Gå til innhold
Hundesonen.no

Dine flauser


yvonne_89
 Share

Recommended Posts

Hva er dine flauser med hund?

Idag passet jeg sjefen sin golden og en dalmisvalp fra en oppdretter (denne valpen er en jeg vurderer sterkt å kjøpe). Valpen er 15 uker og har ikke gått på do inne en eneste gang i min leilighet de gangene jeg har passet han, og ikke på lenge hos oppdretter heller.

Vi har ute i stallen hele dagen. Hundene lekte på jordene og med hestene, og gjorde fra seg både her og der.

Da jeg skulle levere tilbake golden var også dalmisvalpen med. Den gikk løst med meg bort til inngangen deres og jeg sto noen minutter å pratet med sjefen og kona hans. Sjefen har fått et helt nytt hus og er veldig redd for sitt nye gulv (han vurderte å lage hundegård til hunden så den ikke skulle gå på det :P ).

SÅ valpen går rett inn i huset hans, driter midt på gulvet, og går ut igjen med nesten stolte steg...

Da ble det et lite akward moment :icon_redface::P:innocent: . Hadde tenkt å høre om valpen kunne være med litt på jobb om jeg overtar den, men tror ikke det blir godtatt med det første :P:teehe:

Noen som klarer å slå denne?

Synderen:
10446132_10154399520100307_8091610204699

  • Like 12
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 86
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da Casper låste meg ute og jeg måtte ringe brannvesenet...

Skulle gå over et overgangsfelt med Tuf, og det var en politibil som stoppet for å slippe oss over. Hadde kommet halvveis og sto ca rett foran politibilen da Tuf bestemte seg for at vi var ferdige med

Dagsfersk flause: Ziva stakk etter en katt som satt like utenfor huset når jeg slapp henne ut i morrest, og løp etter den opp til nabogården. Innen jeg rakk fram dit hadde hun tatt en dukkert i hageda

Nettopp flytta på hybel med cavalieren min, slipper henne ut i hagen om morgenen, og datter til huseier roper på henne for å hilse på - hun piler inn dit, hilser litt og så setter seg ned og tisser på teppet - før hun piler ut igjen. :icon_redface:

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ei lita jente på ca 3 år spurte om hun kunne få lov til å hilse på hunden min og jeg svarte at det skulle hun selvfølgelig få lov til. Den lille jenta satte seg ned på knær, Milo gikk bort og snuste et enslig lite snus på henne før han kom tilbake og stilte seg bak føttene mine. Den lille jenta reiste seg opp, hylte og løp mot foreldrene sine "Mamma! Pappa! Hunden liker meg ikke!!". Hun slutta ikke å gråte før jeg tok med Milo og gikk, men jeg ventet på noen, så jeg kunne ikke gå med en gang :aww:

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var på besøk hos tante og onkel med min forrige hund. Hun hadde vært der flere ganger før og alltid oppført seg helt fint. Men denne gangen gikk hun inn og gjorde fra seg på teppet. Jeg ble helt sånn. :|:icon_confused::icon_redface:

Hun var jo godt voksen og husren, har aldri gjort noe sånt verken før eller siden. Ikke kan hun ha hatt mageproblemer heller, for avføringen var helt fin. Forstår fortsatt ikke hvorfor hun gjorde det, men tante tok det heldigvis veldig fint.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ingen sånne avføringsflauser, men disse to frøknene mine er jo veldig sjølgående i ordets rette betydning, så jeg blir ofte ganske flau, ispedd mye humor og kjærlighet.

Jeg nevner i fleng:

Aikos seiersrunder på lp-konkurranser

Sleike-angrep på uante busspassasjerers slippers-føtter

Lufteturer på egenhånd (gjerne opp på andres veranda med den største selvfølgelighet)

Hopping inn i parkerte biler idet vi går forbi, fordi døra tilfeldigvis går opp

Hopping opp i fanget til fremmede bare fordi de var så "uforsiktige" å smile til jentene

Sleping langsmed bakken fordi det ikke passer å gå videre, sånn at "alle" trur hunden er skadd

Grevlinglyder på de mest upassende tidspunkter

Nedslakting av fugler og gnagere foran uskyldig forbipasserende/beundrere

:teehe: Livet med sirkusjentene, ass.

  • Like 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kleine situasjoner:

-Da nurket viste dommeren hvor fort hun kunne løpe rundt i ring på en LP-konkurranse..

-Da den brindla hoppa inn i bilen til sønnen til husverten og hadde leken "fang meg hvis du kan" inne i bilen da han og en kollega prøvde å løfte henne ut.

-Da en av mine forrige hunder vist hvor fort en 40kg tung hund kan løpe i flexiline, og jeg viste hva som skjer når hunder løper i flexi. AFV-øyeblikk.

-Da en annen av mine forrige hunder holdt klagekonsert på et hotell, og de i resepsjonen ringte og lurte på om vi hadde forlatt et barn inne på rommet fordi det hørtes ut som at det gråt en baby der.

-Hver gang den brindla saken hilser på fremmende, fordi hun har virkelig, virkelig, ingen intimsoner.

-Da den brindla saken prøvde parløp første gang, og fant ut på slutten av løpet at det var myyye kulere å ta en skikkelig rottweilertakling på den hunden hun løp med enn å fange filla.

Ja, nei, jeg tror kanskje vi avslutter lista her :P

  • Like 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da jeg hadde hunden (tidligere hund) løs gjennom et boligfelt midt på natta og hun plutselig så en katt i et stuevindu. Som om det ikke var nok så hadde de spent en tråd tvers over hagen, som jeg snublet i da jeg spurtet for å stoppe den krakilske hunden som prøvde å "drepe" katten på andre siden av vinduet. Jeg landet så lang jeg var og naboene hørte nok et stort "OOOMPFH" da jeg landet, men bikkja ble så redd at hun hyyylte av skrekk og løp vekk.

Det er 20 år siden, men fortsatt blir jeg ganske flau av den hendelsen.

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Husker en hendelse for mange år siden da jeg i tenårene skulle gå tur med naboens leonberger. Den utagerte kraftig mot andre hunder, så de hadde nesegrime på den for å klare å holde den igjen. Jeg synes det så så fælt ut, så i ungdommelig overmot fjernet jeg den og hektet kobbelet i halsbåndet i stedet - jeg holdt jo igjen schäferhunder, da skulle jeg vel klare å holde igjen den søte bamsen også.

Pipen fikk en annen lyd da hunden oppdaget en annen hund på andre siden av veien og 60 kg leonberger drar av full kraft - jeg ramler overende og blir bokstavlig talt dratt over veien liggende paddeflatt på magen. Svinger rundt som en breakdanser der jeg suser etter bikkja, mens eieren av den andre hunden ser på med store øyne.

Aldri vært så flau og sint i mitt liv. Nesegrimen ble fort koblet på igjen...

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skjedde ikke med Thorvald, men med hund vi passet. Hadde blitt advart om Houdini-kunster, men tenkte at jeg skal nok ikke la meg lure. Trodde dessuten at halsbåndet var stramt nok... Vel, ut på morgenlufting med begge vofsene kl 7 en lørdag morgen, passehunden kaster seg bak i båndet og bare skliiir ut av halsbåndet, og danser avgårde. Jeg begynner å gå rolig etter, men det er fånyttes, for hun spretter bare lykkelig rundt 5 meter unna meg. Så jeg tar med meg Thorvald og går bestemt i en annen retning, slike eieren har sagt er det mest nyttige. Går rundt et hus og ser at hun følger med på oss, og tenker jeg skal prøve å overraske henne rundt huset. Vel, halvveis rundt huset setter hun igang et bjeffesirkus uten like, og rundt hjørnet suser det først en katt med passehunden bjeffende etter :icon_redface: Passehunden jager katten opp på en balkong, og står på verandaen under og bjeffer av hjertens lyst. Da kommer det heldigvis en nabo som hjelper meg å ringe henne inn og jeg får halsbåndet rundt halsen hennes igjen.

Halsbåndet ble enda strammere etter det, og jeg tok Houdini-kunstene på alvor etterpå :lol:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var på besøk hos en og jeg hadde med Nero når han var sånn ca 3mnd. Han var husren men han hadde det jo sååå gøy med lillebroren til han jeg var hos. Så det endte med at Nero løp rundt i hele huset imens han tisset :P Det var tiss over ALT xD

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stort sett blir jeg ikke flau av hundene, men jeg skal innrømme det var litt kleint når Shensi satt seg ned midt på veien for å bæsje :P Det rakk å skifte til grønt for bilene også, i tillegg til at det var i et kryss i sentrum.. Mange smil og mye latter rundt, mens jeg ikke helt visste hva jeg skulle gjøre.

Det er ikke alltid kjekt med en hund som gjør fra seg hvor som helst, når som helst :D

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

Før jeg fikk hunden min, så passet jeg faren hans en periode, og mamma hadde kjøpt seg ny sofa...Det første bikkja gjør er å løpe bort til sofaen, og markere på den, en dyr,flott stoffsofa...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gikk på tur i San Francisco med Rina da vi forvillet oss inn i et skikkelig ille strøk. Uteliggere, narkomane, kondomer og sprøyter lå strødd. Vi fant ut at det var best å snu og gå tilbake dit vi kom fra, men Rina syntes at folkene var så rare at hun stod på to bein og niglodde på dem. Måtte dra henne med meg, og da gikk hun baklengs på to bein mens hun stirret. Var både flau og bittelitt redd da, ja :|

Også var det den ene sporkonkurransen vi har deltatt på. Først var hun på lemmenjakt under sporet, og ene dommeren tok meg til sides etterpå for å forklare hvordan jeg kunne lære henne å gå raskere i sporet (til vanlig er problemet at hun går for raskt frem og at jeg henger på slep :P). Deretter gikk vi lydighetsbiten... Det gikk så dårlig at dommeren nektet å tro at vi var i klasse 3 i lydighet :icon_redface:

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det har jo vært en del småflaue ting med den merkelige tollertispa mi. Makulerte blondetruser på gulvet et par ganger jeg har hatt besøk med hjem, en ellers veldig lydig hund som går berserk når hun møter nye mennesker etc.

Det eneste jeg kommer på som enda er litt flaut er den gangen hun spiste halve giroen jeg fikk med fra lydighetskurset vi gikk på. Jeg var vel 14 år. "Ehm.. kan jeg få en ny giro? Hunden min spiste den jeg fikk forrige uke." Instruktøren fikk seg en god latter i det minste. :lol:

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

-når kaizer fikk raptus og byksa rett i en parkert bil, såpass hardt at bilalarmen gikk..

-når kaizer slår det mannlige besøket i bakken fordi han skaller de i pungen når han prøver å hoppe opp..

-når gjestene har pelsbukser og er full av sikkel etter å ha vært på besøk i 10min (selv om jeg støvsuga rett før de kom inn døra), pga at kaizer har totalt mangel på intimsoner!

-når hunden til venninna mi stikker nesa opp mellom beina på damer og tar et skikkelig nesadrag! Han gjør det kun på de som har "løpetid" ;D

Alle pinlige situasjoner etterfølges som oftest av en real latterkrampe;D

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Snusmumrikk

14 år gammel Snusmumrikk går av båten med sin ganske store unghund. Unghunden har stressa en del på båten, så 14 år gamle Snusmumrikk ante vel at det var noe som plagde voffsen, men det var jo ikke akkurat noen mulighet til å komme seg av båten midtfjords. Vi kommer kanskje 20 meter fra båten, midt på Aker brygge, i rushtida, før vofsen puster letta ut over endelig å være utendørs. Voffsen var skikkelig dårlig i magen, og det er ikke lite som kommer ut av en 40 kg hund som er dårlig i magen. Av typen som ikke er mulig å få opp i noen pose uten spatel...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...