Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå oktober


Symra&Pippin
 Share

Recommended Posts

Akkurat nå, mushi skrev:

Prøvd å nappe ut strømmen eller skru maskinen av og på? Kjørte seks vask med det greiene der på rad og gikk helt fint!

Sent fra min VTR-L29 via Tapatalk
 

Den er av og nøkkelen kommer bare tilbake når jeg drar ut kontakten og putter den inn igjen 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 2.8k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Det var jeg som har vært snill i år Fikk tilbakebetalt for ungufør for alle årene jeg har vært på aap. Julaften kom tidlig i år, for dette var ikke forventet overhodet! Jeg er i sjokk for å si de

Nå syns jeg mannfolka trenger litt positiv omtale her! Min ødelegger aldri noe i sinne, nekter meg aldri å låne noe han betaler for av streamingtjenester - (WTF??) er verdens snilleste med både meg, b

Jeg smelter. Valpelyder  twiggy er naturtalent.  Da gikk ihvertfall tiden  

Posted Images

Akkurat nå, Ozzy skrev:

Noen som har forslag til hvorfor vaskemaskinen nekter å lukke seg opp? Har vasket to utebukser/jaktbukser med sånn spesialsåpe og impregnering såpe. En runde med hver og fulgt anvisning.. 

Nå nekter maskinen å åpne seg.. 

IMG_20171003_164340.thumb.jpg.10639916d8baaff8c473e2f7898db55e.jpg

IMG_20171003_164347.thumb.jpg.5dce8e8d7fd3fedb911cd78158fbe0d7.jpg

Er den tom for vann? Vår låste seg en gang, men da var den full av vann. Måtte åpne det filteret nede på maskinen, renske det, samtidig som vannet rant ut der. Da fikk vi åpne den.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, laikamor skrev:

Er den tom for vann? Vår låste seg en gang, men da var den full av vann. Måtte åpne det filteret nede på maskinen, renske det, samtidig som vannet rant ut der. Da fikk vi åpne den.

Aner ikke, rørleggeren skulle se på det og han surra og mente at maskinen ville vaske klærna så satte på en ny runde. :lol: så får se når den er ferdig. :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

:hug: til @SFX

og god bedring til @Debbie

og andre som trenger det :hug:

 

fordelen med dustekropp som trenger mye smertestillende normalt er at jeg kjenner omtrent ingenting til tå. Litt dunking om jeg står og går mye men etter verkingen gav seg i går så er dette uproblematisk :ahappy: Tar det veldig med ro da, for er helt utslitt.  

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 timer siden, Lola Pagola skrev:


Jeg har aldri brukt nesespray før, brukte første gang i fjor, og herreguuuud så mye mer "behagelig " det ble å være forkjølet! Visste ikke at det hjelper så mye. Men vil ikke bli avhengig, så da får jeg prøve saltvann.

Ingen fare for å bli avhengig hvis du ikke bruker den mer enn 7 dager i strekk altså :) men jeg har selv vært avhengig og det er et helv...:lol:

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Husker ikke hvem som nevnte nesehorn, men jeg har det og bruker det kun når jeg må - synes det er veldig ubehagelig å bruke, men det er utrolig effektivt. Løste opp en begynnende bihulebetennelse her i vinter - kjentes ut som om hele øynene og det rundt pulserte, men etter bruk av nesehorn to dager så løssnet det. Varmt saltvann som renner gjennom tar med seg det meste, men kan på ingen måte si at det er behagelig... 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest lijenta

Kryss fingrene for at to paracet virker i dag.

Vondt i hodet og mage og trøtt og fryser og ja slappsom når jeg har betennelse i kroppen. Det har også gått 20 minutter siden jeg tok paracet så 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

20 minutter siden, Kaisen skrev:

Ingen fare for å bli avhengig hvis du ikke bruker den mer enn 7 dager i strekk altså :) men jeg har selv vært avhengig og det er et helv...:lol:

 

Står 10 dager, brukte vel 8. Men, siden jeg ble forkjølet igjen bare en uke etter jeg var "frisk" så må jeg vel sikkert vente litt før jeg kan bruke det igjen? Eller holder det med den pausen kanskje... :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Lola Pagola skrev:

Står 10 dager, brukte vel 8. Men, siden jeg ble forkjølet igjen bare en uke etter jeg var "frisk" så må jeg vel sikkert vente litt før jeg kan bruke det igjen? Eller holder det med den pausen kanskje... :D

Jeg vet egentlig ikke helt hvor lang pause man skal ha..men slimhinnene må få stabilisert seg litt i hvertfall. Jeg begynte å bruke nesespray når vi var i spania. Blir alltid tett når jeg er i varmen. Så ble jeg forkjøla med en gang vi kom hjem, så jeg tenkte: okeey, bare en uke til. Som ble til 2 mnd :sweat:

Kanskje du kan prøve saltvannspray med menthol? Det e den jeg syns funker best hvis jeg må ha saltvann i hvertfall

Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 hours ago, Siri said:

Ja, dette var en ferdigmiks, men det finnes oppskrifter på nettet også. Det er bare å google steinalderbrød. 
Strengt tatt kan man jo blande nøtter og frø som man vil, kanskje også ha i litt tørka frukt om om man vil? 
Basisen er 4 egg, 3/4 dl olje og 1 ts salt. Så har man i frø og nøtter slik at det blir en passe seig masse og har opp i ei godt smurt brødform (1,5 l) :) Det blir da ett brød. 

Men jeg er ingen stor brødbaker, så må nok ha litt bedre instruksjoner. Men google det kan jeg! :)

 

2 hours ago, Teserere said:

Mest lyst på gaupe, men Maine Coon gjør kanskje nytta også? :sleep:

Alle katter gjør nok nytten, men skal du ha noe nærmest mulig gaupe så tror jeg det beste er et digert beist av en fjøs/stall/låve katt som bare er sånn passe halvtam. Mange av de er litt "gatas skrekk". Og allerhelst en fertil en (men det medfører jo andre store ulemper). 
 

8 minutes ago, Lola Pagola said:

Sortert etter størrelse :P

DSC_0194.jpg?resize=1276,864

 

Viktig med sortering :)

 

@SFX så bra at alt er vel så langt. Dette klarer du! og det MÅ gå etter planen denne gangen. Nå får de der bassiluskene ha kost seg lenge nok i øret til Foenix synes jeg :aww: 

------------------

Jeg er fortsatt hos venninne i Drammen pga skolen i Oslo. Gleder meg masse til å komme hjem til mann og hunder i morgen kveld! Savner dem. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Belgerpia
2 hours ago, SFX said:

Kirurgen ringte, og operasjonen til Foenix har gått etter forholdene bra, og øret så bedre ut enn han forventet med hennes sykdomshistorie. Han hadde sett mange ører som var mye verre enn dette. Men, det er et stort arbeid foran meg, da det ifølge kirurgen er stor infeksjonsfare ved denne operasjonen. Så jeg må jobbe for å holde henne tørr, ren og i ro. Ingen turer på fjorten dager, bare tisse i bånd, unngå hoderisting og annet som kan flytte på øret. Skjerm mest mulig for å unngå kløing, og i hvert fall om natta og når hun er alene. Holde Glam unna så han ikke girer henne opp eller forsøker å slikke i øret - han blir nok med på jobb framover. Jeg ser for meg en del gulvvask i denne søte høsttid, så jeg skal kjøpe tørrmopp på vei hjem fra jobb. Stingene skal taes om fjorten dager, og om fire uker/en måned (jeg husker ikke, men har det skrevet ned) skal vi ta ny dyrkningsprøve av bakteriefloraen, og om vi fremdeles finner pseudomonas da, da vet jeg ikke hva vi gjør. Da har operasjonen vært helt bortkastet, og vi står mellom å fjerne enda mer av øregangen (altså ny operasjon) eller å medisinere henne resten av livet. Men, en dag om gangen. I dag skal jeg hente ut medisiner på apotek og ellers handle det vi kan trenge på vei hjem fra jobb, så jeg ikke trenger å dra fra henne mer enn nødvendig i perioden torsdag til søndag. I kveld skal jeg ringe klinikken for å få en statusoppdatering, for så hønemor har jeg lov til å være. Ved lunsjtider i morgen blir det fattet en avgjørelse på når hun får komme hjem, de vil se at hun har normal avføring, spiser og ellers virker i form før hun får dra, i tillegg til at smerter og annet er håndterbare. 

Akkurat nå vet jeg ikke hva jeg føler, jeg tror jeg er en overveldet og sprukken ballong. Jeg er lettet over at operasjonen har gått bra og at hun følger "boka" så langt, men jeg er også bekymret og stresset over de neste fire ukene, og føler at det hviler mye ansvar på meg for å unngå infeksjon. Det skremmer meg litt, og jeg freaker litt ut mens jeg grubler over hvor sterilt jeg kan klare å holde det hjemme. Jeg er ikke kjent for å ha støv på hjernen. Mens Foenix skal bokstavelig talt unngå å få støv i hjernen. Eller øret. 

Men nå skal jeg pakke snippsakene, og komme meg herfra og hjem.

Godt det gikk bra, og så må du slutte å stresse - gjør bare det du får beskjed om så går det sikkert bra :)
Jeg fikk tilbake min bare et par timer etter at de hadde tettet et djupt hull i øyet. Sammen med frallen fikk jeg en tjukk bunke resepter, og beskjed om at det var ekstremt viktig å følge drypperegimet om dette skulle bli vellykket.
Og klarer jeg å holde øyet til Hermine trygt og korrekt medisinert, så klarer du å fikse et øre - *ler* den operasjonen er i det minste ikke uttapå og er naturlig beskyttet av en øreflipp - øya til spetakkelet her er nesten det ytterste posten i trynet - ganske eksponert med andre ord *ler*
Vi fikser dette - jentene skal bli bra :)


Dette kommer til å gå fint Stine - øreflappen beskytter mot for mye dritt i øret - bare ha liggeplassen rein.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg må si jeg skvatt litt da jeg så søskenbarnet mitt på forsiden av VG i dag. Visste ikke at samboeren hennes var så kjent/interessant, men så er ikke fotball min greie overhode heller da. 

Blaze har fått trene lp igjen i dag og jeg begynner å se håp om start i kl.2 til våren :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser på veterinærene, og syns det er ganske sykt at det finnes regulering til hunder.:lol: min hund hadde samme problem som valpen på programmet, og det ble også nevnt regulering av tannspesialisten. Men der sa jeg stopp altså... det er svindyrt. Så jeg ba dem om å trekke tennene hvis det ble aktuelt... de var ikke fornøyde med det da. Heldigvis ble ble melketennene trukket, og de nye vokste ut helt fint. Så hun har alle tennene i behold. Men aldri om jeg hadde gitt bikkja mi regulering altså. Da skulle det vært et spesielt tilfelle, og aller siste utvei.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*

God bedring til @Debbie, og god bedring til @Raksha 

Og så er det godt å høre at operasjoen har gått fint, @SFX. :hug: Og jeg hadde fått helt panikk selv om jeg hadde fått vite plutselig at jeg ikke fikk hunden med meg samme dag  :o 

Og god bedring til lille fralle @Belgerpia:)  

3 timer siden, laikamor skrev:

Er den tom for vann? Vår låste seg en gang, men da var den full av vann. Måtte åpne det filteret nede på maskinen, renske det, samtidig som vannet rant ut der. Da fikk vi åpne den.

Når vår maskin var akkurat slik så var det det som fungerte. 

Her har det vært skikkelig møkkavær. Natt til i går våknet jeg flere ganger av at vinden rusket skikkelig i husveggene. I går nektet Sjef plent å gå tur etter morgenturen, og viste det klart og tydelig med å ligge oppå meg i et par timer etter jeg var hjemme fra jobb. Når jeg prøvde å ta ham ut så tisset han raskt før han snudde og løp mot inngangsdøra. 

I dag slapp han ikke unna ettermiddagsturen, men det var tydelig at det ikke var noe kult. Gå pent i bånd i stedet for å oppføre seg som en liten teit valp er ikke mulig når det er storm og regn faktisk :aww: 
At han fikk klemme hodet inntil meg og gjemme seg innenfor jakka når det var kraftig vind og hagl på en gang var jo absolutt nødvendig. Men litt storm og noe regn? Næh, det gjør faktisk ikke vondt. Når jeg ikke får vondt av at regnet blåser rett i ansiktet på meg får i hvert fall ikke han med såpass robust pels vondt. 

Forresten har vi fått ny automatisk strømmåler i dag. 
Jeg kan informere om at jeg verken har vondt i hodet, kreft, eller føler at noen utøver tankekontroll. Selv om det selvfølgelig kan være tankekontrollen som slår inn og gjør at jeg bare tror at jeg ikke merker noe. 

Fram med tinnfolien! :P  :teehe: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 timer siden, Annik skrev:

I dag fikk vi ca 120 Dentastix levert på døra. Dyrene synes det var helt greit, tror jeg :aww:

Oj, så kult. Noe du har vunnet eller noe man kan kjøpe? Vi er storforbrukere av Dentastix 

3 timer siden, Ozzy skrev:

Aner ikke, rørleggeren skulle se på det og han surra og mente at maskinen ville vaske klærna så satte på en ny runde. :lol: så får se når den er ferdig. :P

Bra den åpnet seg. Sånn nøkkel er barnesikring på vår maskin, måtte ha bruksanvisningen for å finne hvordan jeg fjernet den. 

Lykke til med begge jentene @Belgerpia og @SFX

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ok, hvor har jeg lagt hodelykta mi? Jeg fant batteripakken, men hodelykta lå ikke i samme skuff... laderen lå i en annen skuff og der var det heller ingen hodelykt... æææææ...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...