Gå til innhold
Hundesonen.no

Bra hundepensjonat i Osloområdet?


Helinor
 Share

Recommended Posts

Vi bor nordpå, men skal kjøre til Oslo i sommer. Vil være kortest mulig tid borte fra hunden, så vi tar henne med på turen, men trenger likevel pass i åtte dager (lørdag til søndag).

Hun har vært på kennel en gang før og trivdes ikke veldig godt (eller det kan jo hende at hun gjorde det, men bare sultet seg litt på pudlers vis). Men det ser ut som om det er det eneste valget akkurat nå.

Er det noen som har noen hundepensjonat å anbefale? Hun er en snill, kosete, sosial og leken mellompuddel. Det eneste hun ikke er så glad i er hunder som bjeffer veldig mye. Pelsstell er ikke noe problem, for hun har bra pels som ikke trenger stelles i en så kort periode.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min hund er alltid på Lunner katte og hundepensjonat, når jeg trenger det. Har selv jobbet der og kan anbefale stedet på det varmeste :):heart: Det er riktignok ikke i Oslo, men jeg synes uansett det er verdt å reise litt, for at hunden kan være på et godt hundepensjonat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er dyrt der etter hva jeg hørt. 500,- døgnet har jeg hørt, noe jeg synes er i overkant dyrt, når de fleste andre pensjonater tar ca 350,- døgnet i lavsesong. Hundene blir ofte satt sammen i samme bur, uavhengig om de kjenner hverandre. Stedet er jo stort, så det begrenser seg hvor mye individuell oppmerksomhet hver hund får. Tror ikke hundene på Standal får så mye tur, for å si det sånn. Og den biten er faktisk viktig for meg, når andre skal passe hunden min.

Derfor foretrekker jeg mindre hundepensjonat, hvor jeg vet at hunden min får masse oppmerksomhet, også alene. Og at han slipper å dele bur med en han kanskje ikke kommer overens med. Derfor bruker jeg kun Lunner katte og hundepensjonat, da jeg kjenner innehaveren godt og vet at hun har et stort hjerte for dyr.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Dette hørtes fint ut :)

 

Jeg har unngått å ha hund på hundepsnjonat etter å ha hentet et par hunder for folk på andre hundepensjonat. Men, i fjor var jeg i beita for hundepass, og siden ei venninne av meg kjenner innehaverene , tok jeg sjansen på å plassere Mio der i 5 dager. Det var, etter min mening, et godt valg. Hunder jeg har hentet fra andre hundepensjonat har gjerne vært litt matte i pelsen, gått ned i vekt, virket stresse ol. Mio var seg selv, blank i pelsen, ikke gått ned et gram tror jeg og samme gamle seg. Blir jeg i beita for hundepass igjen nøler jeg ikke med å plassere han der.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om du vil kjøre litt utenfor Oslo (et par-tre timer) så driver vi med hundepass privat, og har erfaring med puddel :)

Da passer vi hunden i normale omgivelser,inne med oss og blir en del av vår hverdag :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Det er det som er litt trist med valpetiden, de blir så raskt store😄 Her blir det kanskje litt størrelse også, ganske store poter😍 Treningstips for sommeren: start på skiltene i RL, ta ett og ett om gangen. Sånn, trenings-sommeren er i boks😄
    • Hei, har noen tips til brae kenneler til stor hund? Fra Trondheim ned til Oslo området/Kristiansand? 
    • Det er fullt mulig å lære hunden å leke og ta leke som belønning. Jeg hadde en hund lik din, og fikk ham like fokusert på lek. I hovedsak gjøres det ved å belønne fokus på lek med mat. Legg en leke på gulvet, vent til hunden ser på den, belønn. Vent videre til han tar borti den med snute eller pote, så til han plukker den opp, osv. Bruk mat med "lav" verdi. Bruk tørrfôr som belønning, og jobb mye med ro når mat er involvert. Jeg tenker at her spiller mange faktorer inn. Hvordan er det på stuegulvet, hjemme? I hagen, på kjente områder? Begynn i lette omgivelser uten distraksjoner for hunden. Start med lave kriterier, enkle øvelser han kan. Hvis du bor i nærheten av en god hundeskole, sjekk om de har kurs i belønningsutvikling eller kan hjelpe deg med dette kanskje med en privattime eller to?  
    • Jeg tror nok løsningen her er å være tålmodig, og gi ham tid til å forstå hva som er forventet av ham. Du har åpenbart en matmotivert hund, som i seg selv er en stor fordel i lydighetstrening Vær nøye med å ikke gi godbit før han viser ønsket atferd, og gjør nok repetisjoner slik at han forstår mønsteret.    Gi det litt tid, så forstår han at det ikke hjelper å hoppe etter godbiten for å få den, iallfall!
    • Jeg har en hund som er veldig glad i mat og alt med mat skaper stress. Lydighet er vanskelig fordi uten godbiter så vil han ikke gjøre noe og med godbiter så blir han så stressa og kun opptatt av godbit og da hører han ikke etter hva han skal gjøre. Hvordan kan jeg trene lydighet da? Han liker ikke leker så det utgår. Han er ikke stresset uten mat men med en gang mat er med i bildet så stresser han fullt. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...