Jump to content
Hundesonen.no

Busann

Medlemmer
 • Content Count

  254
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Everything posted by Busann

 1. Busann

  Mål 2024

  1. Tja, spørs hva man mener med lokal?? Alle mine dyr har nå 60.000 i forsikring. 2. Fått 1 napp, har ikke deltatt på så mange stevner, både pga punkt 1 og fordi det har blitt så fort fullt på lokale stevner. Har dog gitt opp, og startet Hopp3 med ham. 3. Yoshi har startet agilitytrening. Han har det gøy, mor leter stadig etter mini hunden som er bak ryggen. 4. Vi har startet ett par blåbær stevner. Han har det gøy, gøy, gøy. Fått litt mer kontroll på det ukontrollerte kaoset jeg startet med. Har fått en 3. plass da. 5. Shero har begynt å gå blåbær med mamma. Pleier å s
 2. Nei, hun er for stor. Heller ikke den "korrekte" fargen, men ikke feilfarget heller. Jeg hadde ikke forventet exellent på henne, men heller ikke sufficient. Hadde forventet en good, kanskje en very good.
 3. Nei faktisk ikke, det var noe hun fikk ros for i kritikken.
 4. Jeg har ikke stilt så mye (første offisielle i år) så jeg er ikke så godt bevandret i utstillings miljøet, men jeg må innrømme jeg nå har litt problemer med å skjønne dette. Stilte en hund nå i helgen. Lørdag fikk vi Sufficient, søndag fikk vi Excellent og 3. plass i klassen, av 4. Jeg synes ikke at det skal være mulig å få så totalt forskjellig bedømming på samme hund. Fra VG til EX eller G kan jeg forså vid skjønne, men fra dårligst til best. Er dette vanlig? Hunden kommer ikke til å stilles noe mer, da vi kun var ute etter gulsløyfa for å utløse AG championat.
 5. Om du velger hannhund vil du få tiss i pelsen, virker som det er mer om det er løpetid i området enn ellers. Går greit å vaske med en våt klut. Bæsj i pelse kan forekomme, kommer helt an på avføringen til hunden. Sjelden vi har problem med det, men jeg pleier å trimme sheltiene mine uansett, da mine ikke stilles. Har en japaner som stilles og derfor ikke trimmes, men ikke noe merkbart mer problem der. Ikke noe jeg opplever som problem i hverdagen. __________________ Mine holder seg stort sett i nærheten og kan som oftest gå løs i hagen, men er det løpetisper i nabolaget kan de
 6. Min haltet på forbeinet, men det viste seg at problemet satt i hoftene/ryggen, og forlabben var vondt pga. feilbelastning/avlastning fra det. Jeg gikk til veterinær som også har kiropraktor utdannelse som fant ut det, vanlige veterinæren fant ikke ut av det. Så om du ikke finner ut av det hos veterinæren din, kan en kiropraktor/fysioterapeut kanskje være verdt ett forsøk.
 7. Yoshi har vært på 3 utstillinger siden sist. I Moss fikk vi 2 x ex, 2JKK og 3JKK. I går stilte vi på Norsk Berner Sennen klubbs utstilling og der fikk han. Ex, CK, 1JKK, 2BHK, Cert og BIM junior. Skulle værttilling i dag også, men en feil stilt alarm satte stopper for den planen.
 8. Jeg (og flere andre) bruker denne https://smartpack.no/ Her kan du justere rommene så de passer det du skal ha med. Vet mange også bruker sånne https://dyrenesverden.no/pussebag/15027-stallveske-7312135847027.html
 9. Vi var på vår første offisielle utstilling sist helg, og vi valgte rasespesialen som debut. Mest for å treffe oppdretter igjen, men også for å møte andre i miljøet. Yoshi fikk 2 x EX og 4. konk lørdag og 3. konk søndag. Veldig fornøyd med lillegutten min.
 10. Jeg og Yoshi var på Stange i helgen. Vi sliter litt med at Yoshi er veldig reservet mot fremmende, men søndag fikk vi likevel HP og BIM. Hadde blitt BIR om han ikke hadde vært så reservert, så da har vi noe å jobbe mer med fremover. Dette var nest siste valpeshowet vårt, ikke så lenge til valpen er junior.
 11. Nei. Skal gjøre det neste gang han bades, men har brukt samme sjampo siden før jeg fikk valpen så rart de plutselig reagerer på den.
 12. Har fått ett problem som jeg aldri har hatt før. Hver gang jeg bader valpen (6 mnd), blir begge det 2 eldste hundene mine (hanner) helt tussete på ham og oppfører seg som han skulle vært en tispe med løpetid. Dette skjer (heldigvis) kun de første dagene etter badet, men siden han er liten nok til å gå under magen deres og det er 2 hanner må han bades oftere enn jeg ville gjort ellers (lukter ikke akkurat roser). Dette skjer uansett om alle er badet (samme shampoo) eller kun valpen. Noen som har noen råd om hvordan jeg kan forhindre det? Eller er det bare alderen, forsterket av vask
 13. Mine veier 9 og 11 kg, så stor variasjon. Vet om sheltier på 4-5kg også så er mulig. Begge mine har vært sammen med chihuahuaer og det har ikke vært noe problem, men de har jo ikke bodd sammen.
 14. Når katten min hadde kraftig infeksjon i fjor, spiste hun ikke selv på 3 dager før det løsnet. Nå har hun hjernehinnebetennelse, og den første uken hjemme spiste hun ikke selv på nesten en uke. Begge gangene løsnet det tilslutt så håper at det løsner snart for dere også. Krysser fingre og labber for at det går bra med frøkna.
 15. Jeg og Yoshi har vært og gjort ting vi ikke kan i dag. I sterk konkurranse med seg selv fikk han HP og BIR. Med nerver hos både fører og hund kan vi ikke klage.
 16. Jeg betaler rundt 390 kr pr dose (780,- for 2 pk). Jeg henter på apotek selv, så det kan kanskje påvirke prisen. Men jeg setter selv da, så sparer endel på det.
 17. Holdbare stoff leker som tåler klipper/gnager? https://www.musti.no/gaia-suede-lama?69917 Denne er favoritten, men han tygde av det første beinet på ca 1 time, og nå er den helt ubrukelig. Denne har holdt hittil, men han synes ikke den er like god å bite i. Vi har mange plastikk bein og andre litt harde tyggeleker, men han synes ikke de er like fine å bite i. Han driver å mister tenner så hadde vært fint å finne noe han mykt han kunne gnage på.
 18. Yoshi fylte 4 måneder nyttårsaften. Vi var veldig spente på hvordan han ville reager, spesielt siden Shero er redd. Heldigvis har vi naboer som ikke har sendt opp noe utenom lovlig tid. Var noe kl 20, og da bjeffet ham, men tror det var mer for å være med de andre enn at han egentlig reagerte på lyden. Før midnatt ble Shero og Max puttet på kontoret i kjelleren sammen med faren min, med musikk. Yoshi var i stuen med leke og snusematte, og det verste som skjedde (for ham) var at ikke fikk bli med meg ut. Han var ikke alene, men han er mammadalt. Han har doblet vekten siden han kom og
 19. Har du link eller navn? Kan sjekke om Musti her har.
 20. Siden det er Yoshi sin første jul, blir det spennende om han lar juletreet være og om han skjønner gaver. Shero skjønte det første julen så han elsker julen, og vi må passe på gavene.
 21. Tusen takk Ja blir første japaneren vi har fra valp, så blir spennende. Vi har hatt 2 JS tidligere, men de var 1,5 år og 3,5 år når vi overtok dem, så hadde en del uvaner vi måtte trene bort.
 22. Da har Yoshi vært her i nesten 2 måneder så kanskje på tide at han får egen tråd. Yoshi er en liten japansk spisshund født. 31.08.22 En meget bestemt ung herre med temperament så dette kan bli spennende fremover. Heldigvis ett matvrak uten like så han er lett å bestikke. Lever også veldig godt på at han er super søt 😆 Han er også reservert overfor fremmende som er en ny problemstilling for meg, men også litt deilig for meg med supersosiale sheltier som mener alle nye folk er en bestevenn de ikke har hilst på ennå. Hos oppdretter På vei til flyplassen
 23. Riktignok 7 år gammelt svar men, https://www.facebook.com/SAS/posts/10154958066520788/
×
×
 • Create New...