Jump to content
Hundesonen.no

phlegm

Medlemmer
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About phlegm

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Labrador retriever

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er veldig fornøyd med Nutrima til mine hunder (blant annet en jaktlabb). Ikke kornfritt, det er noe ris, bygg og havre. Så da er det jo «safe» om du bekymrer deg for DCM. Og høyt kjøttinnhold (75% i Sport Intense som jeg bruker).
 2. Coat king fungerer helt supert. Har også brukt billigere kopier av den med stort hell! Til spaniel ville jeg brukt en med ganske tette tenner.
 3. phlegm

  Amubullen Alvin

  Min elsker snørekjøring. Elsker generelt alt som tilbys av jobb 😅 Hun har vært en sinnsykt enkel hund fra dag 1, og et arbeidsjern uten like.
 4. phlegm

  Amubullen Alvin

  Jaktlinjer på min også 😊
 5. phlegm

  Amubullen Alvin

  De fleste tipper 20 kg på min, men hun veier 24 kg 😅
 6. phlegm

  Amubullen Alvin

  Det skal nok godt gjøres å finne jaktlabbe tispe på 15-20 kg. De aller fleste er 20 kg+. Noen nærmer seg også 30-tallet.
 7. Det er masse tørrfôr som blir billigere i bruk om man tar hensyn til mengden man fôrer. Min får ca 250g tørrfôr om jeg fullfôrer på tørt, 500g om jeg fullfôrer rått. Så om jeg kjøper tørrfôr til 68 kr/kg blir fôrutgiftene mine de samme som Vom til 34 kr/kg. 😊
 8. Miksen kalles vel greyster, avles for mellomdistanse hundekjøring.
 9. Har jaktlabbe selv. Opplever at det er til tider vesentlig forskjell på stressnivået på de som avles mer i retning sport, politi, redning osv, og de som er rene jaktlinjer. Sistnevnte fremstår litt mer balanserte, syns jeg. Har inntrykk av at det samme gjelder jaktgolden, uten at jeg skal påstå det hardnakket. Min egen har helt fra veldig ung alder vært (for meg) overraskende fokusert og med en impulskontroll uten like. Naturlig nydelig velfungerende av- og på-knapp. Og et arbeidsjern som gjerne vil brukes mye. Som på jaktgolden er det ekstrem etterspørsel hos de gode oppdretterne fo
 10. Siden den er postet under Kristiansand, så tipper jeg ts befinner seg i Kristiansand-området
 11. Jeg har en fra merket Lickimat som er 28 cm. Tror den heter Buddy.
 12. Brit Care Endurance og Brit Fresh Active er uten protein fra kylling og laks. Inneholder kyllingfett og lakseolje da, men det gjør jo Natural Greatness med lam også.
 13. Hvorfor ikke Digestive? Den er kalorifattigere enn Protein, og inneholder fiber som du foreslår å tilsette.
 14. «Hundeholderen skal påse at hunden ikke farer mot, hopper på, forfølger eller stiller seg i veien for folk som ikke godtar dette.» Hundeloven paragraf 4.
 15. Lifjell ? ca 2 timers kjøring.
×
×
 • Create New...