Jump to content
Hundesonen.no

Nimbus

Medlemmer
 • Content Count

  293
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Nimbus last won the day on December 11 2020

Nimbus had the most liked content!

Community Reputation

445 Excellent

About Nimbus

 • Rank
  Bekjent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gratulerer så utrolig mye! ? Men for er prisfall, da. Skjønner at det er kjedelig. Er det i Rogalandsområdet?
 2. Når veldig mange snakker om "menneskemat" som de gir hunder så er det snakk om brødmat og middagsrester. Med mye fett, varmebehandlet bein, salt og til og med en del løk. Det var det mange, mange hunder som fikk da jeg var liten. Og uendelig mange døde nok av udiagnostisert pankreatitt. Rene råvarer som er tilpasset hunder er det selvfølge ingenting i veien med å gi hunden. Det tror jeg veldig få vil hevde
 3. Godt nyttår, alle soniser! Måtte 2021 bli et langt roligere og betraktelig mye mindre begivenhetsrikt år enn det 2020 vår - og, samfunnsmessig, et lykkeligere et.
 4. Smart! Får undersøke litt mer. Bestilte nettopp et fôret Back om Track-regndekken til frøkna her. Tror det skal komme godt med i kaldværet fremover.
 5. Enig, ikke mye godstemning hos hverken hund eller mennesker etter tur i det være her!
 6. Håper på litt snø snart, men langtidsvarselet spår regn, regn og enda mere regn
 7. Har litt inntrykk av at refleksjonsevnene og empatien er stigende for yngre generasjoner generelt? Veldig hyggelig om det faktisk stemmer. Kanskje de klarer å røske litt opp og få orden på samfunnet fremover. Mmm. Mistenker at julefeiringen kommer til å føre til en real økning i smittetall i januar, ja. Sannsynligvis over hele landet
 8. Okei, rent hypotetisk, hvor mye røyter egentlig en sheltie og med mye støy - hva mener man egentlig? Bjeffer de for alt og ingenting, eller det sånn at de varsler når det faktisk er noe å varsle for og at begeret renner over og at de bare må gi lyd fra seg når de er gira? Det bor noen i nabolaget og alle virker veldig fine, bortsett fra én, som altså blir helt bananas når den ser andre hunder (men der vet jeg også at eieren har insistert å hilse på alt og alle hele veien).
 9. Det kan jeg tenkte meg! Oi, nei, definitivt ikke - beintøft! Jeg tar litt for mye utdannelse (og har tatt noen avstikkere underveis også), så jeg kan på sett og vis relatere. Det var både merkelig og hyggelig å være student, for noen år siden, sammen med de som var det for første gang og nettopp hadde flyttet hjemmfra. Studenter i Oslo som vil hjem til Tromsø må kanskje i karantene også? Men ja, sikkert langt kjekkere å reise andre veien!
 10. Så bra! Ja, det er sikkert lurt Så flinke alle studentene har vært! Snart i mål, for semesteret ihvertfall, bare å glede seg. Ikke noe som julefri etter en tøff eksamensrunde Er det noen som blir "koronafaste"? Eller er de fleste av dere hjemme allerede, kanskje?
 11. Nimbus

  Overnatte ute

  Nei, dessverre, de andre jeg følger eller har snubla innom er nok mer "høyterskel" (men tror kanskje er par har base i nord). Det er mer sånne friluftsinfluencere, som er ute hele året og lever av det.
×
×
 • Create New...