Gå til innhold
Hundesonen.no

Hva har/hadde du på brødskiva i dag?


LilleZara
 Share

Recommended Posts

  • Svar 68
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Har man vell!!

Jeg trenger inspirasjon! Har altfor få pålegg ol. jeg roterer med,og er heller ikke flink til å ha tilbehør på annet en majones,agurk eller paprika. Så vis meg din kreasjon! Min frokost :

Tunfisk(fra boks med tomat og basilikum) og egg idag

Prøver å variere litt i pålegg, men er ofte det samme som går igjen :P

- leverpostei, majones, agurk/suragurk/rødbeter

- kokt egg, kaviar og agurk

- tomat, agurk, salt og pepper

- hvitost med agurk/paprika/tomat/druer

- brunost

- brunost med syltetøy

- peanuttbutter med bringebær syltetøy

- sjokoladepålegg

- makrell i tomat, majones og agurk

- saltpølse, majones og akurk

- italiensk salat

- eplegele

- prim

- diverse smøroster med passene grønnsaker på

- eggerøre, spekemat eller røktlaks

- potetsalat, suragurk og roastbeef

Noe av det jeg kom på i farta som jeg i hvertfall synes er godt på skiva :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg spiser lite brød, nå for tiden går det i havrefras med gresk yoghurt og mager vaniljekesam til frokost. Men synes brødmat er enkelt å ha med som lunsjmat på kurs, så i dag ble det grovt frokostbrød med smøreost og kalkunpålegg. Synes det er ganske godt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen middagsrester går også fint på skiva. Rester av tacokjøttdeig og ost gratinert i ovnen (eller i mikroen). Fiskekaker skjært i skiver. Laksefilet på skiva. Skiver av kalkun- eller kyllingfilet. Også videre. Mye middag funker til frokost. Pølserester og ost gratinert i ovn/mikro. Lasagne, men ikke på skiva kanskje, er godt til alle måltider.

Jeg handler av og til en pakke fiskekaker og har som pålegg, jeg.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fikk frokost/lunsj hos Siri i dag så: nøttebrød med majones og fårepølse og majones og fjellmorr :P

Og bare for å nevne det: man har ikke fårepølse og majones sammen.. jeg holdt jo på å sette brødskiva i halsen da jeg så den komboen - men høflig som jeg er, sa jeg selvsagt ingen ting :lol: :lol:.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er veldig periodespiser når det gjelder pålegg, akkurat nå går det i hjertesalat, rødløk, skinke og ost.

Spiser stort sett hvitost, hvitløksost, snøfrisk eller philadelphia.... er litt sjalu på kjøttetere iblant, hadde vært deilig å kunne variere litt mer, slenge på salami eller skinke og sånn.

Liker du å ha bær, frukt og grønnsaker på brødskiva? I så fall går det jo an å variere med det, sammen med det du pleier å ha på. :) Jeg pleier f.eks å spise hvitost (eller snøfrisk/kremost) med ulike typer salat, tomat, avokado, agurk, paprika, rødløk, pesto, jordbær, blåbær, rødbeter, reddik, epleskiver, druer, appelsinskiver/båter, syltetøy og så videre. Ikke alt lar seg kombinere da, men mye av det synes jeg er veldig godt.

Edit: Det er vel ikke akkurat like enkelt som å slenge på salami eller skinke, men i det minste går man ikke så fort lei.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg spiser ikke brød til frokost lengre jeg, nettopp av denne grunnen, + at jeg e kresen da, så sliter med å variere maten såpass at jeg spiser frokost hver dag. Jeg drikker faktisk herbalife til frokost :P Men det er bare til frokost da. Er egentlig ikke sånn kjempe for sånne shakes og sånt, men hei, siden jeg starta har jeg "spist" frokost hver dag :D verdt å vurdere hvis man går litt lei iblant :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er tidenes kjipestei forkostveien. 2 glutenfrie knekkebrød med påleggetjeg har hangup på. For øyeblikket er det gilde leverpostei med tomat og nykvernet pepper på. I andre perioder er det samme knekkebrødene med rømmedressing, istedefor smør, skinke av hangupperiodens valg, somregle hamburgerrygg, krydderskinke, kalkun eller kylling av noe slag. Med tomat og nykvernet pepper. :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå har jeg servelat og majones på brødskivene morgen, lunsj og til kvelds (om jeg er hjemme så tidlig at jeg spiser brødmat på kvelden). Jeg kommer nok til å spise det frem til jeg er møkklei. Så går jeg nok over til en av mine andre fantastiske komboer. Including, but not limited to:

  • Skinke og italiensk salat
  • Leverpostei og rødbeter
  • Salami, majones og agurk

Jeg er forferdelig dårlig på brødmat. :lol: Jeg klarer aldri å lage klar frokost/lunsj på kvelden, så da blir det noe jeg kan lage på under 5 min.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Lyden av ordet diary..  Vurderte i går å oppdatere om suksessen med ris, havregrøt, gulrot og brokkoli mos, ren kyllingfilet og egg, med en gradvis reintrodusering av tørrfor. Etter 2x kakao kunstverk av perfekt konsistens, som bare var å plukke fra gresset uten any smear, så det ut som en suksess, og Ede fikk V&H blandet med litt gulrotmos til kvelds. I morges viste det seg at jeg var litt snar med å trekke konklusjoner i går, og min vurderingsevne før morgenkaffe er heller ikke noe å skryte av. Det første som kom ut var fint, så jeg avfeide den siste klatten med softis som ingenting. ..og jeg glemte å tenke på at Ede ikke har fått intimbarbering på en stund. Rævskjegget hadde rukket gro nok til å kunne forveksles med ansiktet på en nykonvertert islamist, noe jeg smertelig ble gjort oppmerksom på da jeg noen timer senere måtte tørke stumpen hans fra en ladning med viskositet lik brun kjøttkakesaus ved 278°K. Det som først så ut som en grei tørkejobb viste seg å være det verste tilfellet av danglebær jeg ikke har hørt om før. Ord kan vanskelig beskrive den følgende halvtimen.  Det ble tørket og vasket og lugget i det nyanlagte talibanskjegget uten antydning til å nærme seg måloppnåelse. Ede begynte bli sår i stumpen og protesterte mot behandlingen, men forstod alvoret i situasjonen og samarbeidet tålmodig for å la meg prøve fikse problemet med dobbel effileringssaks, noe som heller ikke var noen quick fix. Vurderer begynne kalle ham Harald nå, etter Harald Hårfagre. Etter at effileringssaksen hadde gjort hva den kunne, så var det fortsatt en absurd mengde småsmuler av brun sement stuck i fløyelen rundt kaviarstjerna på den heltemodige pompen. Å finne frem sjampoen hadde liknende effekt på Ede som på røverne i Kardemommeby. Den heltemodige roen og tålmodigheten slo over i engstelse og han ville ikke samarbeide mer. Fordi han er hjernevasket fra barnsben til å forbinde dusjen med mat, så gikk han allikevel med på å la meg lukke døren bak ham, i håp om lysere tider, men forstod han var fanget i en felle øyeblikket etter, da jeg skrudde på dusjen uten at det luktet mat der inne. Ikke tale om at han ville gå med på det der. Han er for stor til å kunne tvinges nå, så å få den stumpen der inn over kantene på dusjsonen var det bare å glemme. Løsningen ble å massere inn sjampoen midt på gulvet og omstendelig vaske den ut igjen med vaskekluter og håndklær i flertall, mens han benyttet anledningen til å styrketrene muskulaturen rundt halefestet for å være bedre rustet til fremtidige konflikter av samme art.  Da det begynte vibrere truende i halsbåndet var jobben heldigvis gjort.  Nå som veslefjeset er rent og pent og utenfor PSTs søkelys, så er neste oppgave på tapetet å overbevise Harald om at det å stå stille med halen hevet mens jeg romsterer rundt analåpningen hans med en oppladbar, vibrerende, rosa plastdings er nødvendig for å gjøre neste tømming av belgen til en mindre traumatisk opplevelse for oss begge. ..med gulrot- og havregrøt som "lokkemiddel". Godt han ikke kan skrive Finn-annonser for omplassering eller ringe Dyrebeskyttelsen selv. 
    • Jeg tror nok forslaget var å få ny hund umiddelbart etter du har mistet den du har, ikke før. Det er fordeler og ulemper. Og ikke minst, folk er forskjellige.  Nå kan ikke jeg få ny hund pga. sykdom, men selv om jeg hadde kunnet det hadde jeg nok brukt god tid før neste kom i hus. Nå er det to år(!) siden vi mistet våre, og jeg kjenner jeg er mentalt klar for en ny hund. Men for min del sier helsa nei da, så det blir ikke med det første. Uansett tenker jeg det viktigste er å sette pris på den tiden man har, og ta vare på minnene når de er borte.
    • Tankk. Skal sjekke Librela. Når det gjelder ny hund så har jeg faktisk fått det forslaget av en del. Men hu blir sjalu på andre hunder hvis jeg er for "overstrømmende" så det blir evt om lenge til.
    • Fin tradisjon! Har ikke pleid å sette noen spesielle mål for hundeholdet, men kanskje det kan hjelpe på motivasjonen for ulike ting. Så, her er mine ikke så ambisiøse mål for resten av 2025 (om enn litt sent, hehe): - Har en del hundebøker liggende som jeg gjerne vil komme gjennom. Jeg leser igrunn lite bøker generelt, så blir ganske fornøyd hvis jeg kommer gjennom 2 i løpet av de neste 5 månedene - Sydney har muligens ikke så altfor lenge igjen, så hovedmålet blir å gi henne en så god pensjonisttilværelse som mulig og gjøre mitt beste for å holde henne i god helse.
    • Ja, det ble tre dager av 2025 det... Så her må det oppdateres med nye mål for 2025 for frøken Lilje: Blodspor: - Starte AK Nosework: - LGT - Merkeprøve(r) Kurs: - Passering - Nesearbeid (spor/søk) - Apport for moro skyld?    
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...