Gå til innhold
Hundesonen.no

Lillymy

Medlemmer
  • Innholdsteller

    95
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Lillymy's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

18

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ah, takk for nyttige tips - Jeg også vurderte lildog helt til jeg leste dette, har noen erfaring med Tractive i forhold da?
  2. Hei, De er jo endel billigere en VOM, men hvordan er de enæringsmessig?
  3. Jeg har en 2, 5 år gammel 11kg stor Lhasa Apso (han er større en rasestandard men har fulgt alle helsekontroller og dyrlegen sier han ikke er overvektig, han har holdt samme vekt siden han var 1 år) tidligere har han spist sparsomt og ikke hatt noe særlig apetitt - etter han ble to år spiser han alt han har mulighet til - Jeg har talldysleksi og sliter litt med forstå hvordan regne ut hvor mye gram med mat han skal ha for at han ikke skal legge på seg. Han spiser 50% vom active og 50% Hills Id Presctiption diet Sensitive stomach. Om noen har mulighet til å hjelpe meg er jeg veldig takknemlig
  4. Jo, men så lenge det er trygt så er litt mindre greier ok - Han liker se ut av vinduet bak - så det er et pluss
  5. https://www.trixie.de/en/dog/on-tour/transport-boxes/universal-rear-car-grid-1001104452-1001104555 er det trygt og kan anbefales?
  6. Jeg kaprer tråden litt jeg, håper det er greit - jeg har også vært bekymret for DCM og andre ting som nyresvikt etc - Men er det slik at så lenge det er rundt ca 60% kjøttinnhold så er det safe? Med ris, eller korn eller havre som tileggsingrediens? Og at man er litt skeptisk mot ertestivelse og belgfrukter som fyllstoffer? min får vom og hills 50/50 men han blir fort matlei og trenger variasjon i matveien så ser etter for til variere med når han er lei det andre etter tre måneder (ish)
  7. Fant et svart et på petworld på salg! I tilfelle noen andre trenger løp og kjøp - kostet 650 ?
  8. Haha - Kjenner til dette med dobbelt så dyr som mine jakker. Jeg får litt rare blikk når jeg forteller hunden min tasler rundt i en jakke fra non stop med ulvang ull - enig at funksjon og design skal være av høy kvalitet da ??
  9. Takk for veldig utdypende og informativt svar - Settes stor pris på. ja, min har krøllhale - og non stop sine sitter som et skudd på han - men kjekt med med litt variasjon og prøve annet - Siden vi skal til Lofoten om en måned så kanskje jeg skal prøve extreme warmer.
  10. Hei, Jeg vil gjerne kjøpe et Hurtta dekken til hunden min, expedition. Han bruker størrelse 45 i Non Stop og Feel Active. Men jeg bestilte et Hurtta dekken Expedition til han i samme størrelse, og den druknet han i. Dere som har dekken fra Hurtta - har dere kjøpt mindre størrelse en normalt i deres og isåfall hvor mye gikk dere ned? Jeg skal selfølgelig måle han denne gangen i tråd med størrelsetabellen til hurtta før jeg bestiller - Men ville bare høre deres erfaringer også
  11. Jupp. Når jeg tenker over alt rart jeg har vært borte i -så mye det gå opp for meg hvor upassende innblandingen til oppdretter er.
  12. Jupp, jeg er kanskje litt dumsnill. Husker enda den gangen jeg fikk kjeft for at jeg hadde kjøpt hundetag til han med nanvnet hans på - " for om han blir stjålet kan tyvene knytte bånd til han om de vet hva han heter" Hun så tagen hans på instagram ? Akkurat som det er det største problemet mitt hvis han blir stjålet liksom...
  13. Takk - han er en flott hund med god personlighet, jeg har valgt spørre dyrleger om råd da jeg føler det blir litt panisk med oppdretter - er min første hund, men hun kommer med råd i hytt og pine uønsket. Sosiale medier - får bare fase henne ut, får fnatt
×
×
  • Opprett ny...