Jump to content
Hundesonen.no

Grønn

Medlemmer
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About Grønn

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

847 profile views
 1. Hvor tørr blir hun? Tanken er å bruke det når vi f.eks er på hytta eller på besøk hos noen og går tur i regnet og ikke vil ha våt hund inn i stua. Hvor lett tørker dekkenet igjen?
 2. Noen som har erfaring med det? Er det verdt prisen?
 3. Grønn

  Hjemme alene

  Fuglehus? Jeg skjønner ikke helt. Og jeg tror egentlig ikke det er et problem. Hunden roer seg jo ned selv.
 4. Vil gjerne høre fra dere som planlegger eller venter på valp også 😊
 5. Vi har engelsk springer spaniel. Vi valgte rasen på grunn av gemyttet. Alt vi leste og hørte om gemyttet var positivt. Kosete, knytter seg lett til mennesker, leken og kommer ofte godt overens med barn. Jeg likte spesielt at den hadde lite tendens til vokting og aggressivitet, at den ikke er særlig modig og derfor ofte går bak mennesket sitt hvis den oppfatter noe som farlig. De hundene jeg hadde truffet av rasen var veldig kose hunder. Det var også viktig for oss at rasen ofte kan gå løs på tur og at den ikke ser veldig "skummel" ut, slik at andre blir skremt. Vi har ham som familie
 6. Har ingen tips,men tror ikke ESS er mindre enn toller.
 7. Grønn

  Kombinasjon

  Jeg tror jeg først hadde funnet ut hvor sannsynlig det er at jeg kan få valp fra denne kombinasjonen. Kan du spørre oppdretteren om hvor i køen du er, hvis hun opererer med en kø?
 8. Det finnes sikkert lignende tråder, men jeg synes det hadde vært artig å høre fra oss som er her nå. Hvilke(n) rase eller blanding har du? (Eller har hatt) Hva gjorde at det ble akkurat den rasen? Hva er det beste og verste med rasen?
 9. Jeg pep skikkelig til ved minste berøring med tennene. Da stoppet han og jeg kunne avlede. Jeg ville at han skulle "tro" at mennesker er skikkelig skjøre når det kommer til tenner. Jeg har ikke latt han "kosebite" på meg heller, ser at en del lar valpen gjøre det. Aner ikke om det har hjulpet, eller om vi har hatt flaks. Han er 11mnd nå og har ikke bitt noe siden han byttet tenner.
 10. Vi har en springer spaniel. Vi er førstegangs eiere og synes vi har fått en skikkelig trivelig hund Vår er ikke så glad i å bade (enda), det kan jo komme, men leser at de fleste av rasen er glade i å bade. Vi vurderte også labrador, men springeren er litt mindre. Den virket også litt roligere som unghund i beskrivelsene vi leste. Så langt passer det fint på vår som snart er 11mnd.
 11. Takk for tips! Vekt? Litt usikker på hva du mener med det. Jeg leser flere steder dette med å bruke lek som belønning, men har ikke helt forstått hvordan det gjøres. På kursene vi har gått har vi vare brukt godis. Har prøvd å leke litt med ham med en ball i en snor (blant annet) men han virker ikke sånn superinteressert.
 12. Valpen vår har blitt unghund(10,5) mnd og det har ikke blitt så mye trening på innkalling nå som det er båndtvang. Han har gått litt "løs" i langline i dag og innkallinga funka ikke så godt son tidligere. Noen som har gode tips? Gjerne veldig konkrete. Tenkte å skaffe noen supergode godbiter også, men hva?
 13. Grønn

  Hjemme alene

  Har dere overvåkingskamera eller lignende på hundene når de er alene hjemme? Og er de stille hele tiden, eller bjeffer eller piper de noe av tiden?
 14. Grønn

  Hjemme alene

  Hunden vår er 9,5mnd og er en springer spaniel. Jeg synes det går veldig fint at han er hjemme alene. På det lengste har han vært hjemme i ca 5t på formiddagen. Det går veldig fint. Vi har overvåkingskamera på ham og han er stort sett rolig når jeg titter på det. Sover mye. I dag var han ikke alene på formiddagen, men en drøy time på kvelden, og jeg hadde god tid til å følge med på kameraet via mobilen. Først bjeffet han litt, sutret litt, la seg ned, bjeffet, sutret osv. ganske urolig en stund. Før han gikk inn i buret og la seg. Tidligere har han også vært mer urolig når han er hjemme a
×
×
 • Create New...