Jump to content
Hundesonen.no

Din hund og nasjonaldagen.


MarieR

Recommended Posts

Hva gjør din hund i dag? Er den med i tog? Hjemme? Eller er du en av de heldige som kan ta den med deg til skogs?

Ask får stå hjemme i hundegården med Evita i dag. Hadde det vært opp til meg hadde jeg skulle pakket på han kløv og dratt til skogs..

Link to comment
Share on other sites

Turbo skal slappe av med meg i noen timer også skal vi prøve oss en tur ned til byen med alle menneskene:O også skal vi entel på barneskolen å slappe av og kose oss eller ta bussen til ås å gå tur å kose oss der:)

Link to comment
Share on other sites

Loke og Lyra har fått hver sin tur i skogen allerede, Lyra skal få en til senere i dag. Hvis det ikke blir for varmt så tar jeg en fellestur med de. Loke fikser ikke varmen noe særlig bra enda..

Link to comment
Share on other sites

Vi har sett på toget fra veranda'en og gått en liten tur i skogen.

Senere i dag blir det familie middag og da er selvsagt hunden med. Ellers er 17 mai en fridag siden det ikke er noen barn i nærmeste familie -så vi bare koser oss :imrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Orry har fått en liten morgentur, etterpå skal han være med bort i familieselskap og leke med en leonbergerfrøken som han er veldig glad i :D Vanker nok litt pølser og is på oss begge da, så han blir nok fornøyd!

Tog eller byen blir det ikke på oss, da jeg ikke er noe spesielt fan av kaoset i Oslo på 17.mai :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Guest Gråtass

Snart kommer noen venninder, så skal vi ut å gå spor med alle hundene (6 schäfere totalt). Siden vi bor i skogen, blir det til at vi holder oss i nærheten av huset (og fødeklar hest)... Deretter skal vi grille og kose oss, selvfølgelig med is til dessert.

Ha en fin dag!

Link to comment
Share on other sites

i år går 17. ubemerket forbi, er uansett ikke noe bråk rundt husene der vi bor nå...

Sier han som har dratt på jobb for å være der til ikveld :closedeyes: Her skal vi helt klart feire med en pølse hver, en kvikk lunsj til meg og et tyggebein hver til hundene og en lang tur ut i skogen :D

Link to comment
Share on other sites

Her går 17Mai forbi som en helt vanlig dag, bortsett fra at vi ble vekket av et tog som gikk forbi her på morningen <_<

Koda har en skadet fot å har fått beordret ro i noen uker, så han får ikke lov å gjøre så mye uansett, så nå ligger de begge slengt utover i soffaen her sammen med meg. Sover begge to. Blir vel noen få småturer ut og litt trikstrening utover ettermiddagen.

Jeg er ikke spesielt glad i feiring på 17mai uansett, er så trangt og bråkete i byen uansett og som alltid i Tromsø er det regn og grisevær på 17Mai, det slår ikke feil, men jeg titter nå litt på feiringa på tv da. Hyggelig, rolig og varmt i min egen stue ^_^

Link to comment
Share on other sites

Her er 17 mai som alle andre dager..

Er ikke så begeistret for 17 mai, så at vi er i Sverige er bare positivt.

Bikkjene skal heller få en lang tur (ikke i skogen, da blir vi overfalt av flått)

Link to comment
Share on other sites

Guest Vicky

Vicky var på tur til morgenen. Hun fikk lov å være hjemme i år. Da jeg var 12 år var hun trofast følgesvenn i 17.mai toget, og alle de andre årene har hun vært med som tilskuer sammen med meg.

I år ble Kelly med ut for å se på 17.mai feiringen. Masse spennende å føge med på synes hun. Spesiellt en trompet ville hun gjerne ha tatt en nærmere titt på. Nå sover hun dypt under stolen.

Link to comment
Share on other sites

Her feires det 17. Mai ja! :D Har vært i byn og gått i tog! Så kom vi hjem og jeg og min søster har gått tur med Tassen og Abby. (Båndtreningen går bedre og bedre!) Så har de begge fått 17. Mai sløyfe på da! :rolleyes: Og klart å skitne til bunaden min med sorte og hvite hår!

Nå skal vi spise og dra på landet og kose oss med hundene. Pølse og is hører med! :icon_fun:

Link to comment
Share on other sites

Jeg har vært på jobb i dag... DVS at jeg har gått i barnetoget sammen med klassen min (en haug med glade og spente 6- åringer) Kjempestas!

:icon_fun:

Vovvene har tatt livet med ro her hjemme, og lekt sisten ute i hagen. Skal gå en tur med dem senere i dag.

Link to comment
Share on other sites

Mikey har vært hjemme i dag mens vi var i byen og så på vesla til samboer'n gå i barnetoget... Første året hun skulle gå tross alt så måtte jo ned og ta masse bilder... :rolleyes:

Etter litt mat med family'n skal vi ut i skogen og leike oss... :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Oi.sååååååå søt!🤩  
  • Mellom hver valp glemmer jeg hvor mye jobb det er. Denne lille hooligan er litt ekstra alt i tillegg, ingenting er trygt her hjemme per tiden. Men samtidig er det så mange små øyeblikk som er så koselig, hver gang de gjør noe nytt, mestrer osv. Heldigvis er hun også veldig kul å trene med, spent på hvordan hun er på sau! Fortell meg nå gjerne jeg ikke er ensom i å syntes det er litt slitsomt av og til, samt har prestasjonsangst for å få det bra til… Dagsferskt bilde av lille hooligan   I løpet av vinteren har jeg hatt besøk av Pil som jeg solgte som unghund, hun reiste hjem etter en date med en engelskmann for snart 3 uker siden. Så vi håper der kommer noen små i midten av april 🤞  
  • Aah Tusen takk! Var ekstremt deilig og lese!  Du har helt rett, har vært/ er inne på tanken på å gå han tilbake før han tar skade av å være her. Å du har helt rett i at alle ska ha det til «det går bra, det går over, det fikser seg» og det gjør kanskje det. Men er fortsatt usikker. Hjalp å lese dette! Men hadde egentlig bestemt meg for å gi meg selv litt mere tid og ikke forvente så mye av valpen og meg enda sia vi begge er forholdsvis ferske på dette. Men takk igjen! Nå følte jeg meg ikke så «annerledes» 💙 Er som du sier veldig viktig at det ikke bare fremstilles som solskinnsdager og grønne skoger og at man tabu belegger det å føle seg mislyktes🐾
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...