Jump to content
Hundesonen.no

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/20/18 in all areas

 1. 35 points
  Mann er i hus og hund er i hus begge to! Nå kommer det en morsom historie! Kjæresten har blitt veldig glad i Marvin over de siste ukene, men jeg merker at han aaav og til kvier seg for å vise det helt foran meg. Ikke veldig, men han leker litt kul og ikke vil ta så mye ansvar eller blande seg noe særlig. Her om dagen fikk jeg ENDELIG ha han i sengen, det har jeg egentlig bare ventet på. I går var kjæresten på byen mens jeg var på nattevakt. Ved midnatt får jeg melding: Jeg hater deg. Er på vei hjem nå. Folk lurer på hvorfor jeg drar, og jeg er sånn: Marvin er alene. Han trenger pappa. Hvorfor fikk vi denne skapningen? Nå liker jeg også gutten! Vil presisere at jeg ikke har så mye som hintet til at han skal dra hjem, og at Marvin heeeeeelt fint klarer å være alene noen timer på natta. Kjæresten var litt småberuset, og ringte meg etterpå. I løpet av den samtalen kom det frem at de to koser seg glugg i hjel når de er alene. For det første har jeg hatt helt rett i at godbitposen tømmes fortere enn hva som gir mening. For det andre får Marvin en tur hver formiddag som jeg ikke visste noe om, mens jeg er på skolen. For det tredje har han SOVET I SENGEN HELE TIDEN, kjæresten har bare ikke villet innrømme det Jeg dør av det mannebeinet! Han har løftet Marvin opp i sengen hver morgen når jeg drar. Ikke RART han plutselig begynte å mase noe fryktelig på å få komme opp i sengen!!! Jeg tok selvfølgelig samtalen videre til å foreslå en hund til, det fikk jeg ikke. MEN dette er jo veldig bra - og fryktelig morsomt. Fulle kjæresten gikk og lo for seg selv, og bare: Jeg kan jo ikke la deg se han som nesten nektet deg hund plutselig dulle og stelle og kose. Så det vet ikke du. Men han har det veldig bra når du er borte. Bare det at han SAVNER Marvin når de ikke er sammen er jo ganske sjukt med tanke på utgangspunktet.
 2. 24 points
  Skryt : Jeg har en nordisk Lure coursing champion Tredjeplass bak to av de beste tispene i europa ,cert , svensk championat og dermed også nordisk Lure coursing champion. Juhu , det var gøy og ikke mange borzoier som har
 3. 24 points
  og Frankriketur er unnagjort og overlevd Og for en skatt som møtte meg der nede og ble med hjem! En mer perfekt eller komplett hund kunne jeg nok ikke drømt om så dette blir spennende altså. Og håper virkelig at helsa er i orden på denne. Mentalt sett, helt perfekt vil jeg egentlig si. Det er så utrolig at jeg blir nesten rørt til tårer altså. Så herlig å se. Dønn stødig, og trygg, men ikke hard. Tøff, men mild(neppe så mild på sikt om det er faktisk truende situasjoner, men ). Masse masse driv, men så rolig og stabil og stressfri i absolutt alt og skifter så raskt både opp og ned i gir. Sosial og åpen, men likevell ganske "nøytral"/reservert. Hun hilser gjerne, også på eget initiativ, men det er liksom ikke viktig. Det skal ikke mye til for å få og holde fokus med forstyrrelser rundt på det ene eller andre viset. Det er så perfekt at jeg vet nesten ikke hvordan jeg skal beskrive det en gang, perfekt balansert. Så behagelig, så enkelt, så egnet til alt jeg måtte ønske. Og pen/godt konstruert er hun også, både etter eget skjønn og etter rasestandard. Storfornøyd altså, så nå er jeg litt spent på hvordan dette kan eksplodere i ansiktet på meg i fremtiden Men lever i nuet og lykkerus for øyeblikket på hundefronten <3 har blitt dårlig med fotografering så et knippe dårlige mobilbilder er alt jeg har
 4. 22 points
  Bare 16 dager igjen til henting
 5. 20 points
  Holy macarony, føler meg sinnsyk som snart henter denne fyren her, har turbo 1 åring i hus, flytter og akkurat starta på lappen. Dette må jo gå bra? Hils på Rick (sier det på Norsk, Rikk) bildet er tatt av kennelen, men jeg stjal det
 6. 19 points
  Da har Vizla kommet hjem! Ble en lang kjøretur i går med 6 timer hver vei for å hente henne, men hun taklet turen fint! Hun pep litt i starten men sov for det meste resten av turen. Har vært mye inntrykk det siste døgnet, men hun ser ut til å takle det fint. Blir noen rolige dager fremover nå slik at vi kan bli skikkelig kjent med og trygge på hverandre før det blir en del miljøtrening! Er helt forelsket i hun allerede og gleder meg til forsettelsen.
 7. 19 points
  Finn er vel ikke verre enn andre steder - det er forarbeidet til den som kjøper som avgjør uansett. Ræl får man tak i overalt, selv på NKK sin kjopehund.no annonseres det valper som ikke følger klubbenes anbefalinger.
 8. 18 points
  Det har sittet langt inne, men endelig tok jeg tak i det, og meldte på utstilling (tysk mønster) og avlskåring. Ivo er en hund med mange gode egenskaper, og det er ikke mange som kan matche allsidigheten i bruksmerittene hans, men han er jo ikke akkurat en utstillingshund. Han er helt i grenseland på høyde, men håpet var å få god nok premiegrad til å kunne avlskåre han, og at bruksegenskapene hans kunne veie høyt nok. Han oppførte seg kjempebra hele dagen. Ikke veldig overraskende, for mentalt er han en ekstremt stødig hund, og finner seg i alt som skjer med stor ro. Det vi var best på var å løpe fvf på ring i bruksklassen, kontakt og energi skorter det ikke på 😂 Og kåret ble han, så nå er han avlskåret på livstid!!
 9. 18 points
  Begynner å bli en flott unghund av denne valpen synes jeg, på alle måter. ❤️ Er fortsatt virkelig en håndfull, men er utrolig fornøyd med han. Kanskje jeg har funnet drømmerasen på første forsøk? (Med min første hund valgte jeg ikke rasen selv.)
 10. 17 points
  Å rettferdiggjøre dyremishandling med at det finnes enda grovere mishandling i andre land blir helt fjernt for meg. Man må starte et sted og alle som har bittelitt empati med dyr forstår at de forholdene de dyrene lever under er helt horrible. Jeg er så glad for at denne næringa skal avvikles!
 11. 17 points
  Rett før jul fikk jeg tilbud om fast stilling på jobben. Tidenes beste julepresang! Så idag har jeg vært og handlet min første bil 😀 Stas! Nå må jeg bare finne ut hvilket hundebur jeg skal gå for, og handle meg det også. Ting blir så mye lettere med fast jobb, når man har mer forutsigbar lønn!
 12. 17 points
  Samboer importerer en cattledog, til/igjennom gården til å jobbe med på kveg. Lille Fiery (evnt Fyrig ikke bestemt oss.)
 13. 17 points
 14. 17 points
  Herregud hva har vi skaffa oss . Må venne meg til alle som sier stakkars og som skuler på både oss og dyret fordi den helt sikkert fryser selv med klær på folk ass. Den er litt småspist og synes det å drite ute er oppskrytt (blir kald i rumpa joo), men er artig skrue og en lettlært fyr. Og herre så snål
 15. 17 points
  Vi har hatt en heeeelt fantastisk dag i dag! Jeg var ikke så innmari trøtt etter nattevakt, og hadde en sånn forferdelig trang for å dra ut i skogen. Og ikke sånn jukse-skog, men østmarka! Så jeg ringte mamma, som hadde tenkt på akkurat det samme, hentet frimerket og løp til banen. Vi var i skogen 10, og var ikke hjemme igjen før 15. I morgen er vi 16 uker, og nå går det heeelt fint å dra på "lange" turer. Dette er også første gangen Marvin har gått løs!!! Bortsett fra i treningssituasjon, da. Vi synes det var litt skummelt i starten begge to. Han gikk pent fremover, før han oppdaget at jeg ikke var en meter bak han lenger, og kom spuuurtende tilbake. Men han ble fort tøffere, og han har vært sååå flink! Løs på alle veier, både stier og gangveier. Han passerer som en drøm, følger mye etter onkel Scilos, og er den flinkeste hunden jeg har hatt på innkalling. Er absolutt noen fordeler med mammadalt-hund. Dette var utrolig deilig for oss begge. Utrolig godt å se han sååå lykkelig. Dette er jo sånn resten av livet hans kommer til å bli, nå som man ikke trenger å være så forsiktig med ledd og slikt - og vi vet at innkallingen sitter. Han kommer spurtende uansett hva han holder på med - måtte prøve meg, og kalte inn midt i raptus laaangt borti stien sammen med Scilos. Sånn gikk det: Nå kommer det forferdelig mange bilder. Bade Litt sliten <3 Verdens beste dag! Fryktelig godt at han han blitt litt større <3
 16. 17 points
  På tide med et bilde av den unge lovende håpefulle pirajavalpen. Hadde glemt hvor mye de biter og hvor skarpe de valpetennene er Han er snart 3 mnd (neste uke) og enn så lenge har vi ikke trent på mye, bortsett fra at å tilby sitt er veldig positivt Skikkelig matvrak og nå begynner endelig de store gutta hjemme (5 og 9 år ) å tø litt opp og leke med han. De har til nå synes at han har vært en ekkel liten sak. Men nå løsner det litt.
 17. 17 points
  I dag ble det bestemt at denne prinsessen skal flytte til oss om en uke! Kanskje noen av dere kjenner henne igjen? Måtte den neste uken gå FORT!
 18. 16 points
  Eg som ikkje skulle ha kvalp... Den planen gikk i vasken gitt! For ho her flyttar inn om 2-3 veker
 19. 16 points
  Helt på tampen av sesongen ble det en aldri så liten Sverige-tur, og jammen klinka frøkna til på blodsporprøve i dag og dro i land en 1.premie og ble dermed Svensk Viltsporchampion Hun kan hvis hun vil!
 20. 16 points
  Sjekk denne wierdo'n han er så kul. Dette var før han ble stelt, glemte jo å ta bilde etter
 21. 16 points
  Har hunden din en favorittbamse? Vis frem!! Ymse sin favoritt er giraffen Jeff. Den er med overalt. Ymse tar den stort sett med på jobb. Sover alltid med han og kooser med den Han ødelegger stort sett leker, men ikke Jeff
 22. 15 points
  Vizla, eller Cani Lee Choice of Diamonds, er en dalmatiner tispe født den 31. august. Hentet hun hjem på lørdag og så langt går alt strålende! Tenkte det var kjekt å opprette en tråd som det går an å se tilbake på. Hun er så etterlenget! Jeg har ønsket og planlagt hundekjøp i mange år, og endelig stemte det med tid, økonomi og bosted. Planene for hun er rett og slett å være en god turkompis og kanskje litt trening på si for gøy. Har også tenkt å prøve meg litt på utstilling! Hun har virkelig blitt varm i trøya de siste dagene, og virker veldig trygg på både meg og hjemmet. Så nå fremover skal vi utforske verden utenfor! Litt bilder fra idag: Gleder meg til fortsettelsen!
 23. 15 points
  Nå har vår Breton-valp, Dexter, rukket å bli 25uker gammel, noe som vil si at han snart er 6mnd eller et halvt år og vi kan vel nå kalle han for unghund i stedenfor valp. Vi merker at det til tider kan være krevende å ha en unghund og ikke en valp, men på litt andre områder. Han krever mer stimuli, aktivisering og tester litt grenser. Jeg tror den «verste» perioden begynner å gå mot slutten, og han har blitt roligere på kveldene etter han har vært med meg på joggetur på ettermiddagen. Hjemme-alene treningen har gått fint. Jeg jobber kun tre dager i uken pga studier, så det er de tre dagene han må være hjemme alene, men min mor pleier å komme innom midt på dagen for å lufte han når hun har tid. Ellers greier han som regel å holde seg en hel arbeidsdag når mamma er opptatt og ikke har mulighet til å lufte han, med unntak av etpar uhell. Vi er hvertfall veldig glad i denne hunden (som forøvrig begynner å likne på en voksen hund), og gleder oss til tiden fremover❤️
 24. 15 points
  Vi er i i gang med siste etappe på hjemveien, litt dårlig samvittighet for å bytte henne på enda et fly bare timer etter vi gikk av det forrige i går kveld, men hun takler det fint så det går vell bra. Alternativet hadde vært 8 timer i bil så vet ikke om det er så mye bedre. Helt super liten valp iallefall og det er så deilig å se. Samme hvor mye jeg forventet en bra valp så har man jo alltid den der lille viss om at, spesielt når man har vært uheldig før, men hun går alt på strak labb. Hun er jo oppvokst i en rolig landsbygd, men null stress med flyplass, heis, rullebånd, bråkete bagasjetraller, masse folk eller noen ting, så balansert og avslappet tross mange timer på reisefot. Og så sosial og trygg og fin. Helt perfekt i grunn å rimelig pen også 😍 så nå gleder vi oss til å komme hjem om et par timer.
 25. 15 points
  Nå har Kendra blitt bergenser! Torsdag tok vi fly fra Sandefjord til Bergen, og flyturen gikk kjempefint! Hun sluknet da flymotoren startet og sov helt til vi sto ved bagasjebåndet. Alt ble taklet på strak arm og hun er så utrolig trygg og stødig. Vi er skikkelig forelsket i henne og gleder oss til fortsettelsen Vi er forresten også på Instagram - der heter vi kendra.the.aussie
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00


×