Gå til innhold
Hundesonen.no

Hva har du gjort sammen med hunden din i dag?


Tonje
 Share

Recommended Posts

Idag startet dagen med en morgentur med begge hundene. Der etter dro jeg og yngstemann på LP kurs. Vi har roet veldig ned i forhold til LP ble veldig mye konkurranser på kort tid og det stresset veldig meg og hunden min var veldig preget av stadig press på seg. Jeg har lekt og hatt det gøy med hunden min en stund nå for å styrke samholdet vårt sammen igjen. Det fikk jeg igjen for på kurset idag hun var veldig på nett og vi hadde det faktisk gøy i lydighet igjen?

Etter kurs gikk vi en tur med 4 andre hunder i skogen og alle oppførte seg eksemplarisk?

Nå har jeg vært ute og badet med begge jentene mine. Med andre ord en bra dag?

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 1.3k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Idag har Aska og jeg blitt heisa ned med tau fra helikopter, satt av på fjellet, og så heisa opp igjen! Litt av en opplevelse!! Jeg var litt nervøs da det ble min tur. Tenk om Aska skulle få panikk..

Vi har gått sesongens første blodsporprøve. 1. premie og 2. plass (av 19 startende)

Idag dro vi til Valnesfjorden på skitur. Hadde en helt fantastisk tur i - 20. Aska var i tillegg en eksemplarisk trekkhund idag. Hun er en stor schæfer, og når hun virkelig tar i så merkes det! Er så

Posted Images

Morgentur i skogen. En liten økt med shaping av bakpartskontroll midt på dagen, sliten Harly og ellevill Lykke. Morsomt å se hvor forskjellige de er når det kommer til "tenke sjæl" oppgaver! :ahappy: En liten kveldstur i nabolaget på en drøy halvtime.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag har vi vært på Hööks å byttet et halsbånd, og på en times tur. På turen trente vi litt på å legge haken i hånden min(aldri gjort før) + litt andre triks. Og jogget bittelitt(sånn ca 150m.. Da var det slutt på kondisen min:icon_redface::lol:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Torsdag, rolig. 40 min på morgenen, og en 20 min på kvelden, Vims fikk et par lydighetsøkter. 

Fredag, startet med 20 min rusletur og sykling på ettermiddagen, pluss en del sosing rundt på treningsplassen med løse hunder, ble vell et par timer til sammen. 
 

Lørdag, 20 min på morgenen og 50 min på tidligkvelden pluss en liten runde før vi la oss. 

I dag, 20 min etter frokost og sykling litt senere på formiddagen. Blir sikkert en 20 min runde i ettermiddag/kveld.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gikk opp på Nevelfjell i dag, og siden vi tok feil sti på vei tilbake og gikk rundt Nevelvatnet i tillegg, ble det 11 km på snaue 3 timer. Flott utsikt og en fin tur å ta med hund om dere er i Sjusjøen/Lillehammerområdet :)

PSX_20160710_165748.jpg

PSX_20160710_162306.jpg

20160710_142338.jpg

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag har Akira og jeg har kjøpt inn Hunter Vario Rapid seler til de tre valpene som skal være igjen, så de har noe å vokse i. Hun syns forøvrig bilkjøring er noe tull, kanskje ikke så rart når hun bare er ni uker gammel. Mira har fått helt fri da det har høljet ned i absolutt hele dag - så i morgen skal vi på en laaang tur!:D

Variocage dobbel M.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har vært til MH på Stølen. Og Lotta viste sitt sanne jeg :) Tøff i trynet, forsvarer mor mot spøkelser selv om kjeledressen var dritskummel.... Og syns at det å leke med andre enn mor er bortkasta energi - selv om hun gjerne hilser på de som tar kontakt.
Sosial, leken (med mor) og med forsvarlyst. Lotta i et nøtteskall :)
http://www.lotta-fra-brakmakergata.com/news/lottas-mh/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går ble det en liten luftetur før vi dro på shopping og besøk og en drøy times tur med alle fire senere på kvelden.

I dag ble det nesten 2,5 timer topptur med Nora og Sushi, mens mamma har vært i skogen her hjemme med Sanna og Wilbert. Blir vel en liten lufterunde på jordet nå snart før vi legger oss.

Snapchat-3798328698114712559.jpg

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Skulle på ein kjapp fjelltur som vi ikkje har vert på før. Tur/retur skulle det ta 1 time, men sidan vi svingte feil og gjekk over Blåhølen i staden for ned til den, vart det nesten 2 timar og 3.6 km ?

85e6752e7dc47d8588176c7e0dee5362.jpg

ad4519af2f4312c5931378f36ae40a44.jpg

Sent fra min SM-G900F via Tapatalk

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her ble det endelig en aktiv dag igjen. 3 timer på tur først og så badetur på 1-1,5t etterpå. Blaze har dessuten mange og mye å følge med på her og går ut og inn av hagen i hælene på den som bærer på et matfat eller en is :lol:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag har hundene badet fra brygga vår (hurra, endelig laget flytende langline til herr gjeter-deg-så-fælt-jeg-kommer-ikke-inn!) i en times tid. Svømt etter ball og kost seg :ahappy:

Når sola skrudde seg ned litt og baderne i området hadde begynt å vendt hjem gikk vi et par timer tur i skogen og asfaltjungel hjem her i nærheten for å fange Pokémon. Tror de var ganske slitne når vi kom hjem, godt tempo i fint trekk :)

Morgen og kveld har de selvsagt fått luftetur på 20min, pluss litt hodebry ved fôringstid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vært på telttur fra i går til i dag! Skulle egentlig telte litt nærmere bilen på vei tilbake, men været bestemte at vi gikk helt tilbake og dro hjem... Jaja, fin første tur og Lita koste seg på tur :ahappy:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 6. juli 2016 at 9:52 AM, Debbie skrev:

 Blir igår.

Men da hadde hun vært på overnatting hjemmefra. Fått 1 times tur før jeg henta ho. Da ble det 5 km sykkeltur, så hvile mens jeg og venninna mi spiste frokost. Så gikk vi en tur i skogen i 1,5 time, ca 8km. Så en iskrempause, før det ble 5 km sykkeltur hjem. Vel hjemme slappet vi av i 3 timer. Så var det på 3 km sykkeltur, leke med to andre hunder, pause mens jeg la buret. Leke med hunder igjen, gå til sporet 1 km. Gå sporet, gå hjem og leke mer med  to andre hunder. Så var det å sykle hjem. Vel hjemme slokna ho. Før det ble en 30 min rolig tissetur helt til slutt før vi la oss. Fin dag.

Jeg ble sliten bare av lese det :lol::lol:

Vi har hatt rolige late dager i det siste :P. På formiddagen i dag dro jeg på sprangstevne (som tilskuer), så jeg tok med Milla. Vi ble sittende og se på ekvipasjene fra standen til ei venninne. Det vrimlet med folk, barn, mat(!), hester og hunder. Milla fikk ganske mye klapp og kos fra alle, og hun fulgte tidevis spent med på sprangbanen også. Vi var vell der i drøye 2 timer. På ettermiddagen kosa vi oss på plena, og Deli trente slalåm. På kvelden ruslet vi en rolig runde på 3 km. Halvveis stoppet vi på et vann så hundene fikk svømme - de svømte mye - mye mer enn de bruker. :P Så de fikk vell bryna noen ekstra muskler i kveld. Nå virker de forholdsvis fornøyde :D

image.jpg 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...