Jump to content
Hundesonen.no

Grønn

Medlemmer
 • Content Count

  178
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Grønn last won the day on August 28 2022

Grønn had the most liked content!

Community Reputation

40 Excellent

About Grønn

 • Rank
  Bekjent

Recent Profile Visitors

1858 profile views
 1. Som uling eller bjeffing eller noe lignende? Hannhunden vår lå og sov eller slappet av, han var ihvertfall helt stille, når han plutselig laget en rar ulende lyd. Etterpå var det en våt flekk etter ham i hundesenga. Jeg har aldri sette en hundeparring
 2. I dag har jeg fått opp flere reklamer for dette onlinekurset: Dog Training Tips from the Pros | K9 Training Institute (k9ti.org) Noen som har hørt om dette?
 3. Noen som har prøvd den? Fungerer den godt? Hundehår fjerner til sofa og bil - Enkelt og effektivt (hobbyhund.no)
 4. Beklager å spore av tråden, men takk for godt svar. Det var gjenkjennelig. Jeg har også tenkt at jeg ikke ønsker meg "kadaver-disiplin" på hunden, men at det er trivelig at han velger litt selv; legger seg der han vil, tusler rundt og "er seg selv" og ikke danser etter min pipe hele tiden. (Det sagt, så kunne vår gjerne gått litt penere i bånd...)
 5. Kan jeg spørre hvorfor du ønsket deg en lite trenbar hund? Hvorfor ikke en hund som er trenbar, men ikke trene så mye? Jeg er bare nysgjerrig, altså. Vi valgte springer spaniel på grunn av trivelig gemytt og lite tendens til å stikke av på tur. Blant annet
 6. Jeg kan forstå dette ønsket, men risikoen for at hunden tar med seg sykdommer som vi ikke har i Norge og som kan true dyrehelsen til både kjæledyr, ville dyr og produksjonsdyr gjør at jeg synes det er veldig problematisk at gatehunder importeres til Norge. Gi heller penger til seriøse organisasjoner hvis det er viktig for deg å hjelpe gatehunder, da kan du også hjelpe mange flere.
 7. Jeg er absolutt ingen ekspert, vår første hund er ikke to år en gang, men jeg synes vi taklet valpeperioden ganske bra, og hunden er en trivelig fyr fortsatt. Jeg tenker at det er lurere å tenke: Så deilig at hun har funnet roen i dag, la henne sove og kose seg (så sant hun ikke er syk, da, men det merker man nok) Hvis du tror hun er understimulert så kan du jo finne på noe med henne, rusle en tur, være i hagen, ta henne med til et nytt sted. Hvis det valpen syslet med var noe han fikk lov til lot vi han holde på. Kjekt at han kunne kose seg på egenhånd. Jeg prøver å u
 8. Grønn

  Ditt beste tips

  Enig i det som er skrevet om valpebinge. Fint å kunne skille barn og valp innimellom og valpen lærer at han ikke alltid kan følge etter oss, og at vi kommer snart tilbake igjen. Det tror jeg er en god start på hjemme-alene-treninga også. Ellers gjerdet vi inn i hagen, slik at han kan være løs i hagen. Og nå om sommeren er det gull, hvis ikke kunne vi jo ikke hatt dørene stående åpne.
 9. Jeg tenker at hvis mannen er den som helst vil ha hund, så må han ta mer ansvar for den. Samtidig så vil jo den tiden og oppmerksomheten han bruker på hunden gå ut over tiden og oppmerksomheten han har med resten av familien. Hvis dere har råd så kan han kanskje sette hunden bort på kennel/hundepass en del av tiden han er offshore. Kan han ta den med på jobb når han jobber mens han er hjemme? Hva slags hund er det?
 10. Grønn

  Valg av valp

  Nå var gemytt mye viktigere enn utseende for meg når jeg skulle kjøpe valp, så jeg stemmer for den trivelige valpen. Tror ikke jeg stilte oppdretter et eneste spørsmål om utseende, kanskje med unntak av pelskvalitet, men da var det ikke utseendet jeg tenkte på. Men som du skjønner så er ikke jeg oppdretter, og heller ikke opptatt av utstilling.
 11. Sikkerheten til passasjerene (barna i baksetet) er viktigere for meg enn at hunden ikke blir skadet i en kollisjon. Jeg er redd for at et kela-bur eller lignende vil bli trykket inn i setene og skade barna ved en påkjørsel bakfra. Har sett på burene fra mim-safe, men det passet ikke så godt. Vi har derfor, enn så lenge, et sånt bur som noen kaller "hjemmebur" til hunden. Hvis noen har sett tester av hvordan de ulike burene oppfører seg i en påkjørsel bakfra er jeg interessert!
 12. Grønn

  Valpebiting

  Ring legevakten, så tar de avgjørelsen. Jeg hadde nok villet ha sprøyta
 13. Og hvis dette går for mye ut over ens eget liv, og mulighet til å trives i eget liv. Da mener jeg det er rett å omplassere eller vurdere å avlive hunden. Jeg tror ikke en hund med sterk separasjonsangst har det godt.
 14. Har du henne med deg på jobb? Og hvis du ikke jobber, så kan det være nesten enda viktigere for deg å kunne komme deg ut av huset. Kan du ha henne med i bilen? Eller blir hun redd der også? Det er jo ikke så lett nå på vår og sommer, da.
 15. Jeg tenker vel kanskje at det ikke er "fair" overfor deg! Det høres veldig vanskelig ut å leve et liv der du må ha pass til hunden for å stikke innom butikken! Et barn kan man jo ta med seg overalt, så dette blir jo veldig begrensende.
×
×
 • Create New...