 • Rank
  Cave Canem
 • Birthday 05/16/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Tromsø
 • Hunderase
  Dvergschnauzer

Recent Profile Visitors

11729 profile views
 1. Dette er en av de få dråpebildene jeg har syntes noe om. Likte utsnittet veldig godt, med litt redigerer av kontrast og hvis du gjør bildet litt mørkere så blir det bra.
 2. Kristin Bergan: Bilde nr 1 - De to hvite prikkene ødela bildet for min del, de trakk for mye oppmerksomhet vekk fra katta. Bilde nr 2 - Prøv å roter bilde litt slik at hindret heller andre veien, øynene mine syntes det var rart at bakenden på hindret var lengre ned enn den delen som er nærmest kameraet. Dessuten ville jeg hatt mer luft over kaninen, og helst ikke hatt bånd på den.
 3. Er det noen her som har erfaringer med Subsys?
 4. Gratulerer med dagen!

 5. Avstemning for fotokonkurransen uke 39-40. Avstemningen varer i to uker 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.
 6. Avstemningen for fotokonkurranse uke 35-36. Avstemningen varer i to uker 1. 2. 3. 4. 5. 6. Nytt tema
 7. Hei, og velkommen hit til forumet.. Håper du finner noen intressante diskusjoner å delta i.

  -Nina

 8. Velkommen hit til forumet, hyggelig med nye medlemmer å diskutere med. Håper du finner noen intressante og engasjerende tråder å diskutere i.

  -Nina

 9. Nina

  Hei, og velkommen til forumet. Håper du finner noen intressante diskusjoner å delta i.

  Utrolig flott rase du har. Du får presentere og legge ut bilder av kattene dine under 'Min katt'

  -Nina

 10. Heisann, og velkommen hit til forumet. Håper du finner deg til rette her og at du finner intressante diskusjoner å delta i.

  -Nina

 11. Nina

  Heisann, og velkommen til forumet. Håper du finner noen intressante diskusjoner å delta i.

  -Nina

 12. Hei, og velkommen til forumet. Håper du finner deg godt til rette her og at du finner intressante diskusjoner å delta i.

  -Nina

 13. Heisann, og velkommen hit til forumet. Håper du finner deg godt til rette her, og at du finner noen intressante diskusjoner å delta i.

  - Nina

 14. Er det noen fra Narvik her, som kan tenke seg å fortelle litt hvordan det er å bo der? Tenker muligens på å studere der til høsten, men er litt usikker. Hvordan er hundemiljøet i Narvik? Er det gode turmuligheter fra sentrum, eller er man avhengig av å kjøre litt ut av sentrum før man kommer seg til turplasser? Hvordan er det ellers å bo der?
×
×
 • Create New...