Jump to content
Hundesonen.no

Smartingen

Medlemmer
 • Content Count

  313
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Smartingen last won the day on October 17 2022

Smartingen had the most liked content!

Community Reputation

348 Excellent

About Smartingen

 • Rank
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Briard

Recent Profile Visitors

3618 profile views
 1. Hei, det gikk fint til slutt. Det var nok sonden som gjorde at han synes det var ubehagelig å spise, og når den kom ut så spiste han som normalt. Håper det går bra med deres hund☺️
 2. Det er enkelt å være etterpåklok, men neste gang tar dere med livsforsikring Uansett, ta "kampen" med oppdretter.
 3. Jeg er uenig i dere som sier hundekjøper ikke har krav på noe. Kjøpsloven gjelder kjøp og salg mellom privatpersoner, "varen" skal fortsatt funke. Her er en sak om alle som har klaget på selger og fått tilbake penger for varen: https://dinside.dagbladet.no/okonomi/har-hunden-din-en-sykdom-se-om-du-kan-klage/60981223 Jeg ville først kontaktet oppdretter og spurt om å få tilbake kjøpesummen, eller i allefall det som ikke er blitt dekket av forsikringen (forresten, hadde dere ikke livsforsikring?). Hvis det ikke fører frem, ta vare på dokumentasjon på kommunikasjonen, så ville jeg tatt ko
 4. Jeg synes Fjellreven Keb bukse, Curved modellen er fin. Ekstra plass til rumpe og lår
 5. Hva mener du med at han holder rundt leggen din? Kan høres ut som stress den delen...
 6. Hva med å aktivisere valpen mentalt? Hiv en neve godbiter i gresset og la den søke etter de og bli sliten av det. Kontakttrening på tur roer ned og kan hjelpe på.
 7. Leverpostei er ufattelig enkelt å ha med seg i slike porsjonspakninger, så om hunden elsker det så hadde jeg kutta det ut fra slikkemattene og brukt på innkalling i stedet. Makrell i tomat, brisling, røkt makrell, alt som lukter mye er ofte bankers.
 8. De hadde aldri utsatt påmelding
 9. Jeg har sovet forbi påmeldingsfristen til to utstillinger... Noen som vet om det er mulig å etteranmelde ved å sende en mail?
 10. Etterhvert som man får mer erfaring, snakker med rasefolket og oppdretter så vet man hvem man skal stille for og ikke. Med min greyhound så burde jeg ikke stille for rasedommere med inngående kunnskap om rasen, da fikk han alltid dårlig kritikk, mens så lenge jeg gikk for allrounddommere så fikk jeg Cert hver gang. Tenker at den hunden ikke var SÅ bra utstillingsmessig men at allrounddommere sjelden dømte de og kanskje ikke visste bedre.
 11. Har hatt god erfaring med Sprettballen sin metode på å trene bort gjeting av sparkesykler og sykler med Briarden jeg hadde.
 12. 20 000 kr for blandingsvalp av dachs, chihuahua, tibetansk spaniel og malteser i bygda mi. Og en renraset tibetansk spaniel selges for 20 000kr... Folk er så kyniske og skruppelløse.
 13. Noen engelske settere blir solgt når de er 1-2-3 år fordi de kanskje ikke hadde så mye jaktinnstinkt som man hadde håpet på og man kan få en grei, aktiv hund med liten radius. Forutenom det kan jeg ikke anbefale en jakthund til turgåing. Har selv en pointer, og er den løs så er den på jakt, noe som innebærer stor radius, og da kan man liksågodt gå tur uten hunden.
 14. Det sikreste er å gjerde inne sofaen med barnegrinder/kompostgringer og kun ha den tilgjengelige for valpen når dere faktisk er til stede og kan passe på.
×
×
 • Create New...