Gå til innhold
Hundesonen.no

phlegm

Medlemmer
  • Innholdsteller

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av phlegm

  1. Har laget egen fra Personlig almanakk. Droppet selve kalenderdelen til fordel for masse notatsider der jeg kan planlegge og evaluere økter, og ferdiglagede temasider som årshjul, habit trackers, lister osv. Funker bra for meg ?
  2. Myfurbaby har mørk lilla og lavendel og kan sikkert lage den lengden du vil. Det er også relativt enkelt å lage selv, her har de både biothane metervare, kroker, osv: https://ergohorse.no/collections/biothane
  3. Ja, light-fôret til Acana kan nok absolutt være verdt et forsøk. ?
  4. Det er 48% laks i Brit Care Senior & light som hun allerede fôrer med, mens feks Robur Senior har 30% kylling og Robur Light har hovedingrediens ris og 23% kylling. Så mindre kjøtt og mer fyll i disse. Om du ellers er fornøyd med Brit Care har Weight Loss en del mindre kalorier enn Senior & Light ser jeg. ?
  5. Begge mine hunder må ha en størrelse mindre i mange modeller fra Hurtta enn feks Non-stop.
  6. Vet ikke hvor du bor, men bla. Musti Brakerøya skal visstnok ha noen igjen på lager ?
  7. Er veldig fornøyd med Nutrima til mine hunder (blant annet en jaktlabb). Ikke kornfritt, det er noe ris, bygg og havre. Så da er det jo «safe» om du bekymrer deg for DCM. Og høyt kjøttinnhold (75% i Sport Intense som jeg bruker).
  8. Coat king fungerer helt supert. Har også brukt billigere kopier av den med stort hell! Til spaniel ville jeg brukt en med ganske tette tenner.
  9. Min elsker snørekjøring. Elsker generelt alt som tilbys av jobb ? Hun har vært en sinnsykt enkel hund fra dag 1, og et arbeidsjern uten like.
  10. Jaktlinjer på min også ?
  11. De fleste tipper 20 kg på min, men hun veier 24 kg ?
  12. Det skal nok godt gjøres å finne jaktlabbe tispe på 15-20 kg. De aller fleste er 20 kg+. Noen nærmer seg også 30-tallet.
  13. Det er masse tørrfôr som blir billigere i bruk om man tar hensyn til mengden man fôrer. Min får ca 250g tørrfôr om jeg fullfôrer på tørt, 500g om jeg fullfôrer rått. Så om jeg kjøper tørrfôr til 68 kr/kg blir fôrutgiftene mine de samme som Vom til 34 kr/kg. ?
  14. Miksen kalles vel greyster, avles for mellomdistanse hundekjøring.
  15. Har jaktlabbe selv. Opplever at det er til tider vesentlig forskjell på stressnivået på de som avles mer i retning sport, politi, redning osv, og de som er rene jaktlinjer. Sistnevnte fremstår litt mer balanserte, syns jeg. Har inntrykk av at det samme gjelder jaktgolden, uten at jeg skal påstå det hardnakket. Min egen har helt fra veldig ung alder vært (for meg) overraskende fokusert og med en impulskontroll uten like. Naturlig nydelig velfungerende av- og på-knapp. Og et arbeidsjern som gjerne vil brukes mye. Som på jaktgolden er det ekstrem etterspørsel hos de gode oppdretterne for tiden også på jaktlabbe, og hos en del av dem stiller man nok ikke først i køen om man ikke har planer om jaktprøver/redning. Selges en del som ikke NKK-registreres også, de ville jeg nok tenkt meg om to ganger før jeg kjøpte.
  16. Siden den er postet under Kristiansand, så tipper jeg ts befinner seg i Kristiansand-området
  17. Jeg har en fra merket Lickimat som er 28 cm. Tror den heter Buddy.
  18. Brit Care Endurance og Brit Fresh Active er uten protein fra kylling og laks. Inneholder kyllingfett og lakseolje da, men det gjør jo Natural Greatness med lam også.
  19. Hvorfor ikke Digestive? Den er kalorifattigere enn Protein, og inneholder fiber som du foreslår å tilsette.
  20. «Hundeholderen skal påse at hunden ikke farer mot, hopper på, forfølger eller stiller seg i veien for folk som ikke godtar dette.» Hundeloven paragraf 4.
  21. Lifjell ? ca 2 timers kjøring.
  22. 2 stk originale FitPaws Paw Pods - 150 kr FoOlee Easee røytebørste str L - 100 kr Yukon kjørestrikk for mindre hunder, 6mm x 260 cm - 100 kr
  23. Hvilken type V&H får hun? Om du bruker vanlig Active kan du kanskje prøve den som heter Active proteinrik (tidl. sprint) isteden? Den har lavere kaloritetthet
  24. Strikket i Alafosslopi, 100% islandsk ull. Tjukk og varm! 1500 kr. Hentes i Oslo eller sendes mot +100 kr i frakt.
  25. Den fancy kroken på det skikjørebeltet kan kjøpes utenom og brukes på løpebeltet Det er sånn quick release krok.
×
×
  • Opprett ny...