Gå til innhold
Hundesonen.no

Merkelige vaner hunden din har/ rare ting den gjør


MerlePerle
 Share

Recommended Posts

Teo har ikke så mange rare diller egentlig...men noen er det jo.

  • Før var han veldig til å slikke gulvet når jeg hadde dusja, men det har han slutta med.
  • Han kan stå på gulvet i lekestilling(altså med beina nede på gulvet og rumpa i været) 
  • Han elsker å bli klødd på rumpa og benytter enhver anledning til å gnikke seg inntil noe. Treffer han nye folk, så er noe av det første han gjør å gnikke seg inntil dem for at de skal klø han på rumpa. Først når det er gjort, så kan han hilse på personen. 
  • Kanskje ikke så merkelig vane, men han må alltid tørke seg rundt munnen når han har spist. Da må han gnukke snuten inntil et teppe eller sofa'n.  
  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Schäfertrollet:
- Legge seg i veien. Det er hun ekspert på. Står jeg og lager mat, legger hun seg mellom beina mine og kjøkkenbenken. Sitter jeg på do, legger hun seg rundt beina mine.
- Hun elsker å ligge på sofaen og å ligge på fanget. Hun vil ikke gå ned selv om hun synes det blir for varmt og blir liggende å pese til jeg hiver henne ned. Da legger hun seg på parketten for å kjøle seg ned.
- Hvis hun ligger et sted og du ser på henne mer enn noen sekunder og hun legger merke til det, så begynner hun først og logre, trekker du ikke til deg blikket da, så får du en schäfer på fanget. 
- Hun slenger seg ned når hun legger seg og bare regner med at det er noe bak. Hun kan f.eks. sitte i sofaen og bare falle bakover på rygg når hun skal legge seg. Stort sett treffer hun sofaryggen eller oss, noen ganger havner hun på gulvet og da blir hun endten fryktelig fornærma, eller om det gjør en lite tanke vondt, så lager hun tidenes dramakonsert med hyling og skriking inntil hun får sitte på fanget og få trøst.
- Hun er skattesamler og har en lang liste over skatter hun har funnet på tur, spesielt på stranda der mye drivgods kommer inn. En svær balje, en mengde sko og støvler, en sofapute(!?) og masse annet. Morsomt å se på og hun bærer dette helt til bilen, uavhengig hvor lenge det måtte være. På slutten løper hun gjerne 10 meter foran oss, slipper skatten og venter til vi tar henne igjen før hun gjentar det samme. Da begynner hun nok å bli sliten i nakke og kjeve :P 

 

Pinnedyret:
- Hun lager en slags kurre-lyd når hun ser hunder og folk hun vil hilse på. Det er vanskelig å forklare, det er en blanding mellom kurring og knurring. Veldig søtt, men folk har en tendens til å bli skeptisk, selv om hun ligger i lekestilling og halen går som ei trommestikke. Jeg har ikke trent dette bort, for jeg synes det er så utrolig sjarmerende :P 
- Når sambo ligger med beina på bordet, så bruker hun han som kløpinne. Aker seg fram og tilbake under beina hans for å klø seg på ryggen.
- Hun klaprer med tennene som en hannhund som lukter løpetid om hun får slikke på noe hun selv synes er godt. Sure føtter etter en arbeidsdag innstengt i svette, varme joggesko(urk!), etter å ha slikka en unge i ansiktet, etter at denne ungen hadde spist godteri og andre sånne spesielle ting. 
- Hun er en slikker. Til det punktet at det er irriterende. Hender er hun spesielt fæl til å slikke på og hun fortsetter helt til hun blir stoppet. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Iria snakker i søvne. Høyt. Mye "Mmmmmwmhhh" samt grynting og okking. Og gjerne bjeffing nedi halsen så hun høres ut som gurgling i et avløpsrør. Lydene får folk til å skvette når de hører de.

Hun spinner som topp når hun blir glad/jeg ordner til mat hun liker. Etter vi øvde på å snurre i begge retninger har hun begynt å stoppe etter noen snurr før hun bytter retning. Tror hun har skjønt at man blir mindre svimmel av sånt [emoji2]

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis noen klør Aïda på et godt sted begynner hun å slikke ut i lufta. Og hvis de klør henne på siden mot flanken så hiver hun bakbena rett ut bakover i froskestilling mens hun stamper med frambena og brummer :teehe:

På 18.3.2016 at 5:03 PM, Aslan skrev:

Thorvald elsker å være med oss på badet. Er døra oppe er han sporenstreks på plass. Vil ligge ved føttene våre om vi er på do, drikke litt dusjvann eller bare ligge litt der. Snublet over ham senest i dag tidlig mens jeg pusset tenna :lol: 

Er ikke det helt normalt? :icon_redface:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ali stønner og sukker når hun ligger på fanget og får kos. Hele tiden. Også sutter/suger/totter hun på armen til den hun koser med. Når hun vil ha oppmerksomhet og er litt gira, så står hun og hopper opp og ned, type sånn :jump: og hver gang hun er på topp, så dytter hun til deg med forbeina. Jeg pleier å ha potemerker på korsryggen, liksom. 

Leah er en graver. Når hun kjeder seg, så hopper hun opp i sofaen, legger seg på en skulder mens rompa står rett opp, også graver hun med forbeina. 

Nora er generelt sett merkelig :P Jeg tror f.eks at hun er tvekjønna (hun er lite hormonell, har sjelden og nesten usynlig løpetid). Hun er veldig glad i puddelen sin, og hver gang Leah har løpetid, er Nora sikker på at det er hun som burde pare henne. Det er faktisk den eneste gangen Nora er hormonell, når Leah har løpetid :rolleyes: 

Nora og Leah sammen har en merkelig greie som starter med at Nora ligger på gulvet, så legger Leah seg mellom forbeina til Nora og graver i fronten til Nora. Da pleier Nora å stelle Leah (ørevask og "grooming" av pels), og til slutt leker de tannfekteleken. En sjelden gang i blant overser Nora Leah når hun legger seg ned, men da graver Leah til hun får oppmerksomheten hennes. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grim reagerer på at jeg hoster. :huh: Han har ikke gjort det før, så jeg trodde det hadde en sammenheng med at han har blitt litt lydsensitiv etter kjemisk, men så hosta mannfolket skikkelig kraftig - uten at han reagerte. Ergo er det nok ikke selve lyden, men meg! :shocked: Han spretter opp og går å legger seg i gangen. Får skikkelig vondt av han. selv om det er litt skrullete. :P Så da får jeg prøve å gjøre hostinga mindre skummel da. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...