Jump to content
Hundesonen.no

Grønn

Medlemmer
 • Content Count

  168
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Grønn last won the day on April 30

Grønn had the most liked content!

Community Reputation

34 Excellent

About Grønn

Recent Profile Visitors

1499 profile views
 1. Sikkerheten til passasjerene (barna i baksetet) er viktigere for meg enn at hunden ikke blir skadet i en kollisjon. Jeg er redd for at et kela-bur eller lignende vil bli trykket inn i setene og skade barna ved en påkjørsel bakfra. Har sett på burene fra mim-safe, men det passet ikke så godt. Vi har derfor, enn så lenge, et sånt bur som noen kaller "hjemmebur" til hunden. Hvis noen har sett tester av hvordan de ulike burene oppfører seg i en påkjørsel bakfra er jeg interessert!
 2. Grønn

  Valpebiting

  Ring legevakten, så tar de avgjørelsen. Jeg hadde nok villet ha sprøyta
 3. Og hvis dette går for mye ut over ens eget liv, og mulighet til å trives i eget liv. Da mener jeg det er rett å omplassere eller vurdere å avlive hunden. Jeg tror ikke en hund med sterk separasjonsangst har det godt.
 4. Har du henne med deg på jobb? Og hvis du ikke jobber, så kan det være nesten enda viktigere for deg å kunne komme deg ut av huset. Kan du ha henne med i bilen? Eller blir hun redd der også? Det er jo ikke så lett nå på vår og sommer, da.
 5. Jeg tenker vel kanskje at det ikke er "fair" overfor deg! Det høres veldig vanskelig ut å leve et liv der du må ha pass til hunden for å stikke innom butikken! Et barn kan man jo ta med seg overalt, så dette blir jo veldig begrensende.
 6. En fordel med flexi fremfor langline er at langlina kan bli veldig møkkete når den dras gjennom rusk, rask, gjørme, hundetiss og det som værre er. Det er ikke alltid det passer å bli så møkkete på henda.
 7. Vi har ikke variert på hvor han satt etter at han kasta opp for første gang. Etter det har det vært bilburet bak. Å vaske hundespy mellom setene ville vi helst unngå...
 8. Hvor gammel er hunden? Vår hund likte heller ikke å kjøre bil da han var valp. Det vil si 10timers biltur hjem fra oppdretter gikk strålende, da sov han på fanget mitt. Vel hjemme fikk han sitte i buret bak, det likte han IKKE! så da varierete vi litt og lot han sitte på fanget (han var fortsatt liten sånn 10 uker eller noe) Da begynte han å kaste opp og sikle og det holdt på med i ca et år. Da kjørte vi stort sett bare korte turer med ham, maks 30 min, kanskje. Når vi skulle på ferie, lang kjøretur på 8-10timer hver vei ga vi ham bilsyketablett for hund. Det fungerte ok, men han satt o
 9. Jeg har ingen råd, dessverre. Vår ESS er en rolig familiehund sånn som du beskriver de andre hundene dere har hatt. Men han trenger også ganske voldsomt i båndet til tider Hva heter selen dere bruker?
 10. Nå har jo samfunnet vært mer åpent og helt åpent en stund, og mange er ute av hjemmekontoret. Har bølgen av omplasseringshunder begynt? Og får oppdrettere solgt valpene sine?
 11. Vi har en vanlig springer spaniel, og den går stort sett løs på tur (i naturen, når det ikke er båndtvang) Hva står "JT" for ? Regner med W er for Working, er JT = jakt?
 12. Her er det veldig mang hunder. De jeg kommer på nå er: Border collie, engelske settere, chihuahua, pomeranian, labrador, australian shephard (eller mini american shepard, kanskje begge), dachs, stabijhound, kleiner munsterlender, kerry blue terrier (tror jeg), noen andre små terriere og noen kortklipte som jeg tror er shitzu eller bichon havanaise eller lignende.
 13. Hvordan steller jeg best hundens pels for at minst mulig skal havne løst i huset. (Vi har storrengjøring i dag ) Vi har et par børster, men jeg synes ikke de får løs så mye. Selv om han røyter som bare det. Har lest om CoatKing og lurer på å prøve det. Alle tips tas i mot med takk Hunden er en spaniel.
 14. Grønn

  Hundegjerde

  Det hadde hjulpet veldig med et bilde av plattingen.
×
×
 • Create New...