Jump to content
Hundesonen.no

Bra hundepensjonat i Osloområdet?


Helinor
 Share

Recommended Posts

Vi bor nordpå, men skal kjøre til Oslo i sommer. Vil være kortest mulig tid borte fra hunden, så vi tar henne med på turen, men trenger likevel pass i åtte dager (lørdag til søndag).

Hun har vært på kennel en gang før og trivdes ikke veldig godt (eller det kan jo hende at hun gjorde det, men bare sultet seg litt på pudlers vis). Men det ser ut som om det er det eneste valget akkurat nå.

Er det noen som har noen hundepensjonat å anbefale? Hun er en snill, kosete, sosial og leken mellompuddel. Det eneste hun ikke er så glad i er hunder som bjeffer veldig mye. Pelsstell er ikke noe problem, for hun har bra pels som ikke trenger stelles i en så kort periode.

Link to comment
Share on other sites

Min hund er alltid på Lunner katte og hundepensjonat, når jeg trenger det. Har selv jobbet der og kan anbefale stedet på det varmeste :):heart: Det er riktignok ikke i Oslo, men jeg synes uansett det er verdt å reise litt, for at hunden kan være på et godt hundepensjonat.

Link to comment
Share on other sites

Det er dyrt der etter hva jeg hørt. 500,- døgnet har jeg hørt, noe jeg synes er i overkant dyrt, når de fleste andre pensjonater tar ca 350,- døgnet i lavsesong. Hundene blir ofte satt sammen i samme bur, uavhengig om de kjenner hverandre. Stedet er jo stort, så det begrenser seg hvor mye individuell oppmerksomhet hver hund får. Tror ikke hundene på Standal får så mye tur, for å si det sånn. Og den biten er faktisk viktig for meg, når andre skal passe hunden min.

Derfor foretrekker jeg mindre hundepensjonat, hvor jeg vet at hunden min får masse oppmerksomhet, også alene. Og at han slipper å dele bur med en han kanskje ikke kommer overens med. Derfor bruker jeg kun Lunner katte og hundepensjonat, da jeg kjenner innehaveren godt og vet at hun har et stort hjerte for dyr.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 

Dette hørtes fint ut :)

 

Jeg har unngått å ha hund på hundepsnjonat etter å ha hentet et par hunder for folk på andre hundepensjonat. Men, i fjor var jeg i beita for hundepass, og siden ei venninne av meg kjenner innehaverene , tok jeg sjansen på å plassere Mio der i 5 dager. Det var, etter min mening, et godt valg. Hunder jeg har hentet fra andre hundepensjonat har gjerne vært litt matte i pelsen, gått ned i vekt, virket stresse ol. Mio var seg selv, blank i pelsen, ikke gått ned et gram tror jeg og samme gamle seg. Blir jeg i beita for hundepass igjen nøler jeg ikke med å plassere han der.

Link to comment
Share on other sites

Om du vil kjøre litt utenfor Oslo (et par-tre timer) så driver vi med hundepass privat, og har erfaring med puddel :)

Da passer vi hunden i normale omgivelser,inne med oss og blir en del av vår hverdag :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det bør du ikke. Gå god for dem. En av eierne der nå er anmeldt av veterinær, for dyremishandling. Etter at en valp på 6 mnd som var på kurs der ble strupt og holdt opp i luften etter kobbelet (Med struphålsbånd) og fikk påført varige skader på luftrør og strupehode.  Fordi den "utagerte" mot andre hunder. Som om valper bjeffer av annen grunn enn usikkerhet.... Veterinæren ble så rystet over skadene at mat-tilsynet ble meldt.    Så styr langt unna er mitt råd. Man risikerer at hunden blir varig skadet på kropp og sinn. 
  • Vill var 12kg ved 17 uker/4mnd, og har endt opp på 19,5kg og rett over 50 cm😅 Roet seg betraktelig etter 5mnd😅
  • Tenkte det passet fint med en liten oppdatering, nå som jeg snuser litt innpå forumet igjen og Sydney har blitt en gæmlis Om tre dager har hun rund dag, og har vokst et ordentlig hvitt skjegg. En god gammel dame har hu altså blitt, men ennå sprek som bare det. Akkurat nå chiller vi etter å ha tatt oss en fin tur på fjellet Lett og deilig regn, og lite folk. Tok ikke med kamera, så blir mobilbilder! Hun ser så kompakt og rar ut her, haha Er igrunn spinkel.
  • 13-åringen min har også bare ett gir, og hun løper alle turer. Hun har i tillegg en del muskelsvinn, bilyd på hjertet og en skranglete skulder, så en frisk 13-åring tenker jeg i hvert fall det er uproblematisk å løpe med. Jeg har fått beskjed fra veterinæren om at jeg bare skal la min styre tempoet som hun vil.
  • Jeg har en eldre hannhund på 13 år, blandingshund, mor er husky. Han er et sportstype, bygd lett og rask. Veier 26-29 kg, varier i vekt, pga han fortsatt blir like surrete når nabotispene har løpetid 🙊 Han har alltid vært med på lange gåturer og sykling/løping/ski. Har redusert litt på turene som han er med på, men har han med på intervall løping, maks 4 km.  Han er usedvanlig sprek og holder koken på tur, dersom han sakker tempoet så følger jeg han. Veterinæren sier han er ekstremt sprek og frisk for alderen. Har minimalt med muskelsvinn og bevegelsesapparatet er som på en unghund. Ellers frisk med god hjerte/lunge helse. Hun mener han bare har godt av løpeturene, men jeg bekymrer meg alltid for at det blir for mye.. Han har aldri vist tegn til at det er for mye, han elsker å løpe, og vi går både før og etter løpingen. Han henter seg like fort inn som alltid etter løpeturene.  Har han aldri med på løpetur i solsteik eller over 20 varmegrader. Da holder vi oss til å gå.    Er det noen som har eldre senior hund som de løper med? Skjønner at jeg bare skal være veldig fornøyd med sprek og frisk gammelmann i hus, men jo eldre han blir, jo mer bekymret blir jeg for at noe skal skje han ❤️ 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...