Jump to content
Hundesonen.no

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/25/18 in all areas

 1. 2 points
  Jeg fikk ordna pass til Felix så da slapp han å bli med i bilen og siden hun som passer ham ikke hadde noe i mot å ha han ei stund tok jeg med de to andre på sykkeltur da jeg kom hjem. Skikkelig drittvær og jeg fant ut at jeg trenger hansker som tåler litt fukt og samtidig holder fingrene noenlunde varme. Noen tips?
 2. 2 points
  Som det inkonsekvente dyret jeg er, så møter jeg meg selv i døra når det kommer til saker som det her. Synes jeg det er fælt? Ja. Samtidig så gafler jeg (fortsatt) i meg for mye kjøtt som helt sikkert kommer fra dyr som har hatt en langt kjipere liv enn de på Løken. I tillegg mener jeg at forskning er veldig, veldig viktig. I de tilfellene hvor man ikke må bruke dyr, så ser jeg selvfølgelig helst at man ikke gjør det. Rent kosmetisk og overfladisk skit f.eks. trenger vi ikke bruke dyr til, det kan vi heller kline i eget tryne. Men for svært mye forskning finnes det ingen gode erstatninger (med mindre vi skulle begynt å bruke mennesker...). Det er ikke sånn at forskere er onde personer som liker å plage dyr heller. Man tar jo en vurdering på at man synes de mulige fordelene veier opp for ulempene. Hvor skulle man satt en (fiktiv) grense for hvilke dyr som er innafor å bruke - rotter, griser, kuer? Alt annet enn akkurat de dyrene vi her i vesten har valgt å ha som kjæledyr? Bare noen strøtanker. Jeg blir uvel av å se for meg min egen hund i en sånn setting, men det blir jeg for så vidt når jeg kommer på at griser vel er omtrent like smarte som hunder (om ikke smartere) og at vi allikevel behandler dem ganske dårlig på et daglig basis rundt omkring. Så, ja. På mange måter tenker jeg at det egentlig er mer forsvarlig å bruke dyr i forskningsøyemed, forutsatt at man tar godt vare på dem, enn til et (overdrevent) kjøttkonsum? Har jeg kommet frem til, da. Men jeg sliter også mer og mer med å forsvare eget kosthold. Bah. For en trist tråd og rotete tankerekke fra min side. Men, don't mind me. Jeg skal bare gå borti et hjørne her og stikke hodet ned i sanda og late som om verden er regnbuer og enhjørninger litt til - ihvertfall frem til lunsj.
 3. 2 points
  Fluffet har blitt 6 mnd
 4. 2 points
  Uhemmet skryeoppdatering etter helgen: Som bekjent debuterte Iba lørdagen i klasse to med 194 poeng. Søndagen fikk hun ny førstepremiering i klasse to med 188 poeng og 3. plass i klassen. Milli var høy som et hus lørdagen og hadde multippel disking i eliteklassen, men på søndagen fant vi rett energinivå og slo til med 194 poeng og vinner av eliteklassen
 5. 1 point
  Jeg har truffet både malamuter, SHer og diverse polarhundblandinger som folk går med løse på tur i skogen, og jeg kjenner det synker i magen min. Det går som regel bra helt til det ikke går bra mer, og det er kjempetrist for de dyrene som da må lide av det. Jeg skulle ønske at disse eierne fikk bedre informasjon om hva de har tatt med seg hjem fra oppdretterne de har kjøpt hunder fra. Selv er jeg meget påpasselig med å informere om dette når vi får slike hunder på kurs. Når det er sagt, så ser jeg ikke helt hvordan et forbud skal løse noe særlig. Alle våre fire hunder ville ha jaget sau om de fikk sjansen. Jeg er mitt ansvar bevisst, og slipper de aldri løs i nærheten av sau. Jeg har selv gått tur der disse sauene ble drept, og jordene ligger rett ved en populær turvei med helårs båndtvang. Rundt denne turstien er det store byggefelt, så det skal ikke så mye til at det kommer seg en hund løs som sniker seg ut døra hjemme eller sliter seg fra et bånd før dette kan skje. Så det er ikke usannsynlig at det er en hund som har kommet seg løs for egen maskin. Er den derimot sluppet løs med vilje er det bare utrolig tåpelig!
 6. 1 point
  Automatgir er digg! Har ikke kjørt med manuell en eneste gang siden jeg tok lappen for 4,5 år siden 😂
 7. 1 point
  Jeg synes giringa er veldig lite stress Men jeg ser at det er behagelig å slippe, så jeg tenker at jeg muligens kjøper automat neste gang. Men det skal være maaaaaaange år til, for bilen min skal holde leeeeeenge
 8. 1 point
  Jeg gir bare elgribben av kalv/ungdyr, fra eldre dyr splintrer de seg mye og ender med oppkast ( galle og beinspliter) dagen etterpå.
 9. 1 point
  Be dem kontakte tynset smådyrkontor om de ikke har hørt om den, jeg glemte å spørre om navn da vi var der inne. Det var ikke direkte vaksine, men noe som gikk på selve det som utløste kløe. Jeg så hvor ekstremt mye mindre Stella klødde etter å ha fått den. Men hun klødde over alt da. Det er ikke billigere enn de tabelettene da, men om de ikke fungerer så kan det jo vært verdt det forsøk.
 10. 1 point
  Har gitt en del tidligere uten noe problem iallefall 😊
 11. 1 point
  Nei, det mener jeg selvsagt ikke. Men hundene på Løken lever et godt liv, og ikke slik du beskriver. Har godt kjennskap til gården.
 12. 1 point
  Min har gnagd massevis av ribbein fra elg, ingen problemer utover at hun knakk to tenner...
 13. 1 point
  Tatt ut fra en finn annonse: "Vi kan vise hans stamtavle når han blir plukket opp. På grunn av den strenge kontrakten vi har med Oppdretter, kan vi ikke videresende stamtavle". Handler om en miniature american shepherd som skal selges og original prisen var vist 45.000kr. Dette må jo være lureri, eller er det jeg som aldri har vært borti slik?
 14. 1 point
  Jeg håper håper håper det funker! Nettopp fått første tablett og vet sa at effekten vil vise seg ganske kjapt. 7000 ja...huff🤦🏼‍♀️ Noen fordeler med å ha liten hund ser jeg, alt blir liksom litt billigere😂 Å? Det sa hun ikke noe om. Skal på kontroll om 10 dager for å se effekten samt ta kennelhoste vaksine, skal høre med henne da😊Det hun derimot sa var at det var kommer nye blodprøver for å sjekke forallergi. De som har vært har jo ikke vært til å stole på, derfor er det nesten ingen som bruker dem. Men disse var såpass nye at hun ikke hadde satt seg inn i det eller gått god for de enda.
 15. 1 point
  Jeg og samboer har kjøpt oss leilighet! Perfekt størrelse, første etasje, platt så Banzai kan ligge ute å kose seg, rolig område og kun 1 km gange til skogen! Drømmeområde for nervøse Ori, han har falt sånn til ro og har det så mye bedre med seg selv Vi er ikke langt unna toårsdagen til Ori nå, lille bebisen min. Fremdeles omtaler jeg han som valp til folk Han har frykter, sep.angst og er fremdeles ei tergekråke på resten av dyrene + et lite dryss med destruktivitet. Men han er verdens beste lille kaosball, kosegutt og sjarmtroll <3 Pappan er seg selv lik; en enkel sjel med lite krav og som får tilfredsstilt behovene sine med kos, en tyggeleke og tur i skogen <3 Gutta satte sine spor på rutene i løpet av første timen Livet er godt når man får ligge ute litt! Første gang de var oppover Avslappa Ori kan man si <3 Og ellers er de bare lykkelige. De er vant til å være i skogen altså, men det å kunne legge alle turene via skogen er helt nytt og så deilig!
 16. 1 point
  Hei hei, stikker innom en liten tur for å oppdatere med et par bilder. Gutta trives og har det fint! Albert har fått seg jobb på Oslo Nye Teater, skuespiller og teaterstjerne blitt <3 Her er han sammen med sine kollegaer som spiller Selma og Casper Premiere 1. november Høst ved Akerselva Bob har blitt grå siden sist, men like fin <3 Bildene vises ikke, og vet ikke hva som skjedde må prøve å fikse senere.
 17. 1 point
  Jeg vet, veldig fine bilder Vi har jo gjort litt siden sist også da, så kan jo oppdatere litt I vår gikk vi nosework kurs, som vi begge likte veldig godt. Utrolig nesten, hvor gøy hun synes det er å søke etter bjørk (og anis). Vi har trent med litt ujevne mellomrom. Plutselig nå i september så jeg annonse på LGT, å da måtte vi jo bare slenge oss med! Ja, å det fikk da ganske så fint det! Hun travet fort og systematisk opp den første rekken med esker, hun begynte raskt på rekke to, og plutselig markerte hun som en helt på en eske! Hun brukte rundt 10 sekunder, og hørte noen rykter om at hun var hunden med raskest funn den dagen! På agility fronten løp hun i september inn sitt siste napp i hopp2 og kan nå rykke opp til klasse 3 hopp. Så mumler vi noe om at vi ikke har ett eneste napp i agility.. ...vi har også blitt ambassadør for team bissevov! Det tror jeg blir gøy, og vi skal kose oss med masse gøye triks fremover . Fremgang og hva vi får til blir nok dokumentert, å du skal ikke se bort i fra at jeg legger det ut her også! Om noen har lyst til å gå vinteren i møte med triksetrening får dere 10% rabatt ved å skrive inn KRISTIN10 ved påmelding. For å se hvilke kurs man kan velge mellom besøk https://www.bissevov.no/online-kurs. Det er en fin ryddig hjemmeside (man får sin egen bruker), og man får servert alt man trenger av filmer og tekst for å sette igang treningen! Det er også tilknyttede facebook-grupper for å holde kontakten med instruktør, de andre på kurset og vise frem fremgang/spørre om råd.
 18. 1 point
  Nye bilder av prinsessen, som er blitt 15,5 uker gammel og endelig er fullvaksinert
 19. 1 point
  4 måneder siden sist. Mye hverdagsliv, men fine gullkorn også. Venninne Caroline Havn har tatt disse bildene: Denne helgen har Iba debutert i klasse 2, rally. Vi hadde to uker på å lære inn ståmomentet (sitt-stå). Sannelig klarte hun det og debuterte med 194 poeng og 2. plass i klassen😍
 20. 1 point
  Høres ut som når tispa vår var syk 6 mnd gammel. Kom hjem fra jobb. Hund kasta opp i garden i det vi kom. Diare spruta ut. Så ble hun plutselig bare helt slakk og gikk fra å være energibombe til å nekte å komme ut av huset. Ville ikke stå. Kjørte til vetvakta. Undersøkelser viste ikke no. Kun dehydrering. Nektaa å spise og drikke. Satt noen timer på drypp før vi tok henne med hjem etter 5-6 timer. Skulle overvåke henne iløp av natta. Fikk og spesialfor og diverse medisiner. Jeg fikk beskjed om at det var slikt som kunne ramme hunder. Helt normalt, type som omgangsyke hos oss, bare at når det gjaldt valper så tåler de så ekstremt mye mindre. Hunden vår kom seg iløp av dagen etterpå men vi ble bedt om å ta det med ro noen dager likevel. Edit: ser det var nesten en måned gammelt innlegg🙈 Håper alt går fint med hunden din nå💙
 21. 1 point
  Oi, nå var det veldig lenge siden sist jeg var her inne! Skal prøve å bli litt mer aktiv her i tiden fremover! Det er jo så koselig med et forum fylt av hyggelige, hundeglade mennesker! På tide å legge ut noen bilder av Lexie igjen! Lille bøllefrø har blitt voksen! Eller, det er i hvert fall det jeg prøver å fortelle henne Hun er like leken, klønete og ufattelig søt som hun var som valp
 22. 1 point
  Det ble ikke 1BK i september gitt. Har ikke fått orden på ristingen etter vannmarkeringer... Men fikk en fin 2BK som føltes som en 1! Fikk på kritikken "behagelig ved fører", det er det vi har jobbet mest med, så det føltes utrolig godt at hun bare var der hun skulle være, uten å måtte mase eller justere på henne. Hun er utrolig intens, og jobber hardt med seg selv for å holde seg ved foten i transportene, så veldig gøy at hun klarte å regulere seg selv, selv om hun bokstavelig talt dirret i kroppen hele vegen. I helga var det klubbmesterskap igjen, gjennomført som WT, vi stilte for morro skyld i AK. Dirigeringen har vi ikke kommet særlig langt med, så hadde ingen forventninger til det, men morro å se at hun klarte lange markeringer og dobbeltmarkeringer. Vi trener ikke så mye på direkte markeringer fordi hun er så høy. Var i tillegg med å arrangerte, dømte to poster i BK, så fikk ikke varmet godt opp (eller av ). Vi nulla på dirigeringen, vet ikke fordelingen på de andre postene, men fikk totalt 72 poeng av 100 mulige, med poeng på kun 4 av 5 poster, så det var bra og holdt til en 2. Plass Var bare 5 deltakere, hvor bare to egentlig er AK klare (ikke oss) så vi hadde litt flaks ! Rutta er superdog
 23. 1 point
  I dag dro jeg og noen venninner ut for å ta litt bilder i flott høstvær. Man må jo nyte de fine fargene som er ute nå om dagen før de forsvinner igjen! Det ble såklart noen hund-og-eier-bilder også. Spesielt for min del, som 99% av tiden står bak kameraet selv I dag ble Cyan 6 mnd. gammel og har blitt en stor og fin jente! Spådommen fra flere var at hun kom til å bli en svær schäfer, heldigvis for meg ser det ut som det ikke stemmer og hun blir en ganske passe stor jente. Vekta viser nå ca. 22 kg. og den voldsomme veksten de første par månedene har bremset kraftig ned. Et forsøk på et oppstillingsbilde, med leke som lokkemiddel og en valp med fortsatt rimelig manglende impulskontroll Det ble sånn: Måtte jo bli litt bilder av whipsene også ^^ Og noen bonusbilder av crazy-borderen Skip
 24. 0 points
  Samboern er på militærøvelse og blir borte i 3 uker, det er ikke så kjekt for Felix som ikke synes noe om været vi har hatt de siste dagene..Han pleide jo å få litt fridager innimellom når samboer var hjemme med han, men det går jo ikke nå. I dag var han veldig tydelig på at tur var meget oppskrytt og jeg synes faktisk synd på han 😔 Ikke så lett dette når han ikke vil være hjemme heller. I morgen skal jeg i et møte og da må han være med i bilen og det krever litt tilrettelegging med doble dekken, ulltepper og varmeflasker. Å allikevel er det såpass kjølig ute at jeg ikke klarer å slappe av når han må ligge der lengre enn 1 time. Tanken streifer meg av og til om at det kanskje nærmer seg å la han slippe, men samtidig er det en helt utenkelig tanke, for han er jo så frisk og rask sånn egentlig og jeg blir så lei meg av den tanken. Jeg vet jo at problemet vil dukke opp når jeg kommer ut i jobb igjen, og det er jo mest sannsynlig ikke så lenge til...Da går det jo bare ikke med en gammel hund som ikke lenger vil være alene...😢
 25. 0 points
  Var prolaps som hadde ført til noe som het shiff sherrington mente dyrlegen. Nå er hun i himmelen.
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00


×