Jump to content
Hundesonen.no

Avani

Medlemmer
 • Content Count

  702
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Avani last won the day on April 8 2020

Avani had the most liked content!

Community Reputation

545 Excellent

About Avani

 • Rank
  Husvarm

Profile Information

 • Hunderase
  Schæfer

Recent Profile Visitors

3936 profile views
 1. Lenge siden løpetid? Kan det være inbildt drektighet?
 2. Takk for mange gode svar Det siste syntes jeg var veldig oppklarende
 3. Det er litt det jeg tenker på og, og at det handler om smisking på en måte. At de ikke er selvstendige. Men kan hende jeg tenker helt feil, og derfor er det fint å høre hva andre legger i det. Jeg leste en gang en beskrivelse av en hund typ brukshund som var til salgs hvor det sto at den jobbet godt i aktiv underkastelse...det er litt hva jeg tenker om willing to please..
 4. Hva legger dere soniser i uttrykket "willing to please"?
 5. SÅ spennende Og for meg som ikke er kjent med BC avl, så er jeg veldig nysgjerrig på infoen som står på hver hund, feks smooth og Col. Kan ta ett lynkurs i hva alt står for?
 6. Ja, men pelsen ble ikke fin og hun var veldig tørst. Men bedre enn å klø.
 7. Hadde en hund med typiske allergiproblematikk, men hun gjorde ikke utslag på allergitest. De siste årene gikk hun fast på kortison for å holde det i sjakk.
 8. Dette må være båndtvangen i byer vi leser om her og ikke den ordinære som skal værne om bufe og viltet?
 9. Jeg er enig med deg, og eier kom også løpende bak så det kan også ha noe med utfallet. Vi tar den sammen liksom. Jeg passerer til stadighet en elghund som kun stormer bort til oss når eier tror den skal klare å kalle inn hunden eller hente den før den kommer bort. Uten eier bak seg står den gjerne bare å bjeffer i mot oss på avstand.
 10. Skal innrømme jeg kjenner kun ett eksemplar og den er stødig det jeg kan se.
 11. Finnes ikke fornøyd, den suger vann, puster ikke, trange lommer. Overhode ikke verdt prisen!
 12. Hva med Curly, jeg trener sammen med en Curly og må si jeg er imponert over hvor lite diller det er der og den virker bra utholdende i både trening og og på tur. Lavt temperert så ting går litt sakte men den er på likevel
 13. Jeg legger på kommando når hunden tilbyr adferden uten påvirkning. Og optimalt skilles det veldig på kommadoøkt og frivillig økt, noe jeg ikke er like flink til dessverre.
×
×
 • Create New...