Jump to content
Hundesonen.no

Smartingen

Medlemmer
 • Content Count

  310
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

346 Excellent

About Smartingen

 • Rank
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Briard

Recent Profile Visitors

3334 profile views
 1. Jeg synes Fjellreven Keb bukse, Curved modellen er fin. Ekstra plass til rumpe og lår
 2. Hva mener du med at han holder rundt leggen din? Kan høres ut som stress den delen...
 3. Hva med å aktivisere valpen mentalt? Hiv en neve godbiter i gresset og la den søke etter de og bli sliten av det. Kontakttrening på tur roer ned og kan hjelpe på.
 4. Leverpostei er ufattelig enkelt å ha med seg i slike porsjonspakninger, så om hunden elsker det så hadde jeg kutta det ut fra slikkemattene og brukt på innkalling i stedet. Makrell i tomat, brisling, røkt makrell, alt som lukter mye er ofte bankers.
 5. De hadde aldri utsatt påmelding
 6. Jeg har sovet forbi påmeldingsfristen til to utstillinger... Noen som vet om det er mulig å etteranmelde ved å sende en mail?
 7. Etterhvert som man får mer erfaring, snakker med rasefolket og oppdretter så vet man hvem man skal stille for og ikke. Med min greyhound så burde jeg ikke stille for rasedommere med inngående kunnskap om rasen, da fikk han alltid dårlig kritikk, mens så lenge jeg gikk for allrounddommere så fikk jeg Cert hver gang. Tenker at den hunden ikke var SÅ bra utstillingsmessig men at allrounddommere sjelden dømte de og kanskje ikke visste bedre.
 8. Har hatt god erfaring med Sprettballen sin metode på å trene bort gjeting av sparkesykler og sykler med Briarden jeg hadde.
 9. 20 000 kr for blandingsvalp av dachs, chihuahua, tibetansk spaniel og malteser i bygda mi. Og en renraset tibetansk spaniel selges for 20 000kr... Folk er så kyniske og skruppelløse.
 10. Noen engelske settere blir solgt når de er 1-2-3 år fordi de kanskje ikke hadde så mye jaktinnstinkt som man hadde håpet på og man kan få en grei, aktiv hund med liten radius. Forutenom det kan jeg ikke anbefale en jakthund til turgåing. Har selv en pointer, og er den løs så er den på jakt, noe som innebærer stor radius, og da kan man liksågodt gå tur uten hunden.
 11. Det sikreste er å gjerde inne sofaen med barnegrinder/kompostgringer og kun ha den tilgjengelige for valpen når dere faktisk er til stede og kan passe på.
 12. Sommertid så plukker vi opp ganske ofte, da pleier jeg å gå med en liten spade/hagespade og enten vippe de ut av plenen og i beddet eller faktisk bære med bæsjen til pallekarmene og grave den ned der. Gratis gjødsel. Vinterstid litt sjeldnere og helst når det er frost, hiver enten i bed eller pallekarmer. Eller samler med en liten spade i en papirsekk og i matavfallet
 13. Jeg kjøpte noen på ebay, husker ikke navnet i farta men er beregnet for mat på camping/klatretur(???). Jeg kjøpte kanskje 6 stykk når jeg først kjøpte, og får 2,5 tuber på en 500g pølse.
 14. Jeg belønner med V&H på tube, og de ukene jeg er skikkelig motivert prøver jeg å la all maten bli inntatt i form av trening. Kjedelig kontakttrening inne har hjulpet enormt på generell kontakttrening, selv om det selvsagt er vanskelig ute. Jeg tiner disse pølsene, stapper de i tuber og legger de i kjøleskapet. Hvis motivasjonen for tørrfor er der hjemme, bruker jeg det. Jeg er ikke så nøye på hvor mye mat hunden får så lenge hun holder vekta og hun får selvsagt mat i skål når jeg ikke gidder å trene.
×
×
 • Create New...