Jump to content
Hundesonen.no

Hva skal DIN firbeinte venn få i julegave?


SFX

Recommended Posts

 • Replies 72
 • Created
 • Last Reply

Mamma sa at julegaver bare var tull til dyr, men jeg overtalte henne til å kjøpe to margbein med ost inni. Hadde pakket dem inn, og de lå på gulvet på rommet mitt med noen av de andre gavene. Når mamma kom hjem hadde hundene pakket opp gavene sine, og spist opp alt fyllet. *ler* De tok bare sine gaver fordi de luktet så godt... Men jeg skal tigge julegaver til dyrene av bestemor ;)

Link to comment
Share on other sites

Et års forbruk av for og tyggebein, gratis start i konkurranser, gratis vaksine for et år, gratis ormekur/forhudsrens/ørerens/kloklipp for et år. ;)

*ler* Noe sånt får Lyng også. Han har fått førjulsjulegave også da, ny sele til å bruke med det stive draget til pulken.

RR'n til sambo har også fått førjulsgave, et katahdindekken og potesokker. Dekkenet ble gledelig tatt i mot av frøkna:)

Link to comment
Share on other sites

De får fylte margbein (pakker opp selv på julaften), julematrester hele jula (inkluderer ribbe, rype + annet snaks.) Aysha får en leke av meg, og resten av familien elsker å kjøpe gaver til hennes så hun får nok plenty ;)

Link to comment
Share on other sites

Et års forbruk av for og tyggebein, gratis start i konkurranser, gratis vaksine for et år, gratis ormekur/forhudsrens/ørerens/kloklipp for et år. ;)

*flire* No sånt her og. Blir vel noen ribberester på julaften og ligger en pakke til henne fre Bridie, men noe mye mer enn det, tror jeg ikke hun får.

Link to comment
Share on other sites

Tja,jeg har lyst til å bestille halsbånd fra kifani til begge to,men vi får se hvor mye som blir igjen etter julehandeln imårra.. Men jeg vet at ei vennine har kjøpt ett eller annet spisende til dem:)

Link to comment
Share on other sites

Har ikke helt bestemt meg, men det blir vel helt sikker noe han kan spise. Matvraket mitt :closedeyes:

Eller hadde han vel satt pris på leker, og spesielt bamser, men dere aner ikke hvor mye han har fra før, så tror ikke han trenger fler ;)

Link to comment
Share on other sites

Jeg jobber julaften, så det blir ikke no spesielt da (jeg skulle liksom ha 18 dagers jul, jeg..), men 1. juledag blir det ribbe til frokost på begge, laaaang tur og deretter gedigne okseben å mumse på. Om de fortsatt vil ha noe mat på kvelden skal de få dele en rype. Ellers er gaven deres rettogslett at jeg har fri og skal fokusere på dem i nesten tre uker.

Link to comment
Share on other sites

Hmmm.... Her er det gaver til alle dyrene under treet, selv Villkatten som bestefar tar seg av. ;) Og jeg vet det kommer gaver fra fler enn meg. ;)

Ellers har Bridie fått opptil flere julegaver allerede. ;) Jeg har jo kalt dem julegaver.

"Dette kan bridie få i julegave vettu" sier jeg, også sier ikke Lars noe på at jeg har kjøpt det ;)

Så det begynte med slalom og dekken til henne da vi var i Sverige her for noen uker siden. Så kjøpte jeg sko til henne i V.skipet som sku pakkes inn og ha under treet, men vi trengte dem visst tidligere, så da har hu jo fått dem.

Også har vi visst bestilt BiaBed til henne i Sverige, som vi skal hente neste lørdag tror jeg. Men, den blir jo for stor under treet, så da må hun jo få noe annet der.

Blir vel noe hu kan pakke opp selv og kose seg med mens vi spiser tenker jeg ;) Helst sku jeg hatt tak i sånne lange oksepeniser, men usikker på hvor jeg får kjøpt det.

Kattene får forøvrig en lekehule (tipper Lucifer kommer til å flytte inn i den), samt en boks med blaut mat, og catnip et eller annet sted ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Lill med Perfect image er fremdeles aktiv med collie oppdrett både med lang og korthår. Enklest er nok å ta kontakt på Facebook med henne privat, tror ikke hun har tilgang på Messenger på kennel siden sin dessverre. Hun venter et korthårskull i disse dager (uke 17) og jeg vet hun har noen spennende planer fremover også. Verdt å ta kontakt, eventuelt mase litt om du allerede har sendt henne en melding! Ikke sikkert du får svar sånn helt med en gang da den dama har mange baller i luften, kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for arbeidet hun gjør. 😂    Tine (kennel laabanden) som er tagget over her har i hvert fall 1 om ikke 2 korthårs hannhunder ledig akkurat nå, og er vel ikke utelukket at det blir en kort/langhårsparring der i fremtiden, men det kommer helt ann på hvilken hannhund det blir på kortis tispa hennes i fremtiden.  Ann Gjertrud (Kennel NoorWay) er jeg usikker på om avler fremdeles, men er ikke sånn kjempe kjempelenge siden jeg så en annonse fra henne så sant jeg husker rett. Hun var aktiv her inne før, om du søker på Noor, Ninja eller Miyagi (usikker på hvordan det skrives) så finner du henne nok. Men er ellers vanskelig å finne på nett om dagen svjv.  Hadde anbefalt @Kensington Gate , men tror ikke hun avler pr.d.d.    Du kan søke opp norsk collie markedsplass på Facebook, der deles det annonser. 😊 NCK fikk ny nettside for ikke så kjempelenge siden, men oppdateringene har gått sakte dessverre.   
  • Jeg kan ikke se å finne Kennel NoorWay noe sted - verken gjennom Google eller Facebook. Har du mulighet til å sende en lenke? Ellers noterer jeg meg resten av det du skriver, og vil legge stor vekt på gemytt! Takk for hjelpen 
  • Tusen takk for gode tips! Her har jeg litt å sjekke ut 
  • Jeg soser rundt i valpefeber, feriefeber og ferieplanlegging...
  • Ja, det kommer til å bli brukt sekk til valpen. Men vi har lyst til å kanskje leie en hytte og ta små dagsturer med både valp og godt voksen hund.  Sykkelturer utgår pga det blir for tungt med 30+ kg i sykkelvogn.  Alt kommer til å gå på valpens premisser.  Men vi vil gjerne ha turterreng som er ganske flatt, pga eldre hund med hofteplager, og pga tung sekk i krevende, kupert terreng er skummelt.  Setter gjerne tips på turrterreng, eller lettgåtte turer: hele sørlandet, Telemark og Asker område På forhånd tusen takk
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...