Jump to content
Hundesonen.no

Forslag til morsomme navn

Recommended Posts

Jeg klarer ikke bestemme meg og skal helst finne et navn i løpet av dager! :icon_confused:

Brun, rask og våken hund. Sannsynligvis hannhund. Aller helst som starter på B, selv om jeg begynner å bli åpen for andre forslag også.

Navnet skal være morsomt , og helst ikke guder eller fra fantasybøker ol. :thumbs:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bob Hund?
Bippe Stankelbein?
Bazinga?
Boris?
Bart Simpson?
Boing?
 

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Istemmer Boing, det må jo passe en energibunt i allefall :D Boink, Bopp, Buzz, Blipp, Beast, Baloo, Buck, Bønna :P

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Akkurat nå, Turb skrev:

Bob Hund?
Bippe Stankelbein?
Bazinga?
Boris?
Bart Simpson?
Boing?
 

Digger Bob Hund :lol: Potensielt navn på neste hund :thumbs:

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen
Guest

Bravo 😁 Hadde tenkt å kalle det, men så ble det tispe på meg istedenfor så:P

Sent fra min Nexus 5 via Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Yellow

Bark, Broiler, Bixit, Bollox, Banditt, Batman, Bombastic, Bounce, Boogie, Børre, Bambi.

La til: (Klin kokos) Bananas 🍌

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg hadde en venninne som iherdig prøvde å overtale oss til å kalle Rocky for Supermann. :lol: Kanskje noe for deg? :P alternativt Clark eller Kent.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Boost, Bombe, Boom, Balle, Better, Best, Burn, Batter, Brukanes, Burde, Bøff, Baff :P 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mange gode forslag her, noen er litt utradisjonelle, men vi holder et åpent sinn :lol:

Her er mine egne (forkastede, tror jeg) forslag:
 

bink
bift
boski
basse
bryderi
baluba
bardus
be-bop
bento
best
bistro
blaff/blafre
b-moll
bolero
brigg
bruse
burra
boyle
belo
babe
bindo

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Har faktisk hørt andre som har nevnt vizla i sammenheng med jaktlabbe - jeg ser det personlig ikke helt, men det kan være fordi jeg har blitt så vant til dem og straks ser at det er en labbe. Men de er jo da som regel avlet for jakt, og det er merkelig at en slik har havnet i hendene på en som ikke bruker den til det. Og så er det en forskjell mellom labbe og golden der. Disse altfor lette labradortypene har ikke rot i hostorien - de var aldri ment å se slik ut fra begynnelsen av. I motsetning til golden, hvor dagens typiske jaktgolden ser akkurat ut som de var tenkt en gang for rundt 100 år siden. Kan bare komme på et par stykker jeg har møtt som ikke har vært «rasetypiske» i det perspektivet.
  • Krysser fingrene!  Gjerne send meg regnummer et hans på PM om du vil, så jeg kan følge med hvor lang behandlingstid de har om dagen. Her er skal vi avgårde på røntgen på mandag, kjenner jeg er veldig spent. En av de værste periodene som oppdretter, dette! 🙈
  • I disse tider hvor det er stor etterspørsel etter valper, så kan de se ut som de vil, og være så brukanes som den vil. Det er lange køer for å kjøpe en slik valp uansett. Men jeg mener nå at en oppdretter bør lage valper som ser ut som den rasen den er, og kunne brukes til det den er avlet for. Uten at de trenger å utmerke seg. Jeg så en hund som jeg først trodde var en vizla. Da jeg så den nærmere, lignet den heller ikke på det. Kanskje en vizla-blanding? Vel, det viste seg å være en labrador. Jeg tror ikke et menneske i verden ville gjettet på det. En trippende hund som verken så ut som en fugl eller fisk. Om den hadde gode jakt-instinkter vet jeg ikke. Den var aldri trent i jakt.  Når jeg kjøper meg en schæfer eller dalmatiner e.l, så håper jeg at valpen vokser opp og ser ut som den rasen den er. Selv om den ikke er vakker og en typisk utstillingsvinner.
  • Her er tre bilder av golden. Det første er av den aller første golden som ble champion, rundt 1930 mener jeg: Noranby Campfire. Det andre er av min Sansa (forøvrig - av familiære årsaker veldig lik den som ble disket av dommeren over). Den tredje er i form og farge relativt representativ for «dagens» golden - selv om det avles nåen del mer moderate hunder også. Det er vel ingen som helst tvil om hvem som ligner mest på opphavet både i form og funksjon, og hadde Sansa hatt en annen positur hadde de lignet enda mer. Det er nå en ting at man tillater og til og med premierer høyt disse nyere variantene, men det som irriterer meg mest er at man faktisk DISKVALIFISERER de som ligner mest på opphavet. Når det blir så absurd så er det klart man trekker seg unna utstilling. Og det er synd for da kan man fort se enda mer ekstreme varianter - nesten myndeaktive hunder - fra tid til annen.   .
  • Tja, der kommer preferanser og bruksområde inn i bildet igjen. Svært få av de labbisene som vinner på utstilling er bygd på en sånn måte at den holder en dag på jakt, de er rett og slett for tunge blitt. Mange av dem minner jo mer om mastiffer enn moderate jakthunder. Så hvilken av linjene har da egentlig mest korrekt bygning? Når det er sagt er jeg ikke supefan av jaktretrievere som mer minner om mynder heller, det var den der mellomtingen da...
 • Nylig opprettede emner

×